Rabbim tekrarını kavusturmasi dileğiyle.
Tüm dostların Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım...
Printable View
Rabbim tekrarını kavusturmasi dileğiyle.
Tüm dostların Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım...
Ramazan bayramınız mübarek olsun iyi bayramlar..
İyi Bayramlar.
İyi dinlenin, enerji toplayın.
Ramazan bitti.
Pazar karışık!
Stres yoğun!
Her şeye hazırlıklı olalım.
Yakında döner, başlarım.
Bu yıl devam eden "Dijital Turk Lirasi Projesi"nin ikinci faz çalıÅmaları kapsamında dijital para sistemi, dijital kimlik entegrasyonu, mobil uygulamalar, servis katmanı uygulamaları, çevrim dıÅı ödemeler, programlanabilir ödemeler, birlikte çalıÅabilirlik çözümleri, izleme ve yönetim ortamları, veri yönetimi ve siber güvenlik konularında araÅtırma, geliÅtirme ve test faaliyetleri yürütülecek.
Pkart icin su hikayede yer almak ancak bizi kurtarir gibi duruyor. 1 yilda 7 kat yukselmis 1 yildir yatiyor uzerine 1 yil daha yatmamasi icin bir sebebi yok gibi bu sene en fazla zirve veya biraz uzerini gosterirler asil hareket yine gelmez bence... Tabi hikaye anlsma vb birseyler ortaya cikmadigi surece. 2026 sonu 2027 basinda yine 100 tldan aliriz diye dusunuyorum.
Avrupa Birliği (AB), 2030 yılı sonuna kadar mobil cihazlarda saklanan dijital sürücü belgesi sistemini devreye alacak. Bu dijital ehliyet, tüm AB ülkelerinde geçerli olacak. Mobil ehliyetler, gelecekteki Avrupa dijital kimlik cüzdanıyla entegre şekilde kullanılacak. İsteyenler ehliyetlerini fiziki olarak da alabilecek.
Yahu yoksa pkart da boykot listesinde mi, ebesiniı bellediler kağıdın
Diyecek bir sey bulamıyorum artık yazık oldu
O zaman gelsin günün sözü :👇
"Gün gelir devran döner, horoz domalır tavuk gömer."