ABKA üstad yaz boz işinden vazgeç artık
niye paylaşırsın niye silersin ..devlet sırrı mı allaşkına :)
Printable View
ABKA üstad yaz boz işinden vazgeç artık
niye paylaşırsın niye silersin ..devlet sırrı mı allaşkına :)
Milli takıma başarılar dileyelim
rakip iyi kabul etmek lazım
gününde milli takım neden başaramasın ?
şansları bol olsun zira ihtiyaçları olacak çocukların
Borsa oyun teorisidir.ORTA VADEDE SORUN YOK..ZATEN TÜM ORTA VADELİ DÜŞÜNCELERİM hala forumda ve silmedim..ama kısa vade böyle değil.
KISA VADEDE ekranda asılı kalan formasyon genelde çarpılır(tecrübe)..Ha forumda online olan görür.
Bu forumadaki mesaj totalde yüzlerce kişi tarafından okunur.sonradan okuyan vs.
aynı yönde birbirimizi etkilersek o plan çöker.
defalarca tecrübe ettim .kısa vadeli planlar-formasyonlar deşifre olunca hedefe ulaşmaz..ha diyeceksin zaten 30-40 kişi görüyor..o başka 1.000 kişi başka.
aşağıya gelişler de tepecekmiş gibi geliyor bana,..bu gün bekledim ama zayıf hareketler çıktı, yarın dediğiniz gibi çarşamba deyip aşağı basarlarsa, aşağıdan yukarı gelme şansı daha fazla olabilir, biraz daha da sağlam olunur,..
yarın aşağı gelip tepmesini, direk yukarı gitmesine tercih ederim,...
https://i.hizliresim.com/309fk7k.JPG
KAP: HEKTS [ ] HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1304223 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Şirketimiz geçtiğimiz yıllarda yaptığı önemli yatırımlarla, hem ana faaliyet konusu olan bitki koruma iş kolunda yakaladığı büyüme ivmesini sürdürülebilir kılmış, hem de stratejik çeşitlendirmeler yaparak tarım sektörünün çeşitli alanlarında portöyünü genişletmiş ve pazar hakimiyetini güçlendirecek adımlar atmıştır.
Ayrıca, yakalanan büyüme ivmesinin, artan satış hasılatının bir sonucu olarak yıllar içerisinde artan net işletme sermayesi ihtiyacı sonucu borçluluk seviyesi artmıştır,
Yukarıda bahsedildiği gibi, yapılan yeni yatırımlar ve büyümeye bağlı net işletme sermayesi ihtiyacı kaynaklı oluşan borç tutarını ve bu borcun finansman maliyetini azaltmak için Yönetim Kurulu tarafından alınan karara istinaden; Şirketimiz'in 8.500.000.000,00 Türk Lirası kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 2.530.000.000,00 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayenin, 5.900.000.000,00 Türk Lirası (%233,20158) nakden (bedelli) arttırılarak; 8.430.000.000,00 Türk Lirası'na çıkarılmasına ve bu amaçla bedelli sermaye artırımı için gereken işlemlere başlanması hususunda Genel Müdürlük'ün yetkili kılınmasına karar verilmiştir.
Nasıl olsa asla başaramayacağız.:)
https://x.com/i/status/1807797211914178918
Gidip akşam maç için hazırlık yapayım.
long spor oyuncularını tebrik ederim.
yarın sigorta şirketleri hareketli olabilir :ok:
uyuz yarın en az %2.3+ kapatmalı sabah direk satarsa bu mümkün :ok:
bakalım tahmin tutacak mı :he:
tepki bekliyorum :)
lem ''o kadar turist, yok rekor... mekor '' diyorsunuz
televzondaki adam, konkordatolardan, borçlardan, herbişiyden söylüyor
birşey soracağım, umarım kötü birşey yazan olmaz
mert abi den haberi olan varmı ? neden yok kaç aydır
ankara turist sayılarını yüksek gösterip, manipüle ediyormuş
yarında enflasyon var... onuda eder
İtalya ile birlikte son 16 nin en vasat takimiyiz. Rakip ise İspanya ve İsvicre ille birlikte en iyi takımı Bizim topculara sihirli bir değnek degmedigi ya da evliyalar, dervisler yoldaşımız olmadığı muddetce bu akşam ağır bir yenilgi alırız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: 'Bayrağımıza ve ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri kırmasını biliriz'
Bugün bir habere denk geldim. Maç sonuçlarını doğru bilen bir köpek varmış. Şampiyonlar ligi maçlarını falan bilmiş.
Neyse, ite bizim maçı sormuşlar.
Türkiye tur atlayacak demiş.
Hatta normal süre 1-1 .
Uzatmalarda 2-1 kazanacakmışız.
Umarım it, haklı çıkar.
Bu arada ağır bir yenilgi bekliyorsanız basın parayı farklı Avusturya galibiyetine.
Güzel bir para verir herhalde
Ahanda video
[emoji23]
https://youtu.be/mj329eb9dko?si=7vGEdJGVMvenKP27
Fed Başkanı'ndan 'faiz indirimi' açıklaması!
Hollanda da yaşayan Jan ve Els yaklaşık 50 yıldır evliydi. Haziran ayında çift, iki doktorun verdiği ölümcül ilaçlarla yaşamlarına birlikte son verdi. Hollanda da ikili ötanazi olarak da adlandırılan bu yöntem nadir görülse de yasal bir işlem. Her yıl daha da fazla Hollandalı çift bu şekilde beraber ölmeyi tercih ediyor
Ötanazi randevusundan bir gün önce, Jan, Els, oğulları ve torunları beraber vakit geçirdiler.
Jan, oğluna karavanın tuhaf özelliklerinden bahsetti ve satılacak hale getirmesi için bazı tavsiyelerde bulundu.
Oğulları ise o günü şu sözlerle anlattı:
“Sahilde annemle yürüyüşe çıktık. Çocuklar oyun oynadılar, şakalar yapıldı. Çok tuhaf bir gündü. O akşam yemeğinde, son kez bir arada yemek yiyişimizi izlerken gözlerim doldu.â€
Randevu günü bakımevinde sadece Jan ve Elsâ in oğulları ve gelinleri değil, çiftin en yakın arkadaşları, kardeşleri de toplandı.
Doktorları gelene kadar, iki saat anılarından bahsettiler.
Jan için, Beatlesâ ın Now and Then şarkısını çaldılar; Els içinse, Travisâ in Idlewild şarkısını.
Oğulları, “Son yarım saat bizim için çok zordu. Doktorlar geldi ve her şey bir anda oldu†diye anlattı.
Els van Leeningen ve Jan Faber, doktorların verdiği ölümcül ilaçlar sonucu, 3 Haziran 2024 Pazartesi günü beraber öldüler.
Oğulları, henüz karavanlarını satışa koymadı; eşi ve çocuklarıyla bu karavanda tatile gitmeye karar verdi:
Elbet bir gün karavanı satacağım. Önce ailemle burada anılar biriktirmek istiyorum
Erdoğan, Kabine sonrası yaptığı açıklamada "Kamu düzeni, devletimizin kırmızı çizgisidir. Hangi bahaneyle olursa olsun bu çizginin aşılmasına, çiğnenmesine eyvallah demeyeceğiz" dedi
Deutsche Bank, Türk lirası cinsinden tahvillerin yatırımcılar için son derece cazip bir giriş noktası sunduğunu açıkladı. Notta, Türkiye'de enflasyonun mayısta yüzde 75,5 ile zirveye ulaşması sonrası gelecek aylarda güçlü bir dezenflasyon gerçekleşeceği ifade edilerek, yıllık enflasyonun ağustos sonunda yüzde 50 ve yıl sonunda yüzde 40 seviyesine gerilemesinin beklendiği
https://x.com/ilk_57/status/1807707601607467385?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
başganım
sen yetiştin, kullanmayı bilirsin
https://i.hizliresim.com/1v6ipnk.jpg
o kolu çevirince çarpı olur... yarın bol bol çevir, üç beş ne denk gelirse
birde % 25 diyecekken, % 250 diyormuş... sonrada dediğinden dönemiyormuş
hayaller masallar
maç seyredin, bırakın bu tezekleri,...
2.ciyi atarsak biter bu iş
Teşekkürler.....çok kişi bunda sıkışmış müthiş zararlar yazmışlar....bilemiyorum...bazıları yazdıklarına göre sermayelerinin en az yarısı gitmiş.... gübrenin maden diye halkı arzı var bugün gübrenin merkezini aradım yat. ilişkileri ile uzun uzun konuştum....İranda ki fabrika da doğal gazı çok kullanıyor diye dava açılmış....tamamen siyasi diyor....buradan gelek mesele çözüldü haberi hisseyi 10 tavan götürür....benden söylemesi....nedeni spk bedelsizi onaylamama nedeni de iranı sebep göstermiş dediğine göre.....bedelsizin önü de açılır....bundan az alıp unutmak lazım....zenginlik bunda bana göre......