İnşallah! ama grafikteki duruma göre 1.76 hatta 1.03 görmesi daha olası gibi...
Printable View
tahtacının yedi ceddine selam söylemek dışında birşey kalmadı sanırım, sosyal medyanın tümünde bu kagıdın tahtacısının anası danası karısı kızı kalmadı küfür yemekten zevk alıyor sado mazo mu bu tahtacı...
bu saatten sonra grafik ve bilanço üzerine konuşmak manasız demekki bu kadar tecrübe sahibi insanı bile çileden çıkartmışlar hemde bu zamanda...tahtacıya küfür etmek artık hak olmuş gibi görünüyor...milletin canını fena yaktılar.
al-sat değldir.
Arkadaşlar,bu hdfgs'nin 3 aylık 210 milyonluk karı bir kereye mahsus bir gelir midir? Arsa satışı vb. 1.53 F/K, 0.92 PD/DD nedir Allah aşkına? Ne dönüyor?
KAP var. şirket 14,250 000 adet hisseyi geri almaya karar vermiş.
bence sıkıntı yok gedza ortağım... 2,50 ortalamayla yeni katıldım aranıza.
Kimse kalıcı değil bu alemde
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sahipleri piyasa payının yüzde 4.4 alacağını ifade ediyor...
bu şirket çok güzel yönetiliyor ancak fiyat değerlemesi çok düşük...
ytd.
diğer şirketlere yatırım yapacağına kendi hisselerini almak çok mantıklı...
f/k 1.3
bu kagıt ponzi sistemine dönmeye başladı ...
yukarı çıkartıp pazarladıgı kagıdı uzun vade beklenmesi için fake hesaplar üzerinden sanki telkin etmeye çalışıyor...
ve o uzun vade sonu bu tahtacıya güvenecek adamın aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım...
3 üzerine bir çıkartsan kazayla, tüm malı üzerine bırakacak millet belki bunu düşünüyorsun ve gt ün yemiyor bizim tatlı paralarla yat kalk bakalım alıştın sıcak paraya kerizmisin bizim gibi kaptırasın...
taklacılara bak uzun vade bekleyin ne demek ...
yancıktaki para sıcak tabi düşünsene 1 yılda 5-10 katı yapmak parayı bravo...ama sonu yok ...
bir form katılımcısı investing te 8 madde sıralamış adam tüm bilgi ve tecrübesini paylaşmış akıllıca bu tahta ile ilgili şüphe ve endişelerin yok olması için yol haritası bile vermiş .diger form katılımcıları çogu bence fake hesap karşı argüman sabır sabır uzun vade diyip boş muhabbet ile o yazıları aşagıya ötelemişler kimse okuyamıyor ...
al-sat değildir.
bakalim bu kasmanin sonu nereye varacak..ky biktirdi resmen..
bence pazarlama devam ediyor ama alıcı bulamıyor sanki...müstahaksın her türlü bedduaya bence, tahtacı...
yakalanan millet maliyetine kaçacak o derece bitmişsin taklacı...itibar yerin dibinde nasıl bilirdiniz :wave:
ben 1 liralık malı 5 üzerinde satsam ve kucagıma istediğim fiyattan hatta 2,60 lardan kagıt ederinden mal alabicekken halen almazsam benim niyetim kötü demekki kendi malına güvenmeyen tahtanın malını kim taşır anca fake hesaplardan sosyal medyadan yürümeye çalış kimse ciddiye bile almaz...bu zamanda bu iklimde kimse cenazeyi kaldırmaz koku düşer , kendin dışında tathtacı kimse hamallık yapmaz sana altına gireceksin malının tahta senin itibarın bence kendin kaldıracan yada kaldırıcı alıcan:oleyo:
kaldırıcı olan ky artık terli yemiyor iyiki sosyal medya var ...
al-sat değildir.
hisse geçen yil mart ayinda 38 krusmuş..4 tl ye kadar çikti hala kazanan yoksa bilemem..ben finansallarina güvendim az miktarda aldim..
kazanan arkadaşlar bence tahtacıya el atsınlar o zaman, destek versinler yoksa onlarda artık güvenmiyormu yapılan bu saçma hareketlere...kimse kediye sermaye yi yüklemek istemiyor halbuki ordan kazanan varsa oraya tekrar niye gelmiyorlar...
patronun bile geri alımı komik rakamlar 3 seneye dagıtmış yani kapılan paralar üzerine 1 bardak su içelim mi.
al-sat degildir.
Sabahtan beri iş yatırım üzerinden baskılayıp bır kademe alttan info uzerınden toplamaya calısıyor. Yanı gerı alım yaparken bile millet aglatıp malına çok eye çalışıyor. Allah ıslah etsin. Ky de artık anladı... Ytd
millete yukarıdan %30 yakın mal kilitlemiş , sosyal medyadaki yalama ve fake hesaplar da bak endeks düşüyor bu taş gibi saglam ayagı yapıyorlar...halbuki sen tahtacı milleti yukarıdan kervana katmasaydın elindeki nakitle don bile alamazdın 300.000-400.000 adet hisseye alım açıklamak tam bir komedi sanki dünyayı kurtarıyor paramı o koca şirket için...millet kilitlenmiş satamıyor zarardan bence bunlarda bak ne patron ne tahtacı havasında...ucuz boş muhabbet...sen 3 üzerine bir çık bak o zaman curcunaya kendi adıma..
açık flama formasyonu var ama inan bu tahtacıya güvenemiyor insan düşeni kırmadıgı sürece seyretmek iyidir.
al-sat değildir.
https://i.hizliresim.com/lm050ce.jpg
Teknik grafik ve muhtemel senaryo
Teknik olarak kağıt, zurnanın zart dediği yere gelmiş görünüyor bu kanal üstünde 2 kapanış yapabilirse yeni alıcılar çekebilir.
KAP'a bildirim atarak alım yapanları tebrik etmek lazım kağıdı 200 ema altında 2 kapanış yaptırmadı. bakalım para tekniği bozacak mı yoksa bir boğa tuzağı yapıp salacak mı
İzlemeye devam....
Tamam yıldız pazara almışlarda yıldızı ne zaman parlayacak :drunk:
yıldızının KISA vade de yada 1-2 vakte parlaması gerekir ; çanak tamamlanması ve ana trendine çıkması kısa olacaktır belki bugun belki yarın belki yarından da yakın ; bence beklentim ve istegim bu yönde.
bıst 100 üstteki gap i kapatmak için hamle yapacaktır eşşek değil ya ...borsa daki bir çok kagıt sudan ucuz bence bu da onların başlarında geliyor belki fk oranıyla bakıldıgında.
grafik ORTA bir nefeste 7,11 dk kadar su altında durabilirim diyor.güzel rakam guiness dünya rekoru kaç bilmiyorum:oleyo:
UZUN vade niçin çift haneli rakamlar görünmesin, potansiyeli var bence; gayrimenkül ve nakiti saglam geçmiş bilançolarda
al-sat değildir.
21 Haziran 2021 tarihinde Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince;
12 Temmuz 2021 tarihinde, 1.379.594 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.8004 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
21 Haziran 2021 tarihinde Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar gereğince;
13 Temmuz 2021 tarihinde, 200.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.7650 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir
satan kendi alan kendi olmasin..
14 Temmuz 2021 tarihinde, 300.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.7633 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
16 Temmuz 2021 tarihinde, 666.801 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.7365 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
19 Temmuz 2021 tarihinde, 200.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.685 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir
26 Temmuz 2021 tarihinde, 250.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.71 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir
Aldıkları halde kıpırdamıyor. En son geri alımı pandemi düşüşünde 1.40 civarından yapmışlardı sanırım tabi sonra 5 lerin üzerine atmıştı endeksteki iyileşmeyle beraber hatırladığım kadarıyla.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güven vermiyor buna ragmen halen senin benim paramla bu gruba ait tekrar bir arz düşünülüyor sanırım;
bu kagıdın durumunu görüpte halen bu grubun halka arzı almayı düşünemem bile , tavsiye etmem yanından bile geçmem...bu grubun grafigi ticari ahlaktan yoksun bence dürüst degil sanki .
bu kagıt çanak üstü 3,61 lerde fiyat oluşup kemikleşmedikçe diger hiçbir kagıdına girilmez ...senin benim paramla oyun kurup oynuyor bence; sonrada taklacı ve yancıları fake hesaplar sosyal medyada çıkıp %40 içerde zararda olan yatırımcılara sabırlı ol belki 1-2 sene sonra ana paranı inşallah maşallah geri alırsın diyor amiyane tabirle bence.
resmen paraya çöktü 3,40 üzeri çanak üzerine bir çıksa bir allahın kulu kalmaz oda bence bunu biliyor nakitini niye harcasın oradan satış yerse kendisi dışında alıcı olmayacak ve elindeki nakiti bitirecek ve sanki bu kadar oyun oynayamacak tamamiyle komplo teorisi...
senin benim paramı almış kullanırken kendi parasını niye baglasın bu eşşege.:yes:
açıkçası umudum vardı bayram sonrası onunda içine etti .komik rakamlarla geri alım açıklıyor la o kadarını bende alırım tırro.250.000 almışmış 300.000 almışmış bunların hepsi halka arz edip millete çakmaya çalıştıgın çogununda elinde kaldıgı hisseler belkide %70 küsürdan fazla halka açıklıkmı olur resmen rezillik topla topla 1 tane bile almam aldırmam sorana.
al-sat değildir.
Sayın Mahal
bu tekniği gördükten sonra yorumunuz bayağı bir AĞIR olmuş
el insaf
https://i.hizliresim.com/ctp757s.jpg
bu hissede para kazanmamiz gerçekten zor..adam aliyorum diyor hisse yerinde..almasa herhalde pul olmuştu hisse..
Sen satınca ben çok kazanıyorum genelde yanlış anlama.
( satma iste sabret bir kez de, eğer samimi isen )SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagıt bence 1 sene 8 ay arası gibi piyasaya pazarlandı.
1 lira dan %200 bedelli ve %35 bedelsiz verdi. burası çok onemli dürüst olunmadıgı buradan itibaren ortaya çıkıyor bence.firma borsaya kote olmuş bir kagıdı halen haka arz etmeye kalkmış ve başarmış dikkat ediyorum çok fazla dile düşmüş halka açıklık kısmı bir anda büyümüş (bu hiç güzel bir şey değil bence)...yaw adam para vermek yerine hep kagıdını satmaya arz etmeye çalışmış...o çıkan pandemi mart başlangıcı grafikteki yükseliş 1e 5 kazançta kagıt kendisindedir kesin bence...
şimdi sen nakit temettü vermek yerine bedelsiz verme , bedelli verip parayı kapıp kenarı kaçmak gibi oluyor şık durmuyor ...paramı kaptın belki şimdi bekle diyor 1 yıllık fırsat maliyetiyle birlikte hesaplasan yalan dogru bilemem dile düşmüş olan milletin am.na koyan mütahhit gibi resmen buda koydu...
grafik 3,40 üzerleri diyor bence düşeni kırsın halen düşüş trendinde çıkartsın oraya bakmak lazım; bence çogu yatırımcı maliyeti 3,20 ler üzeri ve 2,90 maliyeti olanlarda tahminimce hem bedelli hem bedelsize katılanlar onlara bile sokmuş kagıdı resmen .
ne dürüstlük ne dogruluk ticaret bu ise yazıklar olsun...
info nun gmy çıkmış dün yine youtube kanalında atıyor tutuyor "bugunden yarına para kazalnılmaz çocuklarınız için şimdiden toplayın diyor iyi saglam hisseleri" halen ...kardeş bu konjektürde sen malı üzerimize bırakıp kaçtın gibi sanki ; parayı aldın bizim paradan para kazanıyorsun belki ama bana allahtan sabır diliyorsun... tüh tükürdüm :rtfm:
bu arada saatlikte 50 günlük ortalama üstü kapattı bu iyi bir şey bence...umarım kendine gelir artık.
al-sat değildir.
29 Temmuz 2021 tarihinde, 50.000 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 2.76 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir