bizimki insaflı
bitcoin palası kodu mu oturtan cinsten:evil:
https://resmim.net/f/vw2nW2.png
Printable View
bizimki insaflı
bitcoin palası kodu mu oturtan cinsten:evil:
https://resmim.net/f/vw2nW2.png
I never heard it before. Thanks for sharing. I ve learnt one thing today. Thus i can use it. [emoji1]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onumuzde ki 1.5 2 yil borsada yukari hareket beklemiyorum. Nedenine gelince faizler yuksek ve daha da yukselecek. Yuzde 30 lari bulacagini dusunursek yakin zamanda borsada 1 yil icinde yuzde 50 ve uzeri gelir elde etmelisiniz ki cektiginiz cile ve strese degsin.
Boyle zamanlarda bazi hisse senetleri siyrilacaktir. Onlari bulmak gerekir.
[QUOTE=ekrem uzun;2600137]6ay önce açtım ben dolar long pozisyonu, günlük işlem yapacak ekrana bakacak vakit ve imkanım yok.
Gün sonu portföye bakarım. 3gündür dolar artıp zarar yazınca ne oluyor viop varanta mı döndüm dedim.
Merkez bankamıza başarılar dilerim:)
ytd
Sn rosense daha dur oralarıda Arablarla dolduracağız. tek kurşun atmadan teslim edilen ülke olduk. 2. Arab cumhuriyeti gibi olduk yahuuu.:28:
250 bin tl nin aylik net getirisi bu yeni stopaj uygulamasi ile beraber 4 bin tl.
Faiz orani ise yuzde 20 ki piyasada yuzde 23 24 u bulabilirsiniz
Bu oranlar daha da yukselecek. Yakin zamanda yuzde 30 lari bulacagini dusunuyorum. Bu yuzden uzun vadeli parayi baglamak iyi bir fikir degil.
Merkez Bankası bugün 100 milyon dolar satmış türev piyasada.. Dün verdiği faiz artışı sinyalinin gerçekçi olduğu anlaşılıyor..
Bu hamleyle hem yüksek fiyattan dolar satarak dolar alanları cezalandırmış olacak hemde faiz artışından sonra rezervlerini arttırabilecek..
Merkez Bankası'nın bu şekilde hareket etmesi hem etik değil hemde geçici bir fayda sağlar..
Ayrıca da bu yapılan işlem kim ne derse desin İnsider Trading'dir...
Bu uzun vadede Merkez Bankası'na itibar kaybettirir.. Engin YILMAZ
â€
Yurt dışında yaşayan fetö cüler tatillerde Türkiye ye tatil yapmaya gelmezler.. gelemezler.
Ama fetö cü olmadıkları halde yazılarında ifade ettikleri konulara eleştiri dozuna rağmen ülkeye gelecek kadar cesur olmaları benim de ilgimi çekmiş vaziyette.. Şans diyelim ve umarım devam eder..
Evet oyle tabi. Ben 2019 u dusuk buyume ve yuksek faiz ile tasarruflarin arttigi bir yil olarak goruyorum.
Bir de cok kisi terste kaldi borsada. Onlarin umutlarini kaybetmesi lazim, lanet olsun borsasina demesi lazim.
Son 5 yilda Turkiye ye toplam 40 kez giris cikis yapmisim. Hicbir zaman endisem olmadi.
Hatta oyle ki cevirseler beni havalimaninda hic korkmam bile. Cunku hicbir sey bulamazlar benim ve ailem hakkimda.
Bu yuzden icim rahat.
Hem satan hem alan aynı hamle beklentisiyle ile nası cezalandırılıyomu$ ? ), Engin bayımıza sormak lazım o sıra..
Ha bi de ya terso olurSA bu i$ler ??, yok mu yani ihtimal nasıl tek boyutlu bi yakla$ım ve hesap bu madem ??.
Biraz atıyo da atarken gaf style mı subliminal mi nedir ?. )
1 yillik baglamak riskli. Faizler surekli yukseliyor. Stopajin bir anlami kalmiyor. Ozel bankacilikta yuzde 24 24.5 alanlar var.
Ben gunluk veya maximum 32 gun vadeli oneriyorum.
Ing turuncu mesela gunluk yuzde 20 veriyor. Bu oran ayda 750 tl banka kartindan harcama yaptiginda yuzde 22 oluyor.
1 milyon tl varsa ayda ortalama 20 bin tl mevduat getirisi elde edersin. Calismana luzum kalmaz. Memurun 1 yillik maasini 2 ayda alirsin. 1 milyona ev alsan kira gelirin 3000 4000 bini gecmez ki onumuzde ki 10 sene enflasyon uzeri bir artis olmasi zor konutta.
Biz de böyle RONİN bayım, Ankara+İstanbul en mütevazisinden %51++, İzmir %70, Çankaya +%70 söylemeye gerek yok ),
Ege, Akdeniz vesaire %'sel style ötmez öyle boruları herbiyerde, çekeriz el frenini herdaim Allah'ın izniyle.
Fetto$u da zorla ellerine verdik mevzu olarak yokSA bunlara kalSA bak hâlâ 1 ileri 2 geri, hendek vs hep öyle..
O kadar da sahipsiz değil bu memleket halkı vatan evladı dolu halimize şükür..
tüpraş hacim rekoruyla yükseliyor...
Cds nedir?
Iyi bir sey olmali ki surekli yukseliyor, cunku Turkiye yukseliyor. Bak almanya ya onlarin ki 10. Bir de almanya guclu derler.
[emoji1]
ımf ayak sesleri
tık tık
eyi günler
Kabinde ne yaptığını tam olarak bilemeyiz ama ).. Orda burda deklerasyon farklı mevzular..
Ha zaten seçim sonucunun içini %80 gibi seçmenler dolduruyor, kalan kontenjan misali birileri tarafından zor güç bela pazarlık istenilen şekle büründürülüyor havası malum,
aynen bir heykeltra$ın finishing touch edasıyla malesef dünya bu haldeyken Türkiye'miz ne yapsın ??..
dolardı spotu yükselten vadeliymiş.vadeli merkez tarafından tutulunca spotta gidemiyor