Ulen dolar rezilsin
O ani cikislar da gece yarisi oluyor kimseye faydası yok gaz alinsin diye izin veriyorlar
Printable View
Ulen dolar rezilsin
O ani cikislar da gece yarisi oluyor kimseye faydası yok gaz alinsin diye izin veriyorlar
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 2012-2017 tarihleri arasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları nedeniyle hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret”, “Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret”, “Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılama”, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek” , “Terör örgütü propagandası yapmak” suçlarını işlediği belirtilerek 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildiği davada karar çıktı.
KARAR ÇIKTI
Mahkeme; Kaftancıoğlu’nu; “Terör propagandası yapmak” suçundan 1 yıl 6 ay “kamu görevlisine alenen hakaretten” 1 yıl 6 ay 20 gün, “Cumhurbaşkanına alanen hakaret” suçundan 1 yıl 6 ay, “Devleti alanen aşağılamak” suçundan 1 yıl 3 ay, “halkı kim ve dünşmanlığa alanen tahrik” suçundan 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.
Kaftancıoğlu’na toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verildi
SAVCI CEZALANDIRILMASINI TALEP ETMİŞTİ
18 Temmuz'daki duruşmada esas hakkındaki mütalaasını bildiren savcı, sanık Kaftancıoğlu hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret”, “Kamu görevlisine hakaret”, “Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin askeriye veya emniyet teşkilatını aşağılama”, “Halkı kin ve düşmanlığı alenen tahrik etmek” ve “Silahlı terör örgütü propagandası yapmak” suçundan zincirleme olarak 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etmişti.
biri bişey mi dedi noldu
Adaletin verdiği kararla dolar yükseliyor işte.
Fetönun ust düzeyindekilerden bu cezayı yiyen adam sayısı 100 ü geçmez
Cacik bu dolar
Dth satisi var bariz
Analiz önemli o zaman bilmeyen kaybeder, bilenler en çok kazanan, hatta hiç kaybetmeyen olmalı.:kahkah:
burası sazan göleti sazan sarmalı çoktur burada araki bulasın izini
bi yukarı sazan ağı attı şimdi bi de aşağı atıyo mu bak sen desdere diyorlar buna da
Analiz demek çok iddialı olur.Aşağıdaki site bazı konularda yardımcı olabilir.Şu sıralar sorunuzun cevabı kehanet olur çünkü piyasayı rüzgara göre dümen tutarak kontrol ediyorlar.Dümen kontrolünde oldukça birşey söylenebilir,rüzgar kontrol edilemeyecek hale gelirse birşey söylemek mümkün değil.Şimdi böyle bir rüzgar çıksa nereye varacağını teknik analizle belirlemek mümkün elbette böyle bir rakam var kafamda ama hava durumu böyle bir rüzgar öngörmüyor,çıkarsa da rakamıözelden atarım,tavsiye gibi algılanmasını istemem.Bu sitede saniyelik grafikteki işlemleri seyredince fikir veriyor.Rainman pokerde kağıt sayıyordu ya hani..
https://www.centralcharts.com/en/8425-usd-try/charts
Kayyum atansa gece bir savrulma olur sabahi da dth lari tokatlatlar yine ciddi ölü yatirim oldu dolar
Her geçen gün daha çok pislik ve hırsızlık çıkacak, bunu göze alırlarsa mesele yok.
Ama İstanbula kayyum atamaları sonları olur gibi geliyor bana.
Aksam powell konusacak vurursa her zaman ki gibi
5.65 kapatir gozu toprakta zoraki cikiyor
Bence,
İstanbul'a kayyum atayamazlar.. Çok sağlam gerekçeler lazım..
Dolar ise bu tür haberlere (bir iki heyecanlı trader haricinde ) ciddi tepki vermez..
Dolar iç dinamiklerden ziyade dış dinamiklere göre hareket edecektir..
Mesela.. Bu akşam kur kıpırtılı olabilir.. Bakalım FED başkanı ne diyecek..
Diye düşünüyorum..
Soylu'nun icisleri bakanligi perfomansi gercekten cok iyidir......Bakan olduktan sonra terorle mucadelede guvenlik guclerimize moral ve guc konusunda adeta carpan etkisi yapti....Bu konuda adamin hakkini vermek lazim.
Ancak dili ve konusma uslubu onun en buyuk sorunudur.....Belkide oz guven patlamasi yasiyordur.... Ama artik yetti....Dili ile hep ortaligi karistiracaksa o makamdan bir an evvel alinsin artik....
Buyuk bir ihtimalle yeni kabinede gidiciler arasinda olacak.., Ama yerine Efkan Ala gibi biri bakan yapilacaksa o bakanlik bakansiz kalsin daha iyi olur.
ben olsam bi khk ile belediye bakanligi kurarim
tum belediyeleri buraya baglarim
ne secime gerek kalir ne baska bir seye..
Güneydoğu da görevden alınan belediye başkanları serbestler hala o nasıl oluyor acaba demek ki tek sebep o değil
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sahte delil ve ne olduğu belirsiz (aslında belli) sözde gizli tanıklarla kaç kişinin hapiste olduğu düşünülürse, istenilen durumun anında oluşturulabileceği rahatlıkla görülebilir.
Bu ülkenin genelkurmay başkanı bile terör örgütü üyeliği yaftası ve sahte deliller ile hapse atılmadı mı?
Ayrıca, seçim iptali kararı veren 5 yedek üyenin (kimin atadığı malum) oy kullanması ne kadar doğru idi?
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HDP, PKK nin legal orgutlenmesidir. Siyasi hedefleri aynidir. Cemal Bayik'in dusunceleri ne ise Demirtas'in ki de odur............Devlet ve besikteki cocuk bile bunu bildigine gore....PKK legal orgutlenme hakkina sahip oldugu surece dagda tek bir silahli militan bile sag kalmazsa orgut yinede bitmez ve tekrar guc toplar....
HDP legal bir parti ise o zaman PKK neden illegal bir orgut oluyor ?
Yada PKK illegal bir orgut ise HDP nasil legal bir orgut olabiliyor.
Ayrica bir sey daha var.....Kendisine karsi yillardir kanli bir silahli mucadele veren ve on binlerce polis, asker ve vatandasini katleden bir teror orgutune legal orgutlenme hakki veren ve bu orgutlenme icin hazinesinden para yardimi yapan baska bir devlet barmidir bu dunyada ?...
Dediklerinizin hepsine katılıyorum..
Ben sadece mevcuttaki durumu özetliyorum..
Adil veya değil.. Bir mahkeme var mı.. Var.. Kararı geçerli mi geçerli.. Bunu anlatmak istiyorum..
Yoksa, ben yazacak olsam sizin yazdıklarınızın binlerce katını yazarım bu ülkedeki durum hakkında..
En basiti.. 7 yıl önceki yazılarından ya da söylemlerinden dolayı bir il başkanı ceza alıyor..
Peki.. O zaman 7 yıl önce fetöş götöş hakkında yazı yazan, söylemlerde bulunanlar niye yargılanmıyor.. Arşivler işte orada.. Açılır bakılır..
Vs.. vs..
aciga satis mi yapmislar..:)
ya bi gecin istanbula falan kayyum atamasini , yav he he diyip gecin..
daha benim aslanlar 35 , fener 13 olacak..:)
aciklamami yapacakmis, hey guzel Allahim ya..:)
Bu pejmürde AKP ye geçmeden önce bir marjinal partinin genel başkanıydı, o zamanlar Tayyibe söyledikleri kayıtlarda vardır,Unutulmaz.. Ya Çomar'ın ortak olmadan önceki saldırgan söylemleri ? Önce Bilali gönder lafları.?
Bu siyaset dönekler siyasetidir.
Çıkarda anlaştılar mı anında kanka olurlar.
Powell : Ekonomik görünümde önemli riskler var .
Biraz önce Akape yandaşı bir kanalı izliyordum adam diyor ki efenim diyor biz "Kürt sorunu" var dedik ve çok iyi niyetlerle PKK/hdp'le Açılım masasına oturduk diyor ama Cehepenin Açılım'ı öyle mi ya onlar çok kötü niyetli efenim diyor... Ulan sahtekar, "Kürt sorunu" var dediğinde zaten "Etnik sorun" var diyorsun o masada da "Etnik haklar"dan yani Kürdistan'dan başka hiçbirşey konuşamazsın dolayısıyla ne Akapenin ne Cehepenin Açılım'ında milim fark yoktur olamaz da zaten kimse kimseyi keriz yerine koymasın......
Tıpkı ağa ile marabanın öyküsü, Açılım bokunu yiyorlar ama günün sonunda biz bu boku niçin yedik diyecekler...