50 milyon seçmenden
26 milyon kişinin
kaseti mi vaa ?
Printable View
50 milyon seçmenden
26 milyon kişinin
kaseti mi vaa ?
Cevap vermeye degmez ama vereyim...
Hersey acik olsaydi, yani Deniz Baykal'a santaj yapildigi o zaman delilleriyle ortaya konsaydi, Chp anayasa degisikligine oy vermezdi. Tayyip Agam milletvekili olamazdi. Ayrica hakkinda akbil yolsuzlugu sebebiyle dosyalar vardi.
Akp baslangicta % 36'yla iktidar oldu. Genc partinin secim kampanyasi var tabi, ona girmeyelim. Yani ortada baslangicta oy vermis 26 milyon secmen falan yok. Santaj ortaya ciksa Tayyip Agam olmayacakti, Tayyip Agam olmasa % 36 oy olmayacakti.
Ortada bir Akp iktidari olmazdi.
Iyi mi olurdu kotu mu?
Cok kotu olurdu.
Tayyip Agam memleketi kurtaran adamdir. Devlet Bahceliyi de unutmamak lazim...
Tarih punlari yazmaz zannimca, emme ayvagubekli yazar...
Entegral tarih gercekleri yazar, entegral tarihi ayvagubekli yazar.
Tabii yukaridaki yaziya Anap-Dyp itifakini da eklemek lazim. Iki parti ittifak ediyordu, emme son anda ittifak bozuluverdiydi. Erkan Mumcu herseye evet demisken bu ittifakin nasil bozuldugu muammadir. Ittifakla secime girseler braji asiyorlardi. Ittifaki Dyp bozmustu zannimca.
Buyir abi Dow ve S&p % 0, 75 artida. Hani cokuyorlardi? Cokmez abi cokmez...Cökmeeeeeez diyeli ne kadar oldu?
Cokusleri, cokuslerin efendisi bilir, eeee o da ben oluyon iste...Cokecegi yereyi de yazdim 35.000-36.000 arasindan coker.
Biyir dolar analezi...Dolar 4, 14-4, 15 iken didimkine "1 ay icinde 3, 87'yi oper."
Geldi 4, 01'e...Erken secim karari aciklandi. Didimkine "artikin 4'un alti cok zor. Tepki beklerin...
Yazdiktan sonra dolar dogru yeniden 4, 10-4, 11 arasina...
Sonra tekrar 4, 01'e, uradan yeniden tepki yine 4, 09-4, 10 arasina...
Lem sadece bu analezi harfiylen uygulayan zengin olmustur...Omrunun sonuna kadar para sikintisi cekmez abi...
Ben daha ne yapem abi???
sn.ayvagöbeknuri
hazar koridoru ve ipekyolu kuşağı ile ilgili görüşlerinizi daha kapsamlı açıklayabilirmisiniz
syg
Tabi uzun vade dolar analezi hec degismez. Uzun vadede dolar tuvalet kagidi bile deeldir...
Uzun vade borclanabildigin gadder usd borclan... 24 trilyon dolar borcu olan ulke faiz arttiracegimis, hadi urdan...
Tek uzuldugum nokta, Turkiya'nin dis borclarinin dusuk olmasidir. 5 misli daha fazla ulsaydi keske...
5 misli yetmez 10 misli, on misli yetmez 50 misli...
aman atlamayın sayın abim,
benim için önemli,
kanal istanbul,3 havalimanı,enerji koridorları,demiryolu ağları...vb daha bir çok sayabileceğimiz konularla üst akıl önümüzdeki yeni yüzyılın startını çoktan verdi,bireysel olarak ekonomik sıçramayı gerçekleştirebilmenin ilk adımı uygulanmaya ortaya konulmaya çalışılan siyaseti iyi algılayabilmek ve anlamaktan geçiyor.
syg,hürmetler
Valla biladerler
Ben tvit okumam
Hoş okuma yazmayida nerden ogrendiysek işte ondan/ordan yaziyok
Bu abi de ne derece etkin bilmiyomda
Beyani Suriye'den us çekilip frengistan gelcekmis o yönlü
Ben okuyunca ele anladım artıkın
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/pen...yoruz-40818096
He He cekiliyo
Heee tüm Doğu Avrupa batı Ortadoğu frengistanin heeee
Frengistan kim ki lem
Dalga mu geçiyonguz bağa mi ele geliyi