Sayın BKB, şu an GPH'ın piyasa değeri 236,940,000 GBP=311,559,900 USD. Yani sayın Kutman GPH'ın %100'nün değeri yaklaşık 311 milyon USD diyor.
Printable View
Sayın BKB, şu an GPH'ın piyasa değeri 236,940,000 GBP=311,559,900 USD. Yani sayın Kutman GPH'ın %100'nün değeri yaklaşık 311 milyon USD diyor.
Sn bkb
Yaklaşık %11 kısım bir fonun elinde (borsa dışında)borsaya kote %31 lik kısmı
Toplam holding 310 milyon ediyor
%31 lik kısmı için yaklaşık 3milyar dolar ödemesi gerekecek
1.çeyrek bilançoda bunun karşılıgı nakit parası var
Sn kutman şimdiye kadar ne demiş ise gecikmelide olsa yaptı
Bir tek hisse fiyatı dediği yere gelmedi(yada getirmedi)
Ama eminimki onuda bana göre yakın bir zamanda gerçekleştirir
Beklemekten başka çarem yok benim maalesef
Gerçi buranın duayeni Sn beşiktaştır:)
Bizde dilimizin döndüğünde biraz karaladık
Herkese bol kazançlar diliyorum
3 milyar TL ödeyecek
Sehven dolar yazmışım
Sn duayen .. arkadaşların kafası karışmış .. biraz ışık tut .. ltf ..
Cvp için teşekkürler, yani %31 lik kısım için yaklaşık 90 m USD ödenecekse, fi tarihinde daha bu limanlar yokken (sadece 3 adet yerli varken) VEI Capital a hafızam beni yanıltmıyorsa gelecek vizyonumuz örtüşmüyor denerek %24 gibi bir pay için yaklaşık 90 m USD civarı bir ödeme yapılarak paylar geri alınmıştı. Bu delisting işi olduysa çok çok başarılı bir hamle, yönetimi tebrik etmek lazım
Globale ısık tutmadan önce senin yazıyı biraz analiz edelim. . . . . . . . .
SN duayen. . . . . . . . . .. . ALAYCI, KİBİRLİ BİR YAKLASIM. . . . . . .
Arkadaşların kafası karısmıs ......... AYNI ALAYCI VE USTTEN BAKIS BURDADA DEVAM EDİYOR. . .
Biraz ısık tut. . . . . .. . . . . . . . . . . EMİR KİPİYLE YAZILMIŞ. BİLGE , USTUN, ULAŞILMAZ BİRİ HAVASI SOSU KATILARAK SERVİS
EDİLMİŞ.
Ltf. . . . . . . . . . . . . . SÖYLEDİKLERİN UMRUMDA DEĞİL AMA ARKADASLARA SÖYLERKEN BENDE DUYACAĞIM
(GÖZUMDEN KAÇMIS BİRŞEyLER OLABİLİR) İÇİN KİBAR OLMAYIDA ELDEN BIRAKMAYAYIM.
ZATEN COKTA VAKTİM YOK. HAVASIYLA YAZILMIS UZUN YAZMAYA BİLE USENİLMİŞ BİR RİCA.
Sonuc olarak hos bir uslup olmamıs
Ama biz yine butun nezaketimiz ve zekat gereği kısa farlarımızı yakalım. . . .
Arkadaslar hala öğrenemediniz. . . .benim aylar önce yazdığım hedeflere zamanlamayada uyarak ilerliyor. yani aslında sizin bugun haber diye önunuze konan pastalar aslında birer yem. heeee siz zaten daha önceki yemleri yediğiniz için kafesteki kuşlarsınız artık ama kafese yeni kuşlar lazım. . . . . .yeni kuşlar içinde eski avlama teknikleri işe yaramaz kafesler daha görunmez olmalı . yemler daha buyuk olmalı av alanı daha geniş olmalı. şimdi bakalım acaba öylemi?
sondan baslayalım..... av alanı buyukmu? hemde nasıl. . . . sınırlar londra borsasından baslıyor yok delist yok su yok bu masallar sosyal medyada yankılanıyor.
yemler buyukmu?. . . . . . ..oooooooo yemler av alanından da buyuk şirketin ederinin ne olduğundan tutta kasamızda para dolu imajı vermek için temettu dağıtmaya kadar yemler ortalığa sacılıyor. peki adama sormazlarmı? lannnn oğlummmm madem bu kadar para var borcları kapasana. niye hıyar gibi faiz öduyoruz? Dimi yani PARA VARSA NİYE FAİZ ÖDUYORuz. SEBEBP BASİT NİTELİKLİ YATIRIMCI DİYE FAizLE BORC ALDIKLARI KENDİLERİ OLUNCA VE BAL GİBİ ŞİRKETE dayıyorlarrr SOPPAYIIII. . . SİZ ANLADINIZ ASLINDA NEYİ DAYADIKLARINI. SOPANIN NE OLDUĞUNU VE KİME DAYANDIĞINI. . . . . kısaca temettu yemideee, bedelsiz yemide dahil her tusa basmaya basladılar.
Kafesleri görmeme konusuna gelince tahtaya bir tavan cekersin yuzde 10 o kadar tatlı gelirki bir tavan daha ceker 2 3 aylık banka faizini alırım dersinnnnnnn. ve kafese kosa kosa girersin. ama bu arkadasınızın dunku uyarısında olduğu gibi öyle arka arkaya tavan adeti olan bir kağıt değil bu en azından şimdilik.
SONUC
BİLANCO, POSTALANAN HABER, VS VS BENİM İÇİN BİR ANLAM TASIMIYOR. . . . . . .BENİM BİR ROTAM VAR ONA GÖRE İŞ YAPARIM SİZİNDE BİR ROTANIZ OLSUN GUNLUK HABERLERE BOĞULMAYIN.
SAYGILARIMLA
Sn beşiktaşk .. borsada zekat olmaz... diğerleri için yorumsuzluk daha iyi ... saygılarımla...