Yaw sen akKıllı adamsın daha ne bunnarı destekliyon kine, bi de güya reisci ayAkLarı ??).
Printable View
abi sen vobda yazı tura attığın için sana borsa yükseliyor gibi geliyor.
hisseler sürünüyor bir yükseliş yok bizim baktıklarımızda şahsenn...
17 ocaktan sonra kredi kartından otomatik ödemelere faiz alıcam der yapı kredi.
en azından benden alıcak. asdas. :he:
Benim borsayla senetle tahtayla taşla işim olmaz tek endeks bakarım gerisi hikaye...Bedava peynir fare kapanında olurmuş...Adamlar her türlü tuzagı atacaktır her iki yön içinde...Zaten ötekilere girdimmi adamlar anında yönünü bize dönüyor ondan hiç bulaşmıyorum...
Yazı turada hiç atmam işim olmaz...
Saat 3.27 endeks 140.860 hisseler halen gitmiyor
Endeks Zirve yeniledi hisseler kıpırdamadı bile..
156 7,50-8-9,75 dahil falan arası yaza sata duruyoz yine biraz boynuzlulARI.
0rkalar familYası isterik okyanuslu style dA lö grandè pağite dahil.
Kim salladı masayı, sen ni sallıyon SenSor
bırak bu ayakları, alt tarafı bi dene jeton atacuuk
alçalan tepe alçalan dip çiziyor hissede bu flamada değil su tesisatçısı geliyor ise haber kötü gelecek geçmiş olsun gene 141 binde bile gidemedik olacak bu şekilde ağlama masasını kuralım :oleyo:
Olur canım tabi akKira, kızarırsa görecez yepisyeni hallerini..)
halkbnk 12 DOLARDAN GELMİŞ...arkasında kocaman DEVLET-HAZİNE var.
gün olur bu davada biter.uzun vade bekleyene ; arsadan ,evden çok daha fazla kazandıracağı kesindir.
şahsen yatırım amaçlı arsa alacağıma HALKBNK alırım.
seçim olur,gün gelir yeni hükümet IMF der..IMF de bankaların sağlamlığı esastır vs...hayat her şeye gebe.
birara KARDEMİRLER böyleydi..batık gibiydi...
KAMU BATMAZ...
Mert buralardaysan cons su bağla önüne gelene hırlıyor, sonra ağlamaya başlıyor yönetime,
pegasus sayesinde thy de mal çıkmaya çalışıyor olmasınlar...hazır, senin gibi, bir sürü ky thy çok geride kaldı, bist30 da gitmeyen tek hisse diye düşünüyor..son iki gün, bugün de dahil bence thy de mal veriyorlar.
bir de teknik, taktik düşeni kırdı hikayesi var..oratm müsait yani mal çıkmak için.
bu arada..enim pegasus sevgim bilinir..thy mi, pegasus mu sorusuna her daim pegasus dedim..bu fiyatlardan dahi thy yerine pegasusu tercih ederim.
Sana daha kemik yok bugün sind0 bilgin 0lsun, idare ET,siz hem de.. 🦴
lönk again.
Bugun sensörü tutmak günüdür....
bankalarda kuşku olmaz.hata kaldırmaz.batış-tahta kapanması çok gördüm.
ama KAMU-DEVLET farklıdır.senden vergi alır;görev zararı diye enjekte eder.UZUN VADE için dediklerim geçelidir..arsayı 6 ay için kimse almaz..en az 3-5 yıl..seçim-İMF-PROFESYIONEL EKİP zaten bunlar 3-5 yıldır..o zamana cezada kesinleşir..zaten ceza belli olsa fiyatlama başlar.can sıkan cezanın belirsizliği
cons bayım,
O neydi öyle...
Osmanamı bişey oldu **...