Originally Posted by
alicemal
s 400 konusunda ilginç bilgiler okudum.
Bugün epey bilgi okudum, aslında bu pek olmaz. Her girdiğim sitede bilmediğim bişeyler vardı. En önemlisi s-400.
Aslında eski haber ancak bugüne kadar gelişen olaylarla birleştirince gerçeklik kazanıyor.
abd ve TR yönetimi arasında aylardır karşılıklı iyi niyet gösterileri var. TR, suriye ve İran konusunda abd politikalarına uymuş görünüyor.
TR içindeki yahudi bankalar, son aylardaki pek çok olumsuz habere rağmen USD yi oplatmadılar sakin kaldılar.
Eski haber şuki.!
abd, tayyip den s-400 leri 2020 ye ertele demiş.
Son haftanın haberi ise, tayyip sistemi aktif etmeyecek, o işi 2020 ye ertelemiş.
Bu durumda caatsa yaptırımlarında beklenen olacak gibi. yani TR yi pek etkilemeyecek yaptırım kararları çıkacak.
Bu arada Çin ülkesi karakteri hakkındada acaip korkutucu bilgiler edindim. Resmen tırstım. Çevrede sığınacak mağaraları şimdiden araştırmaya başladım, o kadar tırstım yani.!!!
Bu güne kadar batılıların vahşetini görüyor ve biliyorduk.
Tarihte Türkler, Moğollarda asya ırkı olarak çok vahşet yapmışalar.
Japonlar her ne kadar çok fazla prensipli olsalarda, ilk fırsatta sağa sola saldırdıklarını biliyoruz. Saldırgan milletler.
Çin liler hakkında fazla şey bilmiyordum. Kendi içlerinde tarihte epey savaşmışlar gibi görünüyor ama sağa sola saldırdıklarını ben okumamıştım. O sebeple acaba Çin liler çok saldırgan değillermi? Diye düşünüyordum. Aslında Japon, Moğol Türk farklı SOY lar olsada aynı IRK tanlar.
IRK aynı olduğundan içgüdüleri aynı, farklı soylar olduğundanda kültürleri farklı.
Acaba diyordum, çin liler uysalmı.?
Maalesef bazı ip uçları yakaladım. Sanırım Türk, Moğol yada Japon dan farkları yok. Yinede bekleyip görmek lazım. Güçlendiklerinde ne halt yiyecekler görmek lazım. Görmesek daha iyi gibi görünüyor ya.!