Basit. Gün kurtarmak için çocukların ve torunların geleceğini satarsanız o gün sıkıntı yokmuş gibi yaşarsınız. Acısı sonra çıkar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Taktik yıllardır aynı hemen hemen. Güçlü dxy'de tl ralli ediyor. Yalnız dxy zayıflayıp euro ve altın yükselişe geçtiginde katmerli yükseliş oluyor. Psikolojiye oynadıkları açık.
daha önce başka konulara değinerek sizin bahsettiğiniz konuya yakın bir şey demiştim.. devlet bir şekilde şirketlere yolu açtı ve borsadan alacağınızı alın, bende hepinizi destekleyecek güç yok dedi.. aşağıdaki yazıyı da spk başkanı söylemiş. tabi arada derede çarpılan paralar hariç bu rakamlardan..
2020 yılı sermaye piyasaları açısından önemli bir ivme kazandı. Şirketler birincil halka arz yöntemiyle 1.1 milyar TL, bedelli sermaye artırımı yoluyla 21.8 milyar TL fon sağladı.
paranın rengi, dini, imanı,ahlakı, şerefi olmazmış.. :)
ne biliyim Hasan emmi, yumurta bile alırken tavuğun nerde beslendiğini sorup alıyoruz..çünkü ne yersen o olursun..
Partinin sonunu gerçekten merak etmeye başladım. 2001 den sonra ilginç bir deneyim olacak.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cd7b6a2125.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arada dow endeksi de zirvesine tekrar dokunacak, son 200 puan kaldı, eğer zirvesinden tekrar satış yerse bizdeki zirve yenileme umutlarınız yok olabilir
Başlıkta hepimiz sanırım benzer düşünüyoruz ama kimse zamanlamasini ve zirvesini ve de gideceği yere gidiş yolunu bilmiyor...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın kavala duruşması mı felan var
Belli olmaz yani
Borsaya üniversite öğrencileri dâhi girmiş. Öğrenci adam bursu ile borsada simitçi sanayici boş aylak kim varsa burda bunun sonu nasıl kıyma olur belli değil onlarda işin garibi aynı kağıda giriyor grup olarak
Benim merak ettiğim, bist 30 , bist100 ve bist tüm den ayrılacak, aşırı bir ayrışma içine girecek mi acaba? İlerleyen süreçlerde yani
Çünkü yükselişe baksak, bist30 hisseleri (bazıları,) en fazla bire iki yapmışken, bist tumde, bire bin neredeyse, tabiri caiz ise
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Yilbasindan beri dolar karşısında en çok değer kazanan bizmişiz. Bunuda para politikasının başarısına bağladılar, bir kanalda. Dünyada tek faiz artıran ülke biziz galiba :)
Herşeyimiz ters, palamiz bile...
Guzel bir tespit ve özet sabi 1 yil olacak neredeyse aciga satis yasak tukari giderken devre kesici yok. Kar eden zarar eden hikayesi olan , olmayan vs ayrim yapmaksızın 4 şubata 2020 ye göre guzde yüzden fazla getiri sağlayan 250 ye yakın hisse var. Yerli yatirimci sayısı 1.2 milyondan 2.2 milyon a cikmis neredeyse yüzde yüz artış var. Simdi bu yeni gelenler belki yine yan kagitkara gireceklerdi ama açığa satis yasağı olmasaydı bu fiyatlamalar olmayacağı için maliyetleri 10x degil max 3x olacaktı. Bakalim filmin sonu nasıl bitecek. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolarizasyona karşı yabancı girişindeki yetersizliğe rağmen dolar tl nin düşmesinin arkasındaki neden devlet sırrı gibi bişey..ekonomistlerin çoğu bunun arkasında bişey olmalı diyor ama ne ?
Gümüşler duruyor mu? Reddit tayfasından intikam aldı büyük para, gel kaldır dedi gümüşü...kaldıraçları düşürdüler, gamestop un intikamını aldılar. bu arada olan altına oldu, çıkarken iştirak edemeyen altın, düşerken gayet güzel düştü. bence onsta 1800 usd altı tehlike bölgesi.
Abi ben reddit de takılıyorum. Gamestop işi bitmedi. Kimse satmıyor, o iş patlar ben diyeyim
9 şubat ta short coverage raporu var. Hadi bakalım görelim kapatmış mi kapanamamış mı Melvin. Kapanamadı ise 10 bin dolar verir hisse başına.
Şeytan diyor bi 10 bin dolar atsam mı gamestop diye dünya yanarken saçımı tarardım
.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Başkanı Joe Biden, Trump dönemine atıf yaparak, "Rusya'nın agresif eylemleri karşısında ABD'nin boyun eğdiği günlerin sona erdiğini" söyledi. -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
ABD Başkanı Biden, Almanya'dan asker çekme sürecini askıya aldığını söyledi. -AA
ABD Başkanı Biden, ülkesinin Yemen'deki savaşta Suudi Arabistan'a verdiği askeri desteği sona erdirdiğini açıkladı. -AA
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Rus mevkidaşı Lavrov ile telefonda görüştü
WASHINGTON (AA) - ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov ile telefon görüşmesinde, Rusya'nın 2020 ABD seçimlerine müdahale girişimleri, Ukrayna ve Gürcistan'a yönelik saldırganlığı, muhalif Rus lider Aleksei Navanıy'nin zehirlenmesi ve ABD kurumlarına yönelik SolarWinds siber saldırılarını gündeme getirdiği bildirildi.
Dışişleri Sözcüsü Ned Price, yaptığı yazılı açıklamada, Blinken'ın bugün mevkidaşı Lavrov ile telefonda görüştüğünü kaydetti.
Price, iki bakanın, Yeni Stratejik Silahları Azaltma Anlaşmasını (New START) anlaşmasını uzatmayı ele alırken, Blinken'ın "Rusya'nın nükleer silahları ve Çin'in büyüyen nükleer tehdidine yönelik yeni bir nükleer silahları kontrol anlaşması yapılmasının gerektiğini" ifade ettiğini belirtti.
Blinken'ın aynı zamanda Rusya'da tutuklu bulunan Paul Whelan ve Trevor Reed dahil ABD vatandaşlarının serbest bırakılması çağrısını yinelediğini belirten Price, "Bakan birçok konunun yanı sıra, Rusya'nın 2020 ABD seçimlerine müdahalesini, Ukrayna ve Gürcistan'daki askeri saldırganlığını, Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesi ve SolarWinds vakasını gündeme getirdi." ifadelerini kullandı.
Yıllık BİST30/BIST100 paritesi...dönüşün yakın olduğunu düşünmekteyim..
Durumun 2000 yükselişi ve 2001 krizi ile benzeştirilmesi için zamanın henüz erken gibi geliyor bana...Bist30 da 1-2 hisse dışında hepsi hala durgun..bankacılık endexi sürünüyor....endexin bolar bazlı fiyatları diplerde gezerken Bist30'un şu anki mevcut hali ile çöküş beklemek bana göre epey erken gibi geliyor.....Bizim ürkmemize neden olan aşırı primlenmiş yan tahtalar ve düzeltmesiz çıkıştır...olası derin bir düşüş tahminim 2023....
https://i.hizliresim.com/KXuMT3.jpg
yine yeşillendi niğde bağları.. muhakkak karşı dağdaki dal a kuş konmuştur:)
ayık kafa ile şöyle bir bakıyorumda, ayık derken oyun içinde insan sarhoş gibi oluyor.. dünkü onca sert alımların ardından bugün birazını vermeleri normalmiş. sabah gel gel yaparak kucak yaptılar ama elimizden gelse bizde yaparız. onun için eline sağlık palacığım biz hakkettik diyelim:) yarın yenisine bakalım. ben dersimi bitirdim. şimdi sınav saatini bekliyorum:)
sesli güldüm inanın, çok yaşayın e mi! MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KKTC'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) artan koronavirüs nedeniyle 5 Şubat’tan 15 Şubat’a kadar tam “sokağa çıkma yasağı†ilan edildi.
mahkümun kötüsü gardiyana dert yanarmış:)
gardiyanlarda aman ne kadar üzülüyorlardır. belkide dertlerinden verem oluyorlardır:)
Adam ne yaptı ne ettin%0 ile kapattı valla viopları
Yarın bize bir gap takacak ama eksi mi artı mı, sabah görürüz artık
Herkese hayırlı geceler
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar ben de viopta işlem yapmak istiyorum endeks düşer diye ya da mesela garan düşer diye işlem yapmak istiyorum. vakıf yatırım kullanıyorum xu100 kontratı göremedim xu30 var. viopu temelden öğreten güzel bir video var mı? bulduğum şeyler karmakarışık.
sakın yapma dıyerek baslayalım.arkadasım bulasma burda genclık bıtıyor yanı hadım edılme yerı.ne cengaverler tarıh oldu.az kazan secıcı ol hısseden sasma ama bulasma vıopa .tafsıyem derınlıklı ekran ızlemenı grafık teknık bılmıyorsan ogrenmenı 3 -5 ay ızledıkten sonra en fazla 2 lot yada kontrat ıle test surusu ıle ısı kavrarsın bu foruma guvenırsen sımdıden paranı aılele ye derım.
Tom nereye koşuyor?...
cons bayım nerelerde kaldı...
Şimdi Tom'a madem zırwasal yakaladık uygun döşedik etdik falan derdi....
Para kolay kazanılmıyor
bilmedigin bir işe girersen batarsın
burda niçeleri battı gitti
git paranı faize koy tarla al ev al ne deyim sana ailenin parasını buralara yatırma ha diyorsanki ben bu işe girecem önce bir sanal oyna şöyle bir 6 ay nasıl battıgını enazından sanal yaşa ytd
her yeni gelene aynı muhabbet...
yap kardeşim işlem, sanki burda yazanlar anasının karnından trader doğdu...
ilk başlarda çok az kontratla başla... 1-2 kontratı geçme yeter...
Nuri Sevgen...
"Tepki" dedim diye bile tepki geldiUsanarak yüzünü kapatan adam
Yapmayın arkadaşlar "saçmalıyor" deyin geçin lince gerek yok
Tepki gerçekleşti
Bakalım kritik önemdeki 1650 geçilecek mi
1650 üzerinde grafik AL sinyali üretir ve hedef yeniden 1700 olur ama 1650 geçilemezse aşağıda 1620 ilk önemli destek
arkadaslar pala gelene gel dıyor ıster asagı ıster yukarı tokat manyagı yaptınmı ınsan zıhnı acılıyor atesı yukselıyor ne kadar saygıdeger.demem o kı su saatte futurler rekor tazelemekle meşguller gelde cık ıcınden yarın ola hayrola .