teşekkürler ... incelik gösteriyorsun :) hesaplarım ne veriyorsa onu paylaşıyorum.... yanılsak da yanılmasakda hesaplarımın arkasındayım :) hep arka kolutukta takılmayı severim :kahkah::kahkah:
Printable View
bu arada yvade ..ilgilenmesem de hesapladım.. 1200 lerin altına iner mi acaba????
frenler boşaldı....o noktaya dikkat etmeliyim!!!!!
sayın mert45 ...mekan sahibesi olarak bekleniyorsunuz....yarın zabeleyin ben kaçar.... sandala takviye yapmak için geldim...ithal ürünler ile dönecem :) boş dönmeyeyim.. bir selamını alayım yeter beya :dvr::dvr:
yarın yarım seanslık bir tepki alınacak.... yükselişin düzeltmesi olur da düşüşün neden olmasın.... şimdiki görüntüye göre diyorum... yarının kapanışı bayram sonrasına selam verecek.... artık hesaplar ayarlanmalı derim....
gece birileri ishal olursa tepkiyi rafa kaldırın :kahkah::kahkah:
çenem düştü.... bir ekleme yapayım dedim... yok beşlik 10 luk yaparsam dibi yakalarım hesapları sakat derim..yapana saygı duyarım... ama ben yapmam... teyid olacak teyid..... alın grafiği öününüze... alın hesap makinanızı...böyle çözesiniz olayı...hazıra bakarak değil :rules:
bu gece seansına eşlik edeyim diyorum..kaşıntım oldu... hoplayıp zıplayalım bakalım gecelik :)
her keze bol kazançlar.... görüşmek üzere forumdaşlarım.......