Bu yazdığınız biraz önceki mesajınızla çelişmiyor mu.
Printable View
Htt ve dzt disinda alınacak b.araci göremedim getiri acisindan. Kisa ve orta vadeliler nkolaya esit getiriyor .
Memorex bu isi iyi biliyor
Onun dedigine uymak lazim
Kvba larin icindeki tahvillerden bakiyorASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir kriz ki altın bile yükselemiyor varın siz düşünün.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd vadelileri de -5 ins endeks daha fazla salmaz
Endeksde ki 95 bin puanda ki Gap boşluğunun doldurduk. Hayırlı olsun. İnşallah buradan dönüş olur.
Pezo -%5.6
Tte dediginiz bist tekneloji agirlikli fon demi arkadaslar.Bu nasil dusus ya Psikolojim bozuldu valla .Satis versek tahminen islem gorecegi fiyat -10 gibi mi olacak
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
95'te gep var diye diye o gepi de kafamıza geçirdiler. her an her şey olabilir modunda devam bakalım. insanlarda ne piskoloji kaldı ne de huzur. üstadım hatırlarsan bi ara ful tcd'deydin. Allah muhafaza şu düşüşe o halde yakalansaydın, ya da ben yüzde 65 tcd iken kazandıklarımın hepsini kaybetseydim halimiz ne olurdu? demem o ki yarın bir gün olur da ciddi tepkiler dahi olsa bu günleri asla unutmayıp sürekli temkinli işlem yapmalıyız. yoksa emin ol, burada kazanılan para, bir zaman sonra fazlasıyla kaybediliyor. uygun bir fırsatta da bu işleri bırakma düşünceni muhafaza et derim acizane. çünkü ileride yükseliş olsa dahi tcd gibi düşüşlerde dahi hafif sıyrıklarla yırtan bir alternatifimiz olmayacak
ya bu aes niye kaydırdı bize nasıl petrol fonu bu?
bu gübn geçti üstadım. yarın verirseniz yarın akşamki kapanıştan sonraki fiyattan satılacak. şu an yüzde on eksi ama olmaz da yarın tepki falan olsa belki daha da iyi fiyattan satılabilir. tersi olup yüzde on zararın üzerine bir de yarınki zarar ilâve olabilşir. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sıkıntı büyük
ayne üstadım. çünkü likitite yok, az bir alım satımda tavan da olur, taban da. bunların böyle uçmasının sebebi de bu zaten. küçük alımlarla fiyatı uçurup arkasından gelen küçük yatırımcının ocağını söndürüyorlar. büyüklerde böyle operasyonlar yapamazlar ama kazanç ta daha az olur. bir saatten sonra iş yatırımdan falan çıkıyor. çok net şekilde kumara dönüyor. bir liralık hisse birkaç ay sonra on lira olabileceği gibi on kuruşa da düşebiliyor. kıbrısa falan gitmeye gerek yok. hepimizin telefonları, aynı zamanda bir kumarhane.
Fonlar hisse tarafındaki zararlarını kapatmak için altındaki pozisyonlarını kapatıyorlar.Düşmeyen emtia yok gibi ppf hariç her şey zararda.Çinden iyi haberler geliyor ama tekrarlamayacağının garantisi olmayınca piyasa olumlu algılamıyor.Ayrica siyasiler yangına körükle gidiyor.Merkel pence gibi yetkililerin açıklamaları yangına benzin atmak gibi.Içeride ise külliye toplantısı var okullar büyük ihtimalle tatil olacak.Zor günlerden geçiyoruz piyasada tedbir var ama çözüm hala yok.Ekonomide ve ülkelerde hasar tespiti yapılmadan gerekli teşvikler piyasaya sunulmasından sonra piyasaları karşıdan izlemeye devam.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı şirketlerin kasası nakit dolu olmasına rağmen hacimsiz düşen hisselerde geri alım yapmıyorlar.Ne kıymetli paraları varmış zenginlerin.
Agalar asil tehlike onsta
1600 altina duserse akar akar selale olur
Para nereye gider bilin bakalim 😀😀
ecb açıklama yaptı umarım piyasaları biraz olsun toparlar.Faiz indiriminden daha etkili olur yıl sonuna kadar 120 milyor euro varlık alacağını bankalara uygun oranlarda nakit desteği sağlayacağını açıkladı.
Piyasa paketlerede negatif tepki veriyor.2020 başladı başlayalı işler bir düz gitmedi.