O laf herkesi incitir de, ortak noktanız erdoğan düşmanlığı olunca beyoğlu beyefendisi kesiliyorsunuz, BİRBİRİNİZE KARŞI.
Printable View
O laf herkesi incitir de, ortak noktanız erdoğan düşmanlığı olunca beyoğlu beyefendisi kesiliyorsunuz, BİRBİRİNİZE KARŞI.
2 yıllık gösterge faiz % 21.84 e geriledi...
TR 2 YILLIK TAHVİL 21,84 21,95 -0,50 22,06 21,84
TR 10 YILLIK TAHVİL 17,89 17,62 1,53 17,89 17,89
TR 5 YILLIK TAHVİL 19,54 19,54 0,00 19,54 19,54
Eveeeetttttt bu iş bitmiştir.....
En güvendiğim (belki de tek) anket firması olan KONDA (sahiplerine zaman zaman gıcık olsamda...) biraz önce 23 Haziran a dair tahminlerini açıkladı...
https://t24.com.tr/haber/konda-merak...cikladi,826755
"Allah a çok şükür gene yanılmadık/yanıltmadık kamuoyunu...."
Hisse.Net in AKP li ve MHP li üyelerine de tşk etmek isterim....
Neredeyse birebir toplumun barometresi gibiler...
Toplumda ki eğilimleri/yönelimleri neredeyse birebir yansıtıyorlar....
Tşk ederim kendilerine.....
Hep söylediğim gibi;Hisse.Net in anketleri eğer okumasını bilirseniz birebir sonuçları veriyor...
Beni bugüne kadar hiç yanıltmadı...
Şu an çok mutluyum....
Mutluluğumun inanın kelimelerle tarifi mümkün değil...
Sizinle de paylaşmak istedim sadece...
Sizlerin de bu sevince/mutluluğa ortak olmasını istedim sadece....
saygılar/başarılar
Arkadaşlar Bora Bey haklı.
Aklımıza gelen herşeyi gugula bak orda görürsün mantığıyla bir yere varamayiz.
Örnek:
Bugün bankayla ilgili özel bir sitede bir yazı gördüm.
Hemen en yakın şubeye teyit için mt ye uğradım.
Dedim böyle böyle bir yazı gördüm ne diyorsun bu konuda.
Mt işi biliyor resmi siteye bakın böyle konuları, özel sitelerden guguldan duyduklariniza itibar etmeyin dedi.
Bırakın şu kavgaları...
Gün kucaklaşma günüdür...
Gün umudun yeşerdiği gündür....
Bu umudu hep beraber büyüteceğiz,her birinizin emeğine ayrı ayrı ihtiyacı olacak İmamoğlu nun...
O yüzden gelin küskünlükleri/kırgınlıkları geride bırakalım
Bir olalım,birlik olalım,İmamoğlu na destek olalım...
saygılar/başarılar
5.8279 vurdu çekti.
Niza yatıştı mı, simdi yani?:agla:
Şu an tek rahatsız olduğum konu şu PY'lerin tcmb üzerinden con ahmet'in motoru gibi Hazine'yi fonlaması.
Bu sistem acaba ileride yabancı para girişini azaltır mı diye düşünüyorum.
Zira yabancılar bu tür mekanizmalara çok hassas.
Şu an için DIBSlere girişi azalttığını görüyorum ama ileride hiç mi PY,BES,İşsizlik fonu haricinde alıcı istenmeyecek?
Hep dış borçlanma ile mi devam etmeyi planlıyorlar?
Bora abi haklı biraz daha dikkatli olmali bu tür konularda. Degerlerimiz ortak. Türküm ve Atatürkçüyum.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/vagDy6.jpg
5,92 üstüne atıp orada en az 2 tane saatlik bar atamadıkça bendeki durum bu.
Dolarda globalde düşüş varken bu ajanslar tam bir şereroluk yapıp milleti devamlı terse getirmeye devam ediyorlar. Bu akşam fed akşamı adamların doların canına okuması bekleniyorken bizim millete sabahın 7 sinde haber çakıp 5,88 den dolar aldırıyorlar. Sonra akşam bakıyorsun 5,83 eeee panik yaptınız ve ütüldünüz geçmiş olsun.
Bu kötü haber akışı yüzünden dolar çıkamıyor. Akşam ola hayrola powell bakalım ne halt edecek bizim yerliyi üte üte bitiremedi bu haber ajansları.
Ben 5,87 de verdim , ne yapayım mübarek fed fed fed diye diye yediler bizi.
Pzartesi seçim sonucunu görene kadar 1 dolar bile almam, pazartesi şu seçim içi bir bitsin her türlü piyasanın rahatlaması lazım sonrasında zaten g20 ondan sonra ise temmuz comolokko.
Temmuza kadar bunlar dolarcı bırakmazlar kaldıraçlı piyasalarda.
Şekerim 100 ler civarında...:)
Daha zarfımı açan olmadı (ameliyat geçirmedim).
Çeşitli rahatsızlıklarım doğal olarak oldu.
Ama şeker hiçbir zaman sorunum olmadı.
Her gün bir büyük tabak mevsim meyveleri, bir gallabi dondurma, sıkça masada duran çikolata yerim...:)
Kulüp seviyesinde briç oyuncusuyum 1970lerden beri.
Önem vermediğim şeyleri hatırlamazken, bir ay önce oynadığım briç elini hatırlarım.
Yaşlanıyoruz doğal olarak.
Böyle gitmeyecek biliyorum.
Ama sağlıklı yaşlanmak bir şans.
ben kendimi şanslı hissediyorum.
Ama edepsizliği, adaletsizliği ve de hıyarlığı sukunetle kabul edecek bir altyapım yok ne yazık ki...
Bu kadar özelim kimseyi ilgilendirmez biliyorum.
Özür dileyerek iletiyorum...:)
Ne güzel olur :he:
Bunlar iktidardan dustugu gun sahilde viski acip sabaha kadar denizi seyredicem bu kadar gerginlik bu kadar isbilmezlik bu kadar dis iliskilerde kötü bi dönem tarihte yok yeni turkiye gucluymus hadi be ordan mhp ye de oy atani si....sinler bi daha biktik be biktik delirttiler vatandasi artik herkez batik...
Binali kurtarır da, Soylu ilen Bizans il başkanı ne olur bilmiyorum?:he:
Soylu sivri çıkışlarından Il baskani "Hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" lafından, acayip papara yiyecekler!:oleyo:
Eğer bu fark gerçekten varsa büyük oyuna geldiler demektir.31 Mart'ta kabul etmediklerine pişman olurlar.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sandık takip ediyorum deyip, kaybolmak en iyisi!:kahkah:
Gerçekten youtube izlenimim benimde en az yüzde 5 fark atar diyorum. Zaten sinirden ne dediğini bilmiyorlar ve kutuplaşma stratejileri artık bir kesim hariç insanlarda ters tepki yapıyor. Son çırpınışları bence... Hayırlısı diyelim...
Rehavet tuzagi da olabilir
Bence de fark cok acildi ama rehavete hic gerek yok
Kafa kafaya su an
Zaten havalar yagmurlu soguk denizin tadi yok
Istanbullular evde oturup dinlensin bu hafta
Şu an herkes Konda nın anketini konuşuyor
Bir çok köşe yazarı bu anketi paylaşıyor ve yorumluyor...
Bende bu sonuç tuzak mı diye şüpelenmedim değil,ama ihtimal vermedim...
Hem Tarhan Erdem hem de Bekir Ağırdır 30-40-50 yıllık kariyerlerini heba edeceklerse diyecek sözüm yok...
Bir yanlış anlaşılmanın da önüne geçmek isterim:Ben 9 puan fark beklimiyorum
1-2-3-4-5 olsun bizim olsun....
saygılar/başarılar
mührü evet kısmı harici parti amblemin üstüne de basınca ya da ilgili partinin kısmındaki herhangi bir yere basınca da geçerli oluyor mu