Tahtaya giren 3 saat dayanamiyor. 3 saatte ne mal olduklari goruluyor. 3 saat once umut dolu bir mesaj, yukselecek beklentisi, 3 saat sonra yenilen kazigin acisi. :)
Aylardir soyluyoruz. Bunlar soyguncu
Printable View
Tahtaya giren 3 saat dayanamiyor. 3 saatte ne mal olduklari goruluyor. 3 saat once umut dolu bir mesaj, yukselecek beklentisi, 3 saat sonra yenilen kazigin acisi. :)
Aylardir soyluyoruz. Bunlar soyguncu
bedelli zamani fiyat bugunkinden iyi olacagi kesin gerisi luzumsuz .. sirketmis sahibiymiş beni ilgilendirmez .. bir hisseyi dogru fiyattan alirsan kazanirsin
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 den beri çok defa aldım sattım kağıdı. iyi de kardayım.
tatildeydim bu yorumu okuduğumda ve hak vermiştim.
ama öven de yeren de patronun adamı- tahta yapıcının bilmem neyi oluyor bu forumlarda nedense.o yüzden katkıda bulunmadım.
patron hisseleri azaltınca geldi bedelli haberi..ve nedeni belliydi bedelliye girmeyen olursa ben alacam!!
o halde 4 altına düşmesinin hiç bir mantığı yok.
ne kadar yukarı giderse de bedelliye katılım yuksek olacak.
dün aldik iyi yakalamışız ..satis verebilirim kisa gunun kari olarak[emoji4]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Yeni Sipariş Alınması Hk.
Açıklamalar
Şirketimiz yurtdışı kaynaklı 3.250.000 $ (ÜçMilyonİkiYüzElliBinDolar) tutarında Güvenlik Araçları siparişi almıştır. Teslimatlar 2020-2021 yılları içerisinde yapılacaktır.
Umarim boyle devam eder de, beni yaniltir. Beni yaniltmasina ben de kazanazagim icin en cok kendim sevinirim. Ytd