https://i.hizliresim.com/hnbfcgf.png
Aşağıda yaklaşık 1,877 centte destek bulması lazım bulmazsa pala mortingen strasse :)
Printable View
https://i.hizliresim.com/hnbfcgf.png
Aşağıda yaklaşık 1,877 centte destek bulması lazım bulmazsa pala mortingen strasse :)
teşekkür ederim. Bende sizin postları takip ediyorum . Başarılarınızın devamını dilerim . Bence yukarda 1,936 cent kabaca 1610 a geliyor denk aşağıda 1,877 cent oda 1561 e denk geliyor. Spotta 1561 e yaklaştığı
zaman al 1600-10 a yaklaştığı zaman sat olabilir.
https://i.hizliresim.com/p18amtn.png
nasda q vadeli - herhangi bir düşüş emaresi yok göstergelerde negatif uyumsuzluk vardı ancak düşüş çok sınırlı kaldı acemice baktığım eliott ile ilgili şunu söyleyebilirim 6628 de başlayan yükseliş 12408 de son bulmuş sonra küçük bir düzeltmeyle yeni yolculuğa çıkmış son yükseliş dalgasının eliott analizinde yükselişi 15686 ila 17151 arasında bir yerde bitirmesi gerekiyor.En yüksek 15699 u görmüş burda hafif bir patinaj başladı kimbilir belkide yükselişi tamamlamıştır . veya burdan %10 daha yükseğede çıkabilir. Eğer böyle olursa dow ve sp ye uyumlu olacak ordada sp 4037 dow 39400 civarı çıkmıştı bence yukarıda artık pek birşey kalmadı .17200 stop olacak şekilde yukarı çıktıkça bir ortalama yaparak şortlayabilirsiniz . Yukarda kademli bir satış size en fazla %6-7 civarı bir zarar ettirir bence aşağıda en az %30 var.
Ben bu hafta kapanışını da boğa olarak yapıyorum. Endeksi zayıf görmedim, satışlar ikna etmedi. Viop ise tam tersi çok zayıftı bugün, iki kere ayu çok sert bastı boğa cevap vermeye kalktığı zaman 1620 bile gösteremedi çok yüksek hacim ile hareketi bastırdılar. Kademeye mal gelmeden 200 300 500 tek seferde yağmur gibi satışlar geldi ilginçti. Pastaya bakınca teb de pek destek atmamış boğalara sn. Yemekci nin patinaj tespiti ki çok doğru bir tespit idi bundan kaynaklı bana göre.
APS yine artıyor yani yeni short geliyor. Manası nedir çözmek zor.
Bugun spot portföyü yine hafif artı kapattık overperform etmeye devam ediyoruz yan tahtalarda oldukça hareketli olanlar var. Dohol, tupras temel olarak aldım ama teknik olarak da iyi duruyorlar. Bankalar hala zayıf bana göre bir türlü beklenen hareket gelmedi özellikle ykb de. Genel olarak + bir hafta bekliyorum, tabi Tüik başkanı kovulur, ona buna eyy meyy kara pazartesi ye uyanırız olur mu olur burası Türkiye efendilik arayan İsviçre de yaşasın.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Jas;
Daha cok okumayi tercih ediyorum.Yoksa bende cok uzun yillardir forumdayim.Uzun uzun yazilan yazilarin cokda fazla takip edilebilir oldugunu dusunmuyorum.4-5 sayfa ust uste arada hic baskasinin yazisi olmadan piyasa acikken buna nasil zaman bulunuyor onuda anlamis degilim.
Ama sonuna kadar emege saygili,kisinin ifade ozgurlugune duyarli ve tercihlere de saygili olmak durumundayiz
Ben okumuyorum boyle yazilari.Sagolsunlar Sayin Sindoma nin nokta atisi analizleri,Sayin Akcay in disiplinli piyasa takibi sayin lambertin gorusleri cok yol gosterici oluyor.
Sayin noscefari nin kendini piyada tanima seruvenini ilgiyle okuyorum.Sayin Metin in ayiligini ilgiyle takip ediyorum.Sayin paragozun tiken tiken borsamizi alkislamasini igreti ile izliyorum.Sayin Cautinary nin muhafazakar mutevazi yaklasiminida ilgiyle izliyorum.Sayin disrectus un muhalifligine hayranim.Sermayenin kopegi olmus guc sahiplerini kim assagilarsa onun yanindayim.
Yks sinav sonuclariyla yuksek puan muhabbeti donuyor ikide bir onu hic anlamiyorum.50 yasina gelmis adamlarin yks ile ne isi olur?Sinav sonuclari zekanin tek gostergesi midir?Neyse artik.
1-2 yıllık stoklu gitmeme rağmen markete gidince ateşim çıkıyor. Ula kardeş daha on beş gün önce gittim makarna uçmuş. Totosu yiyen covitten kapanmaya gider. Millet sokakta ölse bile kapanamaz ha her haneye aylık 3-5 bin diyecem o yetmez 5-10 bin verirse o zaman kapanıriz.