Originally Posted by
mzffr
Sn. Keko, Sn. Yuri gelir ve seyrek te olsa yazmaya başlarsa bir daha bırakamaz burayı. Buranın cazibesi farklıdır. Türkiye'nin en büyük forum sitesi olduğunu düşünüyorum. Bunu reklam veren firmaların çokluğundan ve niteliğinden de anlıyoruz. Ben de yıllar önce kayıt olduğumda haftada bir bakar, belki yazarım kafasındaydım ancak elimden geldiğince gelen sorulara yanıt vermek, yapılan katkılardan feyz almak, arada sırada geyik yapmak için haftasonları daha sık olmak kaydıyla neredeyse hergün okumak veya yazmak maksatlı giriş yapıyorum. İnanın finansal okuryazarlığı olan MBA'li bir mühendis olarak birçok hap şeklindeki bilgiye kaynağıyla beraber forumumuzda kısa bir sürede ulaşmaktan son derece memnunum. Sizlerden ricam forumun etrafındaki reklamlara da arada sırada tıklamanızdır. Forum sahipleri de bu yöntemle gelir yaratarak altyapının güncel ve teknolojik kalmasını sağlıyorlar.
Europower izahnamesinde BIST 30'un %90'ı ile talepte bulunabileceğimiz yazıyor. Aydem halka arzından sonra Europower'da da bu dönen varlığı kullanabilecek olmak beni sevindirdi. Ancak, BIST tarihinin rekor talebinin geleceğini düşünüyorum. Tahminen %1 civarı bireysel yerli yatırımcıya dağıtım olacaktır. Hisse fiyatı belli olunca daha net tahminler yapabiliriz. Artık halka arzlara yarım milyon civarı bireysel yatırımcı katılıyor. Bu rakam gittikçe büyüyor.
Hepinize iyi pazarlar diliyorum. Bugün ailenizle, sevdiklerinizle, nitelikli zamanlar geçirmenizi salık veririm.
Mottomuz belli; Sakin olup plana güvenin.