Bazen okuyorum bu forumu aldım sattım mevzuları dönüyor teknik olarak bi ronense var onuda göremiyorum zararım olmasa kim dikler bu forumu fakat zarar olduğu için okuma gereksinimi duyuyorum acaba ne olabilir diye
Printable View
Bazen okuyorum bu forumu aldım sattım mevzuları dönüyor teknik olarak bi ronense var onuda göremiyorum zararım olmasa kim dikler bu forumu fakat zarar olduğu için okuma gereksinimi duyuyorum acaba ne olabilir diye
Kimi zaman o bile. İse yaramaz.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında mesele su tum dunyada paralar dagıtıldı ısletmeler fabrıkalar devletler zorda verılen kredıler falan hepsı para pıyasalarına gırdı temız yol al sat tabı mılyonlarca ınsanda evınde yapılacak en ıyı ıs ben ınanmadım bu yonlu cıkısa nerdeyse hıç mal tasımadım al sat al satbu yuzden şımdı vıop sort yıop pay senetlerde işlem yapıyorum ama yaptıgım ıslemım olculu pozızyonlar sıfır olsad etkılemez benı bu olcude iş yapıyorum
Bilinki gecenin bu saati uyumuyorsam zararımdan dolayı uyku tutmayışıdır özürdilirim
Kardeşim çok kişi paylaştı burada malum Yerde Shorta özendirmeyin emare yok diye.
En azından İnvesting tradeingwiev de 4 saatlik bakınız.
Rsi asla kullanmayın Dow da gördük..
Gene varsa yoksa tilson 4 saatlik altında..
4h ve günlükte ortalamalar..
Hiç. Olmadı 9 23 ile 5 13 ortalama kesişimleri kullanın.. 5 dk de 144 89 89 619 ussel ve basit. Ortalama fena değildir
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Robot gibi olmak lazım.. Endeks çok yükseldi short.. Ülke batıyor short basalım ile olmuyor..
Emare ilk şartı maalesef..
Bilsek grafik Mırafik yapardık hiç anlamıyorum ki valla işin özü bindik alamete gidiyoruz kıyamete gibi
Bakınız bu kıvanç in pmax i var saatlik özellikle endekste fena değil..
Sadece görüntüye göre ayarlamak gerekir..
Bir de değişken ortalamalı vidya yazmış o da fena değil.. Bir poz alırken mutlaka bakın..
Fena değiller cidden..
Ben buraya grafik atarken ilk önce kapanış mumlar sonrası cci ema cci regresyon emalar ve atrli tilson bakıp özetini atıyorum ve sonra diyorum ki emare yok.. 3 lü sistem.. Olay bu sistem olmalı