Siz koc abiyi dow konusunda anlayamıyonuz
ben anladım cok basit hemde
Dow 24.700 kırılırsa şortlarız diyo koç abi
Printable View
Hiç bir şey yapmazlar.
Bizden ucuza üretim bulsunlar yarın yatırımı oraya kaydırırlar. Türkiye daha önce meksikada üretilen jettaya gümrük vergisi koydu ne yaptılar.
2011 yılında
Bakanlar Kurulu, Alman Volkswagen’e ait Meksika üretimi Jetta’ya yüzde 10 ek vergi kararı aldı. Bu karar, VW’nin Türkiye Temsilcisi Doğuş Otomotiv’i şaşırttı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şunu anladık ki bugün; yabancı açığa satıştan besleniyor. Girdikleri hisselere uzun süre yatay götürdükleri gibi, açığa satışla para kazanıyorlar. Bizde diyoruz bu borsa miye yatay..
Bu yabancıyı kovalamak lazım..
Sortcular gozunuz aydin. Yarin en az - 3000 gapi var.😂
Bende bazan dow düşmüyor DİE kızdığım oluyor ama yapcak bişii yok, düşmeyince düşmüy meret
flat devam rakkam belli 24.700 kırılırsa şortlarız koç abiyle birlikte, şindi ister 28bine gitsin isterse 2 hafta 25binlerde oyalansın bizi irgalamıyor, kanal belli dedi koc abi :he:
26 geçilince yarın
dowun önü açık
Fransa'nın özellikle Türkiye'nin üye olmadığı AB platformunu kullanabileceği kaydediliyor. Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves le Drian'ın AB ülkelerini 13 Temmuz'da Türkiye'ye daha fazla yaptırım uygulamak üzere toplantıya çağırmış olması da bunun bir göstergesi olarak görülüyor.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-53255895
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bahçeli TBMM de düzenleme yapılana kadar tüm sosyal hesaplarımı askıya alıyorum demiş çokta umrumdasın
iyi akşamlar... bist 150.000 geçerse 200.000 e doğru gider..... geçemezse ufukta 100.000 var....3 vakte kadar kesin.. olmadı 5 vakte kadar bekleyin işinizin adı ne..... ... dow ordan dönecek ... olmadı düz gitti ... kırmızıda durmadı şimdi ceza yiyecek... ilerde mecburi sağa dönüş var ordan dönmesi lazım.... dönecekti ama lastiği patladı..... bu nedir ya hu .... herkes yoruldu adam yorulmak nedir bilimiyor... her sayfada nerdeyse yorumu var ... bence aracı kurum elamanı.... milleti kafa karışıklığına sürüklüyor.... yaz pozunu bilelim ne kadar anlıyorsun bu işten...
Sahip ağılın kapısını masuscuktan açık bıraktı köpekleride bir yere kapattı.Kurt içeri girdi vay salak vay kapıyı açık bırakmış şimdi ben senin koyunlarına ne yapmam diye içinden söylenerek. Kurt yaklaştı usul usul ağzı sulanaraktan koyunları gördü.Onun icin ziyafet vaktimiydi acaba tam gözüne kestirdigi besili koyuna yaklaşırken üzerine atılan ağ ile o tatlı rüyasından uyandı.Sahip dedi ki eeee kurt noldu gördüğün seraptı bak uyandın.Gerçekler acıdır sana öyle zevkler yaşatacağım ki acı ile zevki aynı anda yaşayacaksın. Aslan yemeğini bitirmeden ondan alabileceğiniz ancak ve ancak üzerinde bir kaç et parçası olan bir kemik parçasıdır.Sözün özü dostlar ya aslanın ayak izlerini takip edeceksiniz, yada serap gören kurt gibi tuzaklara düşmeyeceksiniz herkese bol kazançlar esen kalın.
Onsda 1360 a düşüş zamanı yaklaşıyor
Ne zaman yp mevduatı bozdurulur ondan sonra düşer gerçi o parada borsaya girerse 150 bin olur
Ne güzel pala düşemeyen borsa icat etmişti. Dow %4 düştüğünde bile pala tutabiliyordu. Açığa satış yokken portföyü %30 arttirdik. Eee şimdi yolun sonuna geldik artık yurtdışı 1 düşer biz 2 düşeriz. Pozisyonları azaltma hatta tatil zamanı geliyor..Ytd
ilerde ONS 2000-2500 den sonra 1900- 2000 e düşse dahi fincan kulp oluşuyor..hedefi ben diyim 3000 siz deyin 5000..
hareket başlamadı daha..
Hukumetin yanlislari bunlara neden oluyor aciga satisi kapatsan kume duseceksin acsan borsan dusecek
Kendileri yapti yoksa yabancı da 0.xx lik 1 usd altındaki bankayi almak varken istemeye istemeye satmak zorunda kalıyor
Rte bankalara satasmayi yarin kesse bist hizlica 135 bine cikar
Yanlışsınız. İstatistik bir bilimdir.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2009 krizinde para borsalara aktı..ve kalıcı olmuştu..şuan 2009 krizinde basılan paranın 2 katı kadar para sürülecek deniyor..ve bunun borsalara akmayabileceği korkusu da var..ONSUN 2008 dibi 700 idi ve 2 yılda 1900 görüldü, 2.71 kat..şimdi virüsü nerde karşıladı ons..1600 dü galiba..hadi diyelim yine para borsaya da aktı .. 2 yıl olsun yine 1600x 2.71 =4336 eder..2 yıllık ons hedefi..VE BASILAN PARAYI 2 KAT OLARAK ALMADIM..
para borsaya akmazsa zaten ons güvenli liman oluverirse bakın filme..o zaman başka senaryolar konuşulur
Pala teknik meknik dinlemiyor. Pozisyonu ne ise o yöne sürüyor. Ağustos vadede de ciddi long pozu var. Yön hâlâ yukarı.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
4d
Dünya en az 3 ay boyunca ilaç bulamayacak: ABD, koronavirüs tedavisinde kullanılan Remdesivir'in tüm stokunu satın aldı
https://sptnkne.ws/CRFM
Bunu fiyatlıyor herhalde ABD borsaları:)
çıkacak dersin.. hemen sonraki sayfada aslında düşecek dersin.. bir iki sayfa sonra yine (hatta aynı gün içinde) "çıkacak" dersin.. nasıl olsa sallamak serbest.. içerik üretilsin yeterki.. mesaj sayısı artsın..sayfalar hızlı ilerlesin.. yeni derecelendirme sisteminin "ödülleri".. son dönemde herhalde durum bu forumda..
REİS çok pis laf çaktı twitterda...
Akşenerle, Kılıçdaroğluna...
Sosyal medyayı artık kapatabileceklerini sanmıyorum.. daha önce yaptılar, vpn vs uygulamalarla aşıldı. İnternete sansür koymak imkansız.. böyle bir şey düşünmesi, kapatacağız, milletimize böyle platformlar yakışmıyor demek tamamen cahillik..
Ben kapatacaklarını sanmıyorum, ancak gündem belirlemek istiyorlar. Güçlerini test edecekler anladığım kadarıyla..
Bu arada oynak para piyasasına sahip olduğumuz sürece olumsuz gündemler devamlı yaşantımızı etkilemeye devam edecek.. sanırım ülkece bu tür olumsuz gündemler kaderimiz. İşin için para olunca, olumsuz hava oluşturmak için bütün şartları kullanıyor siyasetçiler..
Bu yüzden mit ciddi bir reforma gitmeli, ve siyasetçilerin finans hareketlerini sürekli gözlem altına almalı..
Ben her şeyden önce mit in bağımsız, başındaki kişiyi de ayrı bir seçim usulüyle seçme taraftarayım. Müşteşar iktidar partilere bırakıldığı sürece Mit varlığı sorgulanır..