Aynen katılıyorum hocam, ayrıca o maç boyunca (ve hatta turnuva boyunca) Maradona'ya yapılan faulleri hakem hakkıyla kartla cezalandırabilseydi İngilizler maçı kaç kişi tamamlardı bilemem...
Printable View
3 -4 yıl önce dolar 3-4 TL iken ülkeye dolar bozdurup faize yatıran aldığı faiz ile ülkeye koyduğu parayi çıkarabilmis mi. Habertürk de Abdurrahman Yıldırım yazısını okumuştum bu konu ile alakalı. Adamlar %15 zarar etmiş. Bize şimdi gelse gelse kumarbaz japon teyzeler gelir.
İyide sorun burada diyorum zaten, maradona elini kullandığını biliyor mu ? O noktada bitti
Hamza yerlikaya o diplomanın durumunu biliyor mu bitti. Tüm dünya bilmese bile senin bilmen yeter zaten. Hayatta bir eşiği geçmişsin demektir.
Bugünlerde o eşiği geçen çok insan var. Hepsi kendilerine mazeretler üreterek vicdanlarını temizlemeye çalışıyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Savaştasın mertçe savaşmak mı gerekir,yani meydan savaşına çıkıp güçlünün kazanması mı doğru,yoksa ajanlarınla düşmanın zayıf yönlerini bulup onu pusuya düşürüp yenmek mi doğru.Sizce hangisi doğru.Ama yenilenin malı mülkü gidecek,karısı kızı esir düşecek,canı gidecek bunları göz önüne alarak cevap verin.Maçın kuralı ne ,gol atmak,maradona golü attı mı attı,gol usulüne uygun mu değil mi kim karar verecek,hakem ,hakem ne dedi gol usulüne uygun,e maradona nın bunda suçu ne.Her şey adil olsa haklısınız derdim,yani arjantin brezilya maçında aynı şeyi yapsa maradonaya kızardım,ama ingiltere maçında yaptığı için hiç ama hiç kızmadım,adil olmayan eşkiya bir ülkeye kendince ceza kesti maradona iyi de yaptı.Hamza yerlikayanın yaptığı ahlaksızlıkla kıyası bile olmaz.
Aşı yalan oldu,çarşı karışacak
Maçın yarısında maradona yapılan fauller nedeniyle yerdeydi,hakem kimseye kırmızı kart gösterdi mi,göstermedi,peki göstermemesi doğrumuydu değildi,ama göstermedi.Maradona kaç kere gole doğru giderken ayağına tekme atıldı,yere düştü oyun kuralalrına uygun dendi,kırmızı kart da gösterilmeden maça devam edildi,bunlar fairplayi bozmadı da maradona nın eli mi bozdu.Yok valla hala o golü attığı için ben seviniyorum.İngiltere boyunun ölçüsünü aldı çok da iyi oldu.