soktun beni su fon işlerine dünyayi yeniden kesfet diyosun simdi 😃 araştıra araştıra su fon olayini portföy yöneticisi olucam yakinda
Printable View
Fatih kardesim ben kira sertifikalarina zamanimda yatirim yapan biriyim.. fonun aylık yayınlanan raporlarinda iceriginde vadesine gore ellerinde bulundurdugu kira sertifikalarini gorebilirsin..tahvillerdeki düsüs kira sertifikalarina yariyor yükselislerdede getirisi bazen negatif bazende ppf altında oluyor..
Cozmesi zor bi fon ama risk olarak 2 nolu riskte
Euro/usd 1.06'a gelecek .. boyle firsat az gelir
Bir kez daha anlamış olduk ki bir forumda neler en çok satılıyorsa almanız gerekenler onlardır. TCD 20 marttan bu yana %30 üstü getiri sağlamış risk=kazanç
sabit getiri düşünenler her zaman kaybediyor...
Ben itibar puanımı kapattırıyorum Webster üstadın yanında olmaz böyle.
Yine kaşındım ben ...
Bu arada eur/usd 1.06 yaklasiyor..bi daha soylemem ..
Usd/zar yukseliste ...eur/usd düsüste... dxy yükseliste..
Tatildede gorev basindalar..
Nereye kadar
Ya swap swap diyoruzda ..kimse kimseye bedavaya para vermez..neyle swap yapacaz elimizde amerikan tahvilleri cok az onu gecelim
TRLIBOR üzerinden bizim paramizlami ..bizim try yi napsinlar..degeri ortada paranin..hadi bizim parayla yaptik diyelim swapi bunun karsiligi ipotek altına alacagi bisiler vermemiz gerekiyor varlik fonundan cantayi acariz sec begen al yapacaz galiba
Baska secenek varda benmi goremiyorum..
Dun 1.085 donemedim.1.06 dan gelen tepki guclu olurmuSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turp reyiz bana gore dünyanin sayılı siyasetcilerinden...
2 hafta once dedigim gibi twitter üzerinden hem ülkesini hem de dünyayi yonetiyor attıgı bi twit brenti toparladi
Fed 'den ikinci bi parasal genisleme daha bekliyorum..bas bas paralari leylaya devam...
Saatlik grafikler ons ile ilgili yukarı yon desede günlük kapanis olmadan kesin birşey diyemiyorum
Gecen sefer boyle bi tuzak hazirlayip asagi saldilar..
Dikkatli olmakta fayda var..