-
ya valla hastayım ben sv nomorebets,
gitcem diyorum gidemiyorum.
Printable View
Arkadaslar gecen de burdaydik biz 5 onemli bi psikolojik destek dedik olmadi iste o zaman ky olarak bizlerdr mal bosaltmaliyiz zaten asagi gekecekti,sonra maliyeti dusurup kari realize edip yeni yukselis beklemeliyiz...
Bunlari yapmayinca sonra galip bu galip su diye adam firsat veriyir zaten kagit bugun bile cikis icin firsat verdi bizlere...
Tahminim yarin da 5 ustune bi atis yapacak ama kalici olmali ytd bunlar benim fikrim ve tecrubemdir...herkese hayirli kazanclar
borsa işte böyle.
kimi alıcı kimi satıcı.
alıcıya kızamazsın, satıcıya kızamazsın, borsa kızılacak bir yer değil zaten.
yarın cuma.
cumaları pek sevilen bir gün değildir.
yarın aşağı yönlü ters hareketler olabilir.
çubuk boyları çok uzun, acayip çalkalıyorlar.
bugün satan kadar alan da oldu,
alanları kusturacaklardır diye düşünüyorum.
hafta sonu da vesveseye vereceklerdir.
daha önce yaptıkları şeyler bunlar.
4.80 hiç bir şey yok iken ortada ve gn. md. atılmış iken gerçekten geçmişe oranla garip ve yüksek bi fiyat,
ben lot azalttım.
bilemiyorum,
YTD
Altından tank işi patates e bağladı..
Arkadaşım ne diyorsun..
Bi dakka
Patates..
Aferin çaktın bazı şeyleri..
Yoksa patates işine mi giriyor...
Patates tank..:oleyo:
ee tavan serileri gelsin o zaman..:oleyo:
bugünkü 5,24 hareketini farketmiş olsaydım giderdim walla :)
Lakin devre kesicide farkedebildim. Artık elde kalan kısım için nasip diyerek beklerim.
baydı beni NUGYO artık. 2012'de 7,8 ortalama ile başlayan yolculuğum klasik KY hatası olan düştükçe ortalama düşsün diye ala ala düşük bir maliyete geldi ama ekranda karlı gözükmesine rağmen paranın zaman değeri gözü ile baktığım zaman kol gibi içerde olarak anlamlı bir kısmını sattım geçen günkü yükselişte.
Zaten yıllardır baygınlık veriyordu, şimdi de birgün tavan bir gün taban olan BIST'in bir kasa bir masa firmaları gibi hareket etmesi iyice midemi bulandırıyor.
bu kadar bekledikten sonra en azından elde kalanlarla bu kağıdın mürüvetini görsem güzel olacak :)
Mesele patates değil, mesele parmak mı elma dilim mi onu anlamak[emoji1]
Ha elma ise iyi tadından yenmez de parmaksa kötü [emoji1]
Ulan nugyo ne hale getirdin bizi de kendini de, şu ettiğimiz muhabbetlere bak.
Neyse artık yeni seans yeni şans. Daha öncede söylemiştim stratejim değişmedi. Eskiden lotlarımı arttırmaya çalışırdım şimdi paramı arttırmaya çalışıyorum. Bu da şirketin itibarını gösteriyor gözümdeki...
Bol şans herkese...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
nugyo yarin acilista 4.60 4.70 bandina kadar dusebilir mi arkadaslar..oralar uzun vade alim icin uygun mu sizce.