3.90 a gerileycekse isi bitmistir.
Printable View
Başta mantıklı bir açıklama yapmışsın, ama çıkış noktan hatalı bence. Kredili işleme kapatılacağı bilgisini kimsenin aldığını sanmıyorum. Hisse ani bir şekilde düşmeseydi bunların hiç biri olmayacaktı.
Bana göre, hisse ani bir şekilde düştüğü için ilk olarak tahtayı kapattılar sonra ekstradan kredi cezası geldi.
Teknik değerlendirmene tamamen katılıyorum. Eğer Vakko'nun satış işlemi iptal olmamışsa tabi..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de bile isteye son anda serbest emirle satış yapıldı böylece sürekli gözünü yukarı dikmiş hissede yeterli mal toplayamayanlar günün sonuna damgasını vurdu. Düşükten alabilecekleri ortamı oluşturmak istediler. Zaten hissenin 4 seans durdurma nedeniyle 5.sini ensesinde hissettiğini yani diken üstünde bir hisse olduğunu biliyorlardı ve bunu kullanmak, durumdan kar çıkarmak istefiler. Yarın ben önce aşağı sonra da yukarı sert hareketlerin olacağını düşünüyorum.
Yani orda kalacak degil sonra yukarı sert yapar
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satis haberi gelene kadar aşağı yukarı sert hareketler sonra ınsallah 9 hedefi var
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes satış haberinin olumlu geleceğini düsünüyor...Olumsuz düşünen yok...Tam bir algı yönetimi...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağı yukarı sert hareket ederse gideceği yer brüt takas olur..ondan sonra geçmiş olsun. ..
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.