Aslında 131.025 kapatmazdı ama vadeli cok hızlı düştü ve toparlayamadı sonrasında.
Hatta bir ara 131.000 e düşüp 131.700 e ekadar gitti geri geldi
Muhtemelen o arada da long olanları bicmeye oynadılar.
Printable View
ekranda rakamları tam olarak göremesemde yarından itibaren viop destek direnç yazmayı düşünüyorum. kırılan rakamları yazdığımda uyarıp en düşük şurası en yüksek burası dersiniz herhalde. tabii önce bir ısınalım bakalım:) hem yorumsuz olacağı için benimde iki rakam yazmakla kafam dağılmamış olur
Karar Anı Bey, Garan'da destek neresi?
bazen boşluğa düşüp bir anda çakılırsınız böyle oldu diye hani ne oldu denmez. birde verilen rakam önemli. ne kadar doğru ne kadar değil... bu günü hiç dikkate almayın. bakın ben haber dinlemeden, dedikodu dinlemeden davranan birisiyim yemin ediyorum aylardır daha serty satışlar görmeme rağmen böyle bir güne hiç şahit olmadım
Bence robotlar calısmıstır. Garan ve THY bir anda 20 kademe düşünce zaten yapacak bir şey kalmıyor.
Aslında bu bir nevi long pozda olan kişilerin stoplarını patlatmak için olabilir.
Yarın acılısta bunu ögreniriz. Benim tahminim hafifte olsa gaplı bir acıs ve biraz yukarı sürer ve tekrar asagı verir. Hatta 129.xxx seviyeleri bile görebiliriz.
Benim oyun planım ise su sekilde. Long pozdayım bu arada
--------------------------------
1: 131.700 - 132.000 arasında LONG ları kapatır ve shorta dönerim
2: Shortları 129.700 e kadar tasırım ve tekrar Longa dönerim
--------------------------------
Tabi yukarıdakiler olmayabilirde. Sunu biliyorum ki artık cok fazla poz değiştirmeyeceğim. Bugün ellesmesek 2500 puan alıyorduk