Borç yiğidin kamçısıdır
Printable View
Fed, faizleri değiştirmeme kararını oybirliği ile aldı
Çok şükür otokrasiye de geçmişiz. Demokrasi----> İleri Demokrasi-----> Otokrasi
Alman Bertelsmann Vakfı tarafından hazırlanan “Dönüşüm Endeksi Araştırması†raporunda, Türkiye ilk kez “otokrasi†sınıfında değerlendirildi. Raporda ‘yeni dönemin’ başkanlık referandumuyla başladığına işaret edildi.
https://tele1.com.tr/rapor-yayinland...ifinda-157679/
hakan abi de milletvekili olmaya heves etmişti.
reis kulağından tutup yanına çekmişti.
soylu da iş farklı
reis kindardır.
bu yaptığını affetmez.
Fed: Sağlık krizi ekonomi, istihdam ve enflasyon üzerinde kısa vadede ağır baskı yaratacak
fed: Sağlık krizi orta vadede ekonomik görünüme yönelik kayda değer riskler yaratacak
fed: Gelecekteki politikaları belirlerken, global gelişmelerle birlikte eekonomik görünümü ve kamu sağlığına ilişkin gelecek bilgileri izleyeceğiz
Fed: Hazine kağıtları, konut ve ticari mortgage menkul kıymetleri almaya devam edeceğiz
fed: Büyük miktarlı gecilik ve vadeli repo operasyonları sunmaya devam edeceğiz
fed: Koronavirüs salını ekonomik aktivitede keskin düşüş ve işsizlikte artışa yol açtı
fed: Zayıf talep ve ciddi şekilde düşük petrol fiyatları tüketici enflasyonunu aşağıda tutuyor
Bu bağış, yardım adına ne derseniz acil yasaklanmalı. Yasaklanacağına inanmıyorum ama temennim öyle. FETÖ ve diğer bütün örgütler hep bu masumane kelimenin arkasına sığınarak para topluyorlar. Devletin bütçesini geçecek örgütler varmış. Cebinden para harcayarak tarikat kursunlar da ben onların din aşkına inanayım. Diğerleri de aynı şekilde , yardım etmek için yardım topluyorlar alakaya turp suyu.