Doğru söze ne denir !
Printable View
%40 zam mı demek ki arap şeysi swapına şeyleri ateşlemiş kulislerde 40-50 milyar diyolla demek ki uçakla getirmedi almaz o kadar parayı uçak EFT yapar fast :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
gözler nerde gitsek baksak ışıldıyor mu o zaman anlarız rakamın büyüklüğünü :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Numan neden açıklama yaptı böyle açıklamaları reis yapardı hatta kızardı ne dedi bu rakam söyledi mi diye sorardı hımm :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bu kadar olaydan sonra bi long oldum herkeşler şort mu ya ..bu nassı yazılar ya ..hep ben mi yalnız kalıyom gene :notr::rules:
Ne dedi Numan? Balkonda demleniyorum ben. Seslerini duymak katlanılmaz..
Herkese kırk yapar demiş galiba ama Şakir’e çay yok demiş
Seni anlıyorum da ..sevgili manif i anlamadım :notr::rules:
https://i.hizliresim.com/csw52wd.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=DaQV8wiv4Eg
Ye kebabı iç şarabı
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 40'lara varan bir zam olabileceğini, asgari ücret için ise farklı seçeneklerin masada olduğunu söyledi. Enerji fiyatları ile ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Döviz bazında baktığımızda Türkiye'de dünyadan daha fazla arttığını söyleyemeyiz" dedi.
Numan %40 değil %40 lira varan demiş.
Adamlar hala algı peşinde zaten .İlk 5 ay enflasyon %35.64.
Bu ay %4 gelse %40 enflasyon farkı odemek zorunda. Sanki arti zam yapıyorlarmış gibi .
Haftada bir markete giderim bu hafta her şeye yine zam gelmiş. Değil bir asgari ücretle 2 asgari ücretle geçinmek imkansız. Haa geçinirsin ama sefil bir şekilde. Çok krizler gördüm ama böylesine şahit olmadım. Arap parası gelse de vatandaşa bu saatten sonra faydası olacağını sanmam. Acilen seçim şart .
Game changer olay olmadıkça enflasyon, ücret, döviz sarmalı devam eder.
>>>>>>>>>
fatih portakal@fatihportakal
1-Toptancıların bakkal ve marketlere söyledikleri: 1 Temmuz'dan itibaren gıda %28, tekel ürünleri %15, alkol %10 zamlanacak. Böyle bir bilgiyi büyük ihtimal yarından itibaren yazıp paylaşamayacağım.
#sansüryasasınahayır
Peter Verheyen, evrenin bir #quantum bilgisayar olduğu fikrini araştırıyor.
https://researchoutreach.org/article...ntum-computer/
XU030 günlük lineer grafiği
https://i.hizliresim.com/hlukfg1.png
Şimdilik Longerler lehine bakalım akşam nasıl olur...
İyi seanslar :)
mayışlara %40 gelirse iyi olur tabe.
özel sektörde devleti beklemeden veren var.
hem de adı duyulmadıklardan çoğu.
Buradan long için de short için de 10 tane sebep sayarım.
Long 1 tık önde bence de ama bende endeks poz yok.
Gözüme bi keklik kestirdim. Kenara da kistirdim. Dayadım cortu. Bana gelecek Nogmissiz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetti.
Reuters'e konuşan isimsiz yetkili haberi.
>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...e-talip/265953
Reuters’ta yayınlanan haberde, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Türkiye Varlık Fonu’ndaki şirketlerle ilgilendiğini ve Suudi fonlarının Türkiye’deki sermaye piyasalarına girmesi için de bir plan hazırlandığını söyledi.
...
Bununla birlikte haberde, Türkiye'nin azalan döviz rezervlerini geri kazanmasına yardımcı olabilecek olası bir döviz takas hattına ilişkin müzakerelerin "istenildiği kadar hızlı" ilerlemediği ve Erdoğan ile Prens Muhammed arasında özel olarak görüşüleceği vurgulandı.
Prens Selmanın Türkiye resmî ziyaretindeki suratındaki alaycı, bana hakaretler ettiniz ama on milyar dolarlık bir swap için paşa paşa yola geldiniz ifadesi Türkiye diplomasi tarihinin en büyük utancı.
Az önce neredeyse 20 puan aşağı bastı. Tombul parmak mı? Yoksa..
nasıl yaptı o hareketi iblis*
oraya kadar getirecek demekki..dikkatli olunmalı long
Yabancıya yatırım koşulu ile SWAP imkanı verilecek deniyordu, halihazırda yatırımı olan da faydalanabilecek mi acaba, o şekilde bir imkan yok ise önceden satıp çıkar bu imkan gelince girecek ise tekrar girer bence.
Bir süredir dolar/TL 17.35'e fikslenmiş gibi, bu konuda bir tweet gördüm.
Erkekliği spot piyasa açılasıya kadar
bas 100 point aşa şaap reis umudumuz sensin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Ereğlide dip oluşumu tamamlanmış görünüyor, eskisi gibi kallavi zopalamıyorlar
Ben de bu görüşteyim.
Arap a laf edince, sanki İslam dinine, ya da asrı saadet dönemindeki sahabelere laf ediliyor diye triplere giriyor bazı arkadaşlar. Bugünkü kral ve yandaşlarının, İslam'dan önce puta tapan, ticareti için her şeyi mubah gören, kız çocuklarını diri diri gömen zihniyetten çok bir farkı yok. bu nedenle de fazla kasmaya gerek yok.
İslam, kız çocuklarına verilmeyen değeri vermesi ile fark yarattı. Hala, başta araplar olmak üzere pek çok islam ülkesinde aynı durum geçerli. Yani kadınlara değer vermek, peygamberimizin en büyük sünnetlerinden biridir, ama uyan yok.
Ayrıca yönetimlerine kıl olup, halkı tamamen suçsuz-günahsız demek de yanlış. Sonuçta o yöneticileri seçen, ya da o yönetime isyan etmeyen halk da, verilen sus payları nedeniyle susuyor demektir. Bizdeki durum gibi aynı. Sonuçta baştaki neyse, halak da az çok aynı zihniyettedir.
kuş da durumlar nasıl bulut dostum? Bofa alıma dönse ve arttırsa 55 lere kadar sürecek bir trend yapar gibi
eee hani prens geldi bişey çıkmadı ... neden geldi ki o zaman ? reuters de , bloomberg te bir açıklama yapmadı..
ABKA hakikaten bu şekilde düşünmek için özel çaba sarf ediyor musun?
yönetici ayrı halk ayrı hadi ya?? kime göre neye göre ?
putin yakıp yıkıyor şu anda. Rus halkının bunda hiç payı yok mu sorması ayıptır?
bu tip şovları bırak. neymiş abd' ye tepki göstermiyormuşuz. tabi ki gösteriyoruz tabi ki isyan ediyoruz da birey olarak ne yapalım anca karşıyız diyebiliyoruz sen bizden fazla birşey yapabiliyor musun? tavsiyen nedir?