ulan benden moderatör bezdi adam kaçacak delik arıyor ama o atıyor engelliyor ben bacadan giriyorum.bu senette kimse benim kadar madur olmadı 12 sene diyorum teksas beni bilen bilir ben bizi dolandıranlara acıyom ağzımı yumuyom gözümüü
Printable View
ulan benden moderatör bezdi adam kaçacak delik arıyor ama o atıyor engelliyor ben bacadan giriyorum.bu senette kimse benim kadar madur olmadı 12 sene diyorum teksas beni bilen bilir ben bizi dolandıranlara acıyom ağzımı yumuyom gözümüü
Tire için 2 lı seviyeler artık hayal mi oldu arkadaşlar bu beni oldukça endiselendirmeye başladı.
Bir ıkincisi bedelli sermaye artışının olma olasılığı sizce çokmu yüksek
Birde olası bedelli sermeye atışında % kaç olma olasılığı var bu olasılığa göre 10 bin loru olanın vereceği nakit ne olabilir.
Bu sorular doğmamış çocuğa dön biçmeye benzedi ama lütfen cevaplarsanız sevinirim.
Bedelli yapılacağı düşüncesine nereden kapıldınız ? Kullanılacak rüçhan hakkının belirlenen kullanım fiyatı, bedelli oranı ve hissenin ağırlıklı ortalaması bu konuda rol oynar. Bunlar çok değişken meseleler şimdilik ağırlıklı ortalama hakkında fikir yürüterek 1.5 larda olacağını söyleyebiliriz onun dışında diğer etkenleri bilemeyiz.
Kayıtlı sermaye tavanı olan 400 milyon tl ye ulaşılmak istenirse ki maksimum talep edilebilecek olan da budur, %100 oranında sermaye arttırımı olur. Tamamen afaki 1.35 te bizim rüçhan fiyatımız olsa 10 bin lot için şöyle bir sonuç çıkıyor. 10 bin lotunuz için 13500 tl ödersiniz ve 20 bin lotunuz olur hissenin baz fiyatı ise 1.41 seviyelerine gelir.
Ama sorun şu fiyat düştükçe bedelli için ödenecek para da azalıyor bu nedenle fiyatı aşağı çekmeleri saçma o zaman bulup buluşturup tüm yatırımcılar ellerinden geldiğince ödeyeceklerdir.
Tam bir vurgun hissesiymiş, aylardır boş yere kendimizi avutmuşuz..Adamlar baştan beri olacakları biliyormuş. Hissenin çok düşmesi ve bir türlü yükselememesinden belliymiş.. Tabi biz herşeyi olup bittikten sonra öğrenebiliyoruz yazık millete...