Printable View
2 yıllık CDS 700
https://pbs.twimg.com/media/FwT_HALW...png&name=large
bizim sandıktan çıkan oyların dağılımı
YSK
CHP CHP
241
AKP AKP
22
IYI İYİ
27
HDP YEŞİL SOL PARTİ
7
MHP MHP
4
DİĞER DİĞER
21
CUMHUR CUMHUR İTTİFAKI
0
Millet MİLLET İTTİFAKI
1
SANDIK SORUN BİLDİR FORMU
https://sts.chp.org.tr/
Size yazdığım eleştirilerden dolayı kusuruma bakmayın.Bahar feyzan ve cevheri güvenin seçim hakkındaki videolarından sonra emin oldum ki bu chp tamamıyle akp nin eline geçmiş.İmamoğlu ve mansur dışında seçim kazanılsın diye mücadele edilmedi,oylar için mücadele edlmedi,bu bilişim çağında ıslak imzalı tutanakları sisteme girilip birleştirecek alternatif bir sistem kurulmadı,bunlar da kk nın gözleminde denetiminde oldu.Eskiden çok fark olursa oyları iç edemezler diye düşünüyordum ki edebiliyorlar.Kontrolleri altında olmayan kürtler olaya uyandı.Bu hdp nin oy düşüşü mhp nin çıkışı ,yanlış girilen tutanaklar yüzde 49.5 alan reisin ve akp nin hiç sesini çıkarmaması falan.Bu iş anlaşıldı ki değişim seçimle mümkün değil.Ysk ,medya,adalet hepsi adamların emrinde.Cevheri nin videosında sayıştay başkanı ve ysk başkanı kardeş dedi.Yahu bu iki kurum can damarımız nasıl iki kardeşin yönetiminde olabilir ki.15 gün sonra gene kk ya oy vereceğim ama imamoğlu yavaş ve kaftancıoğlu sistemi kuramazsa mümkün değil ordan da bir şey çıkmaz.Bu seçimde bence kk aslında kazanmıştı,fake bir seçim yaşandı.Seyredelim eğer bu 15 günde chp de radikal değişimler olmazsa akp akp ye karşı seçiminden ne olacak ki.Artık azerbeycan gibi olduk demektir.Cümlemize hayırlı olsun.
Tuncay özkan hala görevinin başında mı:))))))) 95 milyon dolarlık davası 15 mayıstaydı ,acaba dava ne oldu ,kazandımı ki yoksa 29 mayısa mı ertelendi.KK sanırım tuncay özkan ı görevden alacak güçte değil.KK belki de başkan bile değil.Öyle dekoratif bir öge.Vazo falan diyorduk ,ulan yoksa cidden vazo mu adam:)))))))))))Bu seçimde çuvallarsa öyle milletimiz bize muhalefet görevi verdi falan diyip yırtamaz.Bu son seçimi,umarım adam gibi işler yapar,tuncay özkanı görevden alır,15 gün imamoğlu ,yavaş ve kaftancıoğlu ile çalışır.
Burnunun dibinde adamlar ıslak imzalı sonuçları A*P'ye satmış, sincap reyiz çıkmış 2. turda oy isteyeceğine 10 vekili ile grup toplantısı yapıp şov yapmış ama KK sütten çıkmış ak kaşık :kahkah:
Bunun kafasına silah dayadılar sanki toplamda 1% etmeyen 3 parti ile masaya otursun diye.
Bu arada depremzede bölgeler için yazdığım şeylerden dolayı da vijdan azabı duydum.Yahu adamlar vanda mhp yi pek çok sandıkta birinci çıkarmışlar.Van gibi yerde ysp nin oylarını mhp ye kaydırabiliyorlarsa deprem bölgelerinde oho kim kime dum duma.Gene de utanmışlar son seçimdeki oylarının üstüne çok çıkarmamışlar.
İnsanlar çaresizlikten sinirden çatacak yer arıyor normal.
Tevekkeli değil süleyman soylu sistemi içişleri bakanlığına taşımaya uğraşıyordu.Ysk yok artık o kadarı olmaz millet uyanır dedi izin vermedi.Demek ki imamoğlu kaftancıoğlu falan ıslak imzalı tutanaklara çok sahip çıkarlarsa ysk ve aa ile işi beceremezlerse tamamen farklı işler olacaktı.Reis çok rahattı ,huylanıyordum ama yuh artık diyordum.Demek ki artık seçim işleri bizim tuik e benzedi reis ne derse o:))))))))))))
:kahkah::kahkah::kahkah:
Yeşildağ videolarının birinde demedi mi bunlarda öyle bir para var kii diye :kahkah: herkesi herşeyi satın almaya yeter o para. Bu ortamda nasıl siyaset yapılacak? Kime nasıl güveneceksin? Hep soru işareti. En yakınındaki takıyo pıçağı arkadan gidiyor :D
Bir tek şu adamın 4-5 milyonunu çok görmüşler. Nasıl bir kelek yaptıysa artık
kk 188 rte 110
111 rte kk206
110 rte kk 187
rte 94 kkk 217
kk 200 rte 110
4108 rte 105 kk 195
Kk203 rte 108
167 kk rte 137
Bizim okuldaki tüm sandıklar keçiörende
İyi tiyatro oynadılar,iktidarı ile muhalefeti ile,iktidar ve muhalefet partileri medyası hep beraber truman şova devam dediler.Valla artık sıkıldım.Sistem batıyor,bu böyle olmaz,beka beka diyoruz ya asıl beka bu,bu gidişle artık ortada sahip çıkabileceğimiz bir ülke kalmayacak.Zaten suriyelileri entegre ettin,bunlara tonla ayrıcalık verdin,tavşan gibi de ürüyorlar,bir on yıl sonra adamlar resmen nufus olarak en güçlü etnik grup olacaklar.
:kahkah::kahkah: CHP :kahkah: Kılıçdar:kahkah: ben var köşeye geçip konuşmak:kahkah:
Yahu ayhan başkan istanbul ankara izmir de reis yenilecek,diğer ufak şehirlerde tulum çıkaracak bu nasıl olacak ki.İstatistiki olarak mümkün değil.Terör söylemi imamoğlunun seçiminde de kullanıldı,araya deprem girdi ,ekonomik kriz aya çıktı,ama akp deprem bölgelerinde karadenizde oy patlaması yaptı.Yahu binlerce sokak roportajı yapıldı hemen hepsinde kk olmadık yerlerde ya kazanıyordu ya oyu artıyordu,anket firmaları hep kk kazanıyor diyordu,istatistiki olarak tek açıklama var bu seçim çalınmıştır.
Yarım puanla 38 milletvekili, valla iyi SİLKmişler
Kimse küsmezse UMUT HEP VAR
İkinci tur hesabı başladı. Seçimi Sinan Oğan ve Muharrem İnce’yi destekleyen 3 milyon kişiyle oy vermeyen 8 milyonu aşkın seçmeni ikna eden kazanacak...
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...p-var-7686545/
sayın KK ,
Allahnı seversen seni kimler kandırıyor ,gaz veriyor...
acaba Reis'in planının nasıl olsa 2. tura kalırsak bunların şeçmeni , seçimde oy vermeye gitmeyecek demedi mi ?
bakalım giden bir daha gidecek mi ,ilk gidip sana oy verenler sandığa gidecek mi,
sen ondan haber ver..
Planlı tatbikata katılmak üzere İzmir'den ayrıldı denmişti. TCG Anadolu İstanbul'a geri gelmiş. Seçim ikinci tura kalınca planlar değişmiş.
https://pbs.twimg.com/media/FwUO8RjX...pg&name=medium
Arkadaşlar artık olay chp si akp si iyi partisi falan değil.Memleket artık bambaşka bir mecraya girdi.Siyaset de belli oldu ki tüik gibi bir şeye döndü.Kurumları da sonuçları da tüik sonuçları gibi.Sorun şu ki tek adam sistemi ile yönetilen bir ülkede bizler nasıl yaşayacağız nasıl var olacağız.Lübnanlılar terk etti gitti,çoğu zengini artık lübnanda yaşamıyor,küçük ülke onlar bunu becerebilir,biz 85 milyonuz bizi kimse de istemez:))))))
Enseyi bu kadar karartmamak gerekiyor. Türkiye'nin dinamikleri Azerbaycan gibi olmasına izin vermez. işte bu yüzden AKP ve reis demokrasi tiyatrosu oynamak zorunda. Aslında onlarda isterler babadan oğula geçen orta doğu/orta asya monarşisini ama Türkiye bunun için fazla "batılı". Bu onların yumuşak karnı.
Problem karşıda bir parti devleti değil de sıradan bir siyasi parti varmış gibi yapmak, sanki seçim Norveç'te oluyormuş gibi davranmak. Muhalif seçmendeki artık alıklık derecesine varan bu polyannacı kitlesel sanrıdan kurtulmamız lazım. Kılıçdar ve türevlerinden kurtulmamız lazım.
Tarihte otoriter dikta rejimleri nasıl değişmiş, parti devletleri nasıl dağılmış incelemek buna göre siyaset üretmek gerek. Eğer devlet bütün aygıtları ile bir partinin, tarikatların veya belli bir kliğin kontolüne geçmişse "Savcıları göreve çağırıyorum" tarzı alıklık derecesindeki söylemlerden vaz geçmek gerekiyor. Kimin savcısını nereye çağırıyorsun?
Gerçekten değişiklik için sineyi millete dönmek lazım. Buradan ancak halkı dönerek kurtulabiliriz. Bu kesinlik bir iç savaş veya iç karışıklık çağrısı değildir. Protestolar, grevler, vs gibi demokratik halk hareketleri AKP'nin ödünü koparıyor.
Tüm dünyada enflasyon karşıtı eylemler olurken Türkiye'de olmadı. Neden? "Sokağa çıkarsak AKP'ye yarar" denen alıklık yüzünden. E şimdi bakın bakalım kime yaramış :( lan Bangladeşte bile protesto edildi devlet/hükümet...
Bu alıklıktan kurtulmaz, "aman ağzımızın tadı kaçmasın" diye devam ederse "muhalifler", reis ölene kadar ağzımıza etmeye devam eder. tercih her zaman her yerde olduğu gibi halkın. Halk önce Kılıçdarı ve onun temsil ettiği zavallılığı/pasifliği/beceriksizliği defedecek sonra da iktidarı.
şu an iktidar ve ortaklarının temsili durumu
https://twitter.com/i/status/1658524836002398230
videı : https://twitter.com/i/status/1658524836002398230
2.turun sorumluluğu kaftancı ekibi ,2 tane de BB almadan sandığa gitmeme gerek yok diye karar aldım...Hakkımızda hayırlısı
10 yıllık TL bono faizi %6,5
https://pbs.twimg.com/media/FwUisX_W...png&name=small
Seçim bir umuttu,herkes bekledi ki oy farkı patlaması yaşansın.Ama anladım ki oyun önemi yok.Oy verdiğimiz adamlar da iktidarın tiyatrosunu oynuyor.Ben bu seçimden sonra seçimle iktidar değişme olasılığını görmüyorum.Bu tüik den hakiki enflasyon değerini beklemek gibi bir şey.Oyu atan değil sayan kazanacaksa nasıl olacak bu işler.
Sandığa gideceğiz. Oyumuzu kullanacağız.
Sonra ne olacağını bilmesek de oy kullanacağız.
Sonuçta bu sandık 5 senede 1 önümüze geliyor.
Herkes de mutlaka oyunu kullanmalı.
Benim düşüncem bu yönde ve herkesi oyunu kullanmaya davet ediyorum.
Oy kullanmayarak onların istediğini yapmış oluyorsunuz belki de.
Selamlar.
bu arada ben kimseye oy kullanmayın demiyorum. kullanın tabi. herkes ne istiyor ise onu yapsın.
sadece bu artık alıklık derecesine varan polyannacılığın sonunda bir değişiklik beklemeyin.
ayrıca seçim 5 seneden çok daha sık oluyor Türkiye'de. önümüzdeki sene yerel seçim muhtemelen ondan sonra anayasa referandumu olacak.
sadece şunu bilin reisin bütün balkon konuşmalarında ilk bahsettiği şey demokrasi şöleni ve seçime katılım oranıdır. ve bu söylemi yurt içine değil yurt dışınadır. çünkü adamın bütün meşruiyeti buradan geliyor... "ben diktatör değilim seçilmiş cumhurbaşkanıyım/başbakanım". tabi onu uzaktan yakından eleştiren herkes içerde orası ayrı.
Sanırım Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı istiyor:)))
SS ile kapanmamış hesabı var ya
Vakıfbank faizi %39 a cikartti
Bazı attığım mesajlar uyarı veriyor ve forumda görünmüyor neden acaba?
Ben iki saatte dört ilçe ilçe okul okul sandık sandık inceledim abi. Bir ilçenin hiç yoktu bir tane bile yok. Bir ilçenin %10 u ıslak imzalı tutanağı vardı. Diğer iki ilçede %20-30 CHP nin eski kalesi ilçede bile %30 u ıslak imzalı tutanak görebiliyordum. Bu kadar YSK ya güven ile her takla atılır. Muhtemelen plan da şu. İkinci tura CHP li yada kk verecek adam fark çok diye sandığa gitmez rahat rahat alırız. Yada bunlar kavgaya tutuşur alırız planı işliyor. Baktığında biz kavga ediyoruz. Yoksa 0,5 puan için RTE ülkeyi yıkar yine alırdı ne ikinci turu.
Mv sayıları çok değişmezse, reis bu seçimi kaybetmeli.
6 ay sonra %70 ile geri gelmezse bende,
Ne bileyim. Hiç bir yolsuzluğu, hırsızlığı vs yargılıyamazsın, meclis isterse khk maddesini değiştiriverir, elini kolunu gözünü bağlar.
Yani 2. Tur herşey olabilüü