Sürpriz yapıp günü tavandan kapatırlarsa hiç şaşırmam
Sürpriz yapıp günü tavandan kapatırlarsa hiç şaşırmam
Seddulbahir hocam.... Bu paralar iç edilmedi.... Sirketin içinde ama en büyük sıkıntı su.... Firma sahipleri doğal olarak kendi şahsi varlıkları da dahil oak üzere grubun tamamını tek cep olarak görüyorlar.... Biz ise sadece tek AKPAZ üzerinden bakiyoruz mecburen ..... İlişkili taraf alacağı kredi geri ödemelerinde senkronize olarak azalacak ve notrlenecek bence bu benim şahsi görüşüm.... Ana pazarara çıkıp ciro artis karlılık yeni is alanı vs. Bilgi akışları benim icin daha önemli .... Bunun icin zamana ihtiyaç var... 18 aylık bandı tersinden seyredebiliriz gibi....
[QUOTE=seddülbahir;315355]50.435 adetle 0,33'de uzlaşıyor.Satış kalan 128.709 adet.[/QUOTE
128.000 adet satışı koyan akil niye koyar ? Ne zaman kaç paraya aldı da bu fiyattan satmaya kalkışır ???
Kötülemek olumsuz konuşmak istemiyorum da bizim bu Karapaz'lardan cacık olmaz gibi. Yaz da geldi sivrisinekler çoğaldı misali kan emmeye devam ederler :28:
Hepimizin istediği güzel haber serileri ile hacimli bir şekilde yeşilde kapatılması hatta tavan serileri falan ama bizler çok iyimseriz ve yönetenler gargamel gibiler. O yüzden yukarıda Muratz'ın dediği mantıklı gibi 18 aylık bandı geriye doğru görebilme ihtimalimiz.
Biz dahaa çoooooookk bekleriizzz.. :oleyo:
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
o.g.k da sunacaklari plan haberde ki gibi olacak anlaşılan. Onun zeminini yapıyor şimdiden ,
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hızlanma durumu söz konusu çünkü 2 yıl geri ödemesiz olarak verilen 10 yıl vadeli kredinin son zamanlarına gelmiş bulunuyorlar. Netice bu ödemeleri sağlamaları için kazanmaları gerekiyor. Kazandıklarını da muhasebe hileleri ile yok etmezler herhalde. Yapılan bunca olumlu açıklamalar, yeni iş alanlarında ki etkinlik ve patronun burayı hatırlaması çok önemli.
Umarım yanıltırlar hepimizi de süründürdüğü hissesini de yatırımcısını da ayağa kaldırırlar. :one:
Yatırım Tavsiyesi Değildir.