Ben yakın vakitte değiştirdim abi. Abone çok. Şimdi bunlar ne olacak yav şu milyar dolarları 50 milyon aboneye bölsek, 12 ayda taksit yaparız az birşey düşer diyip faturalamasınlar bize dedim. :)
Printable View
bugün şu ortamda dahi , hergün tv, miting o bu şu sıra sıra gezenlerden bir tanesi bile çıkıp tek bir söz etmedi. nerdesiniz agalar ?
bu gece ya da yarın bir açıklama veya gelişme olmazsa, iş sadece MB kur müdahalesine kaldıysak yandık.
pazartesi çarparlar burayı "yatırım tavsiyesi değildir"
https://i.hizliresim.com/8mwk3vv.jpg
joker her suçu işleyip, finale gidiyor. hiç bir şeyi de takmıyor.
işlemlere baktım da bugün 13.90 garan shortlamışım.
Long pozum vardı, aktiften kapattım 13.70 gibi, 13.90 a da sat vermişim o da gelmiş, çok değil 200 kontrat ama,
Abi mal gelmiş tavana bi kitledi. Benim el ayak titredi. Neyse bozdu tavanı, 13.70 gibi verdim shortları, dayu keyfim nası yerinde, nasu ama,
ULAN OYNAMASANA İŞTE :D
Neyse, hayatımda ilk kez GARAN tahtasında işlem yapıp, hem long hem short kazandığım gün bugün oldu, inşallah daha böyle nice günler olur ne diyelim. Hep tokat yiyodum.
Ahaaaa cenabettin dolarda hala sahada. 16.18 altına atabilirse alır fiyakasını. Hadi cenabettin bastır yavru kuşum.
Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom paylarını satın almak için görüşmelere başladı
İSTANBUL (AA) - Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekomünikasyon AŞ'nin toplam sermayesinin
yüzde 55'ini temsil eden paylarını satın almak amacıyla LYY Telekomünikasyon
AŞ ile görüşmelere başladı.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Varlık Fonu,
Türk Telekomünikasyon AŞ'nin hisselerinin satın alınması konusunda KAP'a
açıklama gönderdi.
Açıklamaya göre, Türkiye Varlık Fonu, azınlık paya sahip olduğu Türk Telekomünikasyon
AŞ'nin toplam sermayesinin yüzde 55'ini temsil eden paylarını satın almak
amacıyla LYY Telekomünikasyon AŞ ile görüşmelere başladı.
226.350 vadeli
Akşam seansında da basmaya devam ediyor, eksi yüzde 3 oldu nerdeyse,
ptesi yine kan gölüne dönücek buraları,
2263.75, long kalan kardeşlerime destek için benden 5 kontrat long, para kazanmak istiyorsam ne olsun, sırf orada mal bulamayan ky varsa diye aldım bi 5 lik, benden bu kadar. Mart ayında battım çok iyi biliyorum anlıyorum.
Nosfecagri abi bize acımadılar, sen niye acıyon, kır kemiklerini amonyum nitrat vede sülfat
Ağam piyasan hayırlı olsun...
Bakalım ne kadar sürecek ne olacak heyecan doruktaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende biraz destek atayım mı sana.
Fakat 2500 kontrat var.
İşe yararmı
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana trendleri bozacaklar mı. trend açısı gevşeyecek mi..
İzleyelim..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir gram mal bozmadım devam dolar da bozmadım bozmam devam..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reis de aynen öyle düşünüyor. tl basarız dolar long yaparız. bence de çok mantıhlı, böyle bele tüm dünyayı satın alırız ama mörekkep ve kaat çok pahallı.
zaten 1930 da paramızı ingiltere basmıştı. o da çanakkalede gemi kazasında batmıştı.
şimdi bas bas paraları dolara.
Doları olan stoklamis kimse varsa bozalim oyunu Cumhurbaşkanımızın yanındayız. 17 olmuş kaç olacak vurun dayı. Yastık altı ne varsa cokelim tepesine doların şelale olsun merkez bankasına destek verelim. Vatan elden gidiyor 17 liraya dolar mi olur beka sorunu.
Vurun dayı dün 15 di halen 16.30 vurun dayı tepesine
Aha aha gömçürüyorlar dolarese. Vur la vur çıkarmasın başını vur dayu.
Gücümüz yetmiyor Mehmet abi yılanoğluna. İyi bir hoca lazım okuyup üfleyecek.
Benim ekranda bütün hisseler yeşil kapandı .
Yatırımcıları şizofren yapacaklar . Hem parayı , hem aklını alıyor bu adamlar .:wu:
Skbnk aldık az gitti diye elimize verdiler.. 15.000tl lllk hissede insan 1800 zarar yazar mı :))
Şahsen stop olmam zaten ucuz kağıt…
Ama dolar düşmedikçe mala yabancının gelmesi olası hele bir de erken seçim denirse
Dolar ile beraber hisse gidince ne qlacaz dedik.. skbnk aldık bari eregli alaydıkta karda stop olurduk
Maşallah abi.
Ben kendimden geçtim bi sıkıntım yok, taban görünce üzüldüm karınca misali desteği attık. Tabandan ayrıldı sanırım kapatırız yine taban olursa yine atar miyiz atmayız biz kaldırdık tabanı adam taban çekmiş taban bozuldu long kalmıştın bi dünya zarar var daha tepkiye oynuyor isen bu vob değil kumar oluyor ona da kimse yardım etmesin abey ne yapalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi 100 milyon dolar çıksan mangala kağıt atmak gibi olmaz mı politika yapıcı mal mal işler yapmayacak 100 milyona çözülecek is olsa zaten buraya gelmez idi herhalde.
O değil de nasıl bir fenomensinSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Market a b c yapıyor ise ne olacağını biliyorsunuz....
Ne oluyor dayu SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'nin 5 yıllık risk primi (CDS) 573
Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Forex dünyası.!!
Şubat vade tabana kitlendi kaldı, Nisan vade tabana kitlendi kaldı, işlem bile geçmiyor...
Düşmenin sebebi bu. Hafta başında yazmıştım bunu. Sonra kurumlardan arkadaşlar ile konuştum. Son 1 aydır vadelide long bacağı şiştiği için vadeli-spot arası marj çok açılmıştı. Büyük aracı kurumların tamamı, para piyasasından borçlanıp spot long, vadeli short yaparak pozisyon açmış. Gırtlak pozisyona gelmişler, tüm kredi limitleri kullanılmış. Dolayısıyla pay ve endeks devasa long pozisyonların karşısında naked shortörler yok, covered shortörler var. Dolayısıyla vade sonuna doğru pozisyonlar kapanmaya başladığında spottaki mallar da satılmaya başlandı. Bir anda kendi kendini tetikleyen bir süreç oldu, vadeli longcular kapadıkça, shortörler spotta cover olarak tuttukları malları sattılar. Bu sefer, spot düştükçe daha fazla vadeli longcu pozisyon kapattı, iyice b.ka sardı. Robotlar da işin içine girince endeks çakıldı. Olay budur. Gelecek haftabaşında vadeli kontratı olan hisselerde meydan savaşı olur, sonra toparlar. Bir çok hissede çok iyi fırsatlar oluştu.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Sizin yaklaşımınızı oldum olası beğenirimM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.