Amaç hisse likiditesini artırmak da olabilir. Belli olmaz.
Printable View
Amaç hisse likiditesini artırmak da olabilir. Belli olmaz.
yine aileden buna benzer haberler gelmez ise, çok ta can sıkıcı olmayabilir. sonuçta 680bin lot çok ta aman aman bir büyük bir miktar değil. tersine buna benzer aileden yeni yeni haberler gelirse bu elbette farklı algılanacaktır; çünkü işin rengi biraz değişmiş demek zorunda kalırıız o durumda.
beri tarafta hisse hala gücünü koruyor bence. geçenlerde de dikkat çektiğim 19,90 üzeinde kaldığı sürece kanaatim o ki, trent bozuldu denemez. neticeten bu olumsuz haber hisseyi bugün sadece %1,6 geriye çekti. normal günlerde de %1 veya %2 veya %3 vb gibi negatif kapanışlar yaptığı zamanlar oluyordu. piyasa bu haberi çok ta önemsemedi gibi şimdilik.
sn Mann, sanmıyorum böyle bir amaç olsun. şirketin elinde geri alım programı çerçevesinde alınmış 900küsurbin lot var. bu kadar lot tahtadan çektiler ve alındığından beridir tahtaya dönmedi. eğer amaç tahtanın derinliğini artırmak olsaydı bu kullanabilirlerdi. tabi benimkisi tahmin; yanılıyor da olabilirim.
ama her halükarda tahtaya "birparça derinlik" kazandıracağı da kesin.
680bin lotun borsada işlem gören tipe dönüştürülmesiyle,geri alım programıyla alınan 900bin lotun 680bin lotunun satış haberi gelmesinin arasında ne fark var açıklayan olur mu?bilmediğim için soruyorum,bilen ortaklar yorumlayabilirmi?
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce elimde kalan tüm yataşları satıp başka hisselere geçmiştim. Yani 18 de 21 e giden hareketi kaçırdım. Ama uzun süre yataşlı olduğum için takip listemde tutmaya ve tekrar alım için fırsat kollamaya devam ediyorum. Bugün gelen haberi nasıl okumak lazım bilemedim. Bir kere 600 küsür bin lotu tek seferde satmayacak herhalde sadece borsada satış yapabilme imkanı elde edecek. Yani belki de hedefi bu seviyelerden değilde 30 lardan satmakta olabilir. O yüzden çok panik yapacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Bilanco iyi geldikten sonra tınlamaz.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar sığ işlemlerin döndüğü ortamda eğer satmaya kalkarsa 10 gün taban taban gider mümkün mü değil.
ama işlem hacimi 4-5 milyonu bulur fiyat 25-30 lar olursa ancak değerlendirirler diye düşünüyorum. ya da al gülüm ver gülüm bir cepten bir cebe işlem yapar diye düşünüyorum.
Daha öncede yükseliş başlamadan önce 1, 1,20 fiyat aralıgında ortaklardan birisi satış yapabilirim belki diye haber yollamısdı ama satış yapmamısdı o haberle tabi satanlar olmusdu hemde yüklü , hatırladıgım kadarı ıle 1,15 lerden tabana kadar 1 miyon tek emir vermişerdi sanırım. tarihi hatılayamıyorum yoksa işlemleri bulurum.
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Yataş ı aradım Habibe hanımın hisseleri kuruluşdan gelen ilk hisseleri imiş yani borsadan alınan hisselerden değil. Habibe hanım yönetim kurulundan mış...