Üzüldüm sizin adınıza. İnşallah herşey yoluna biran önce girer.
Ülkemizde maalesef miras hukuku kanuni olarak istenildiği gibi olmadığı için bu hisseli işler çoğu kişinin başını ağrıtıyor.
Printable View
İnsanların iyi yada kötü olması şartlara ve duruma göre olduğunu düşünüyorum. Herşey güzelken herkes iyidir.
İnsanların iyi yada kötü olmasını artık büyük olaylara yada bana yaptıklarına göre bakmıyorum. Kardeşim yada en iyi arkadaşımda olsa, eğer yere çöp atıyorsa, canlılara zarar veriyorsa özünde iyi bir insan değildir.
Küçük olaylarda verdiği zararları fark etmeyen insan, büyük olaylarda da attığı kazık için vicdanını rahatlatır.
Kardeş kavgası çoğu aile için büyük sorun. Burada birkaç vatandaş da en 3 tane yapın da size bakacak 1 tanesini tutturma şansınız artsın diyordu.
Aynen en az 3 tane yapın. 5-6-10 tane yapın da 3 kuruş miras için birbirlerini yesinler dünya savaşı çıkarsınlar :)
Aynen, söylediğimin arkasındayım. Zaten çocuk yapmamanın sonuçlarını önümüzdeki 20 senede topluca yaşayacağız, laf atmayı bırakın, bırakın da zaman her şeyi net ortaya koysun. Tarih, sosyoloji, istatistik bilimleri diyorsun kardeş kavgası argümanı ile cevap geliyor, konuşacak bir şey yok.
Yazlık kiraya verilince vergiden muaf mı oluyor? Kimseden bir tepki gelmediğine göre, vergi kaçırmak ne kadar da normalleşmiş...
Birde mirasta şunu unutmayın
Şu an 3 ortak olduğunuz bir mülkte diyelim ki mirasçılardan birisi vefat etti
Vefat edenin de 5 çocuğu var.
Hop mirasçı sayısı oldu 7. Bu sefer 7 kişi ile oturup anlaşmanız lazım.
valla aslında benim de düşüncem o..fakat ben sadece 1,5 milyon olanı alabilirim...onun içinde önce 2,5 olanın satılması lazım..