Aslinda guzel maliyetmis. Tutabilirmissin. Dow pek iyi durmuyor.
Printable View
Alen reis sana çıkıyorsa (burda paylaştığın işlemlerde) istinaden sıkıntı bende bunu demek istiyordum zaten burda işlem yapana çıkıyorsa büyük sıkıntı var demektir bence saygılar
bu arada senin başına gelen olayı biliyorum ve çok üzgünüm.. bana da ders oldu.. kaldıramayacağımız yükün altına girmemek gerekiyormuş.. benim bu zaman zarfında öğrendiğim tek şey "disiplin".. elinde ne kadar sermaye olursa olsun, disiplin yoksa kazanma ihtmalin sıfır.. net SIFIR. :yes:
Bu altin kadar dansoz bir enstruman gormedim.
La saniyonuz ki bende para cok. Eskiden oyleydi. Dedik ya paralari hatun aldi biz clean slate yaptik. 3 5 krs paramiz kaldi onu da kaybedecegiz. Sonra basimizin caresine bakacagiz. Bu kadar basit [emoji41]
abi görmezden geliyim diyorum ama, ısrarla aynı şeyi yazıyorsun.. :) ))
burada 1 tane altın kontratı açmak için 35 tl yetiyor..
bir tane viob kontratı açmak için 1050 tl yetiyor..
ille de buraya zenginler kulübü görüntüsü vermeye çalışmana bir anlam veremedim ben ? :) ))
bana sorarsan babasından aldığı harçlıkla gelip burada borsacılık ta oynamaması lazım kimsenin ama oynuyorlar işte ne yapacan ? buna da çözümün var mı ?
çocuk 33 yaşında, rahmetli babası müteahhit.. sadece aylık topladığı kira geliri net 650 bin tl.. şu anda da aktif trade ediyor hisselerde.. şahsi tanıyorum.. ama ne ticaretten anlar, ne iş yapmaktan.. buna ne diyecen..? :) ))
[QUOTE=Denizdenizli61;4386013]Ziraat ten başvuru yapın onlar veriyor diğerleri halka açık internetten yapın alın krediyi lakin dediğim gibi eşiniz aldıysa yada aynı aileden biri çıkmama durumu var ama siz yinede başvuruyu yapın sgk işsiz emekli borçlu patron hiç sormuyor
Ve son olarak kullanabilecekseniz alın ben diyorum diye yada teşvik ediyorum diye olmasın yanlış algı yani kimseyi etkilemeyeyim
egemens ne yukarı ne aşağı yorum yapmam, beni bişey sanar YTD olmasada işlem yapan olur vebal altına giremem
günde 50-100 işlem yapıp (yukarı gitmiş aşağı gitmiş viopçu için önemli değil) yön belirtip yorum yapmak akıllıca bişey değil,
koltuktan kalkıp 10 saniye sonra geri oturduğunda 2000 puan oynamış oluyor :he:
Ben kendi adıma yanıt vereyim. Viop yatırımı olan biri değilim. O kadar da param yok zaten. Neden bu sayfadayım? Yazılanları okumak, gündemi izlemek.
Ara ara az miktarda hisse senedi alırım. Teknik, temel bakmam hislerimle alırım. İyi tuttururum sorunum satamama. Tabi bundaki temel neden çok ufak lot aldığımdan benim için eğlence gibi.
Yav repulse abey 1 kontrat kaç TL 10 bin kredi sen hesap et 10 bin TL ile viobta parayı bulan varsa en büyük tediydir odur TÜRK çe yazdım
Repulse o iyiymiş .
Bir tanıdığa kayınpederi 5 kilo altın emanet verdi 305 lere çıkınca bu çıkmaz artık diye satıp hisse aldı corona oldu patladı birde .
Kayınpeder ister diye Yusuf Yusuf .
Altında 380 lira oldu üstelik .
İyi giderken arada farka sıfır daire bakarken adam Şapa oturdu
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
TRUMP SAYS 'COVID REPARATIONS' COMING: US WILL BILL CHINA AT LEAST $160 BILLION..LIAR
Trump is back to the tariff war with China.
bak güzel abicim,
yanında 30 yıldır çalışan adamlara ücretsiz izin verip 3 ay tatile çıkaran patronlar da görüyorum ben bu aralar..(korona)
niye diyorum ? niye yaaaa ? 30 yıl sana hizmet etmiş.. sen bu adama 3 ay niye bakamıyorsun şimdi ?
abi masraf fazla diyor.. ben para alamayacaksam, onlar da almasın diyor..
işin özeti "Vefa" istanbulda eski bir semt adı senin anlayacağın.. :) ))
sen gerçekten parayı seven insan görmemişsin henüz ağbey.. gördüğün zaman anlarsın..
10 bin tl düşük faizli krediyi duyunca hemen ben de nasıl alırım hesabı yapan adamlar bunlar..
bankacı kız bile illallah etti bunların bu abuk subuk isteklerinden.. geçen gün kredi kartı aidatını iptal ettiricem diye 2 saat uğraştı.. :) )) cebinde 20 tane kart var.. :) )) kullanma o zaman... :) )) puahahaha... sen daha parayı gerçekten seven adamı görmemişsin egemen abi.. görünce görürsün... :) ))
Ortalama maliyetime cok yakin bir noktada kapandı ......dowda 2. Dibi bekliyorum. ..O yüzden bizde de düşüş beklentim devam ediyor...15800 dolar bazlı endeks 30 çok önemli ...Mayısta görülecegini tahmin ediyorum...Hatta daha aşağılara. ..Bu kadar yabancı çıkışı 1987 yani üniversite 1 . Sınıftan beri borsayı takip ederim hiç görmedim....Bu kadar arka arkaya haftalardır satış. ..Türkiyedeki fonların canı neki bu kadar satışı karşılasın .
Kan kaybediyoruz. ..Sankonun halka arzıni hatırlayın. ...Baba Sanko halka arz fiyatının altına düşmeyecek Sanko dedi
...Bir süre savundu
..Ama sonunda konukoğluda pes etti....Borsayı arka arkaya o kadar çok vermislerdiki..Piyasanın trendin önünde durulmaz. ..2. Dip bence olacak ...Çok ciddi mali o zaman alacağım. ..Seçim öncesi 6 . Ayda satmak uzere.
Yarın 3 günün riskini almak istemeyen ve bu kontrat ta uzun iyi kazanmislarin satışlarını görebiliriz ....
Açtığım konu yarın sabah tarihe karışacak. .
Yarın umarım güzel bir gün olur ...Kırmızı benim rengim. .
Yatırım matirim önerisi değildir
Ben genel olarak hisseler için konuşayım. Son iki yıldır hisseler o kadar oynak ki günlük 10 kez alıp satabilirsin Aynı hisseyi %3 oynuyor Garanti gidiyor geri geliyor. Burada bunu yapmasının bir anlamı var diye düşünüyorum. Bu kadar kolay kazandırmaz bunlar. Sanki leş başında bekleyen akbabalari itlaf eder gibi bizide itlaf edecek. Eğer leş başında hala bekliyorsak. Bana göre çoğu hisse leş gibi. Ekonomi de ondan farklı değil. Biz niye bekliyoruz hastalık bu kumardan beter bırakmıyorsun.
Yav repulse abi sen ne demek istediğimi anladın zaten saygı ve sevgiler teşekkür ederim cevaplarınız için
burada batak verenlerin tamamı kısa vade voleyi vurayım diyenler abi.. aynı yollardan geçmedik mi ? kaptırmadık mı paraları ?? :) ))
çoğu hem de büyük çoğunluğu arkasına bakmadan kaçtı gitti..
kalanların bir kısmı acaba zararı kurtarabilirmiyim bir şekilde diye takip ediyor hala.. trend yakalayacak, onu bekliyor..
bazıları psikopat.. kendi kaybetti ya.. diğerleri de kaybetsin diye bekliyor.. onlara bakıp kendini teselli edecek aklı sıra.. :) ))
bazıları disiplini öğrendi.. ağır ağır gidiyor.. acelem de yok diyor..
bir kısım da emekli.. vakit çok, iş yok.. zaman geçiriyor.. :) )))
hayat böyle bişi..
Coronadan dolayı takılıyorum ben burada yoksa beni burada gören hiç yoktur diye düşünüyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
AKBNK bilanço açıklamış, kredileri çok artırmayıp likit kalmaya çalışmışlar.
https://i.hizliresim.com/9kbEfn.jpg
Viop'cu arkadaşlar.
Kapanışmetre yarışmamıza destek olun. https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post4386101
Yabancı satışi bayadır var ama bunu alan biri de var. Bu dolardan çözülen değil altından değil. Mevduat desen o da artıyor. Dışardan giren para yok. Yoksa Suriyeliler para bulup işlem mi yapıyor. Kenarda köşede bir miktar parası olan girdi. Ama bunu karşılar düzeyde değil. Biri Trump dan birşey öğrenmiş ekonominin göstergesi borsa olduğunu sanıyor. Sadece kağıtla satılan hisseyi alarak ekonominin iyiye gittiğini düşünüyor joleli sağolsun o oldukça satılan mal alınır. Kağıttan mürekkepten bol ne var.
Millette para var abi herkesi burdakiler gibi düşünme, parası olan foruma gelmez zaten. Aylık milyon milyon kira toplayanlar var. Milyonluk komisyonlarla iş yapanlar var. Bu insanlar borsayı keşfetmiş olabilir, teknoloji gelisti artık bu mecraya ulaşmak bilgi almak çok kolay.
Fitch, İtalya’nın kredi notunu ‘BBB’den ‘BBB-‘ye indirdi. Notun görünümü stabil. Fitch, İtalya ekonomisinin bu yıl %8 daralacağını tahmin ediyor.
Sira bizede gelecek ,yabancılar sanırım kredi notu dususlerinde, fon kuralları gereği mecbur satacağı için.
Şimdi alıcı varken malları boşaltıyor (bankalar)
Yenilik arıyorlar, sürekli aynı şeyi yapmak aynı yatırımı yapmak sıkar. İşadamları bile belli bir olgunluğa ulaşınca farklı sektörlere dalarlar ve o dalışları genelde %90 batışlarına sebep olur. Çünkü kendi işlerini en zor ve en keyifsiz iş olarak görür herkes.
Arkadaşlar bişey soracağım varlık fonlarının kuruluş amacı bir ülkenin sahip olduğu kaynakları degerlendirerek gelecek nesillere aktarmak degilmidir? Yoksa varlık fonu ülke kaynaklarını ipotek verip borç mu bulur. Bi haber okudum Turkiye varlık fonunun borcu 75 milyar tl imiş. Varlık fonunun borcumu olur ya. Yoksa bizimkinin sadece adi mi varlık fonu. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Dünya da çok bildiğimiz bir kaç firma batmadan bu iş çözülmez.
Doga kuralları işlesin isteyen Ceo'lar illaki vardır.
Ornek bugün bir arkadas çok güzel Demirbankin batışını bize hatırlatmıştı.
Düşünün Ceosunuz en büyük rakibiniz zorda
Önün batısı sizide zor duruma düşürecek
Ama kriz geçtiğinde pastayı paylaşmayacaksınız
Riski seven ceo'lar batısa oynar
2008 de Lehmani nasıl batırdılar,sonra piyasa döndü.
Böyle büyük bir haber olmalı
Hatta farklı sektörlerde büyük büyük batişlar olmali