Piyasanın volatil olacağını düşünüyorum da.
varantlarda bikaç bin lirayla piyasayı ütebilir miyiz diye soracaktım. :he:
yani bu da iş sayılır. :he:
Printable View
Maske takmak artık mecburi olsun ve yaşlı vatandaşlarımızın seyahat alanları/ saatleri bir müddet daha kısıtlı kalsın. Şarjı biten ve maske takmayı sevmeyen 80'lik teyzemizi bütün gün Kadıköy'de arayıp durduk.
sokaklarda hiç polis görüyor musun? devriye gezen polis var mı?
yok..suçluların en rahat gezdiği ülkelerden birisi bu ülke..
suçluların en rahat gezdiği ülkelerden birisi olmasına ek olarak suçluların sürekli af edildiği afla dışarı salındığı bir ülke..
bu ülke adam olmaz.. namuslu vatandaşlar maske takanları uyardığı zaman çıkan kavgaları hatırlatmaya gerek yok..suçlular ceza almayacaklarını bildikleri için kabadayılık yapıp normal halkın gittikçe sinmesine neden oluyor.. realite bu..
Şeref yoksunu kadın dametes alıyorum nerdeyse geldi agzımın icerisine girecek terbiyesize bayan lütfen mesafeyeyi koruyalım dedim bayan ukala birde demezmi siz cekil diye kendisine farkındaysanız siz benim yanıma geldiniz dedim birdee kendisine maskenizi bogazınıza deyil agzınızda tutmalısınız dedim dedigi cevaba bak seni ilgilendirmez demezmi bende kendisine halkın saglıgınıyla oynuyorsunuz dedim kendi saglıgım için meyva sebze yeroyundan ayrıldım en güzeli maske takmayanlara ceza gerekse yasaklar gelsin
En gelişmiş ülke ABD de çadır yine karışmış,polisler yetersiz kalıyor,asker meydanlara inmiş.
Bu kargaşada maske takan pek yok,polisi takan da pek yok.
Ne olacak bu Amerikanın hali.
ABD'de Huzur Yok-
Cuma akşamı Atlantada Wendy's Arabaya Servis yolunda uyur iken Polisle antlaşamayan Siyahi Amerikalı Beyaz Polisler tarafından öldürüldü.Halk ayakta.Bugün Emniyet Müdürü istifa etti.
An itibarı ile Siyahi Amerikalılın öldürüldüğü Wendys'i protestocular yaktı
https://twitter.com/ALICINAR/status/1271998998568714241
Durum vahim,iç savaşa doğru adım adım gidiliyor.
sokak devriyelerinin olmamasına ek olarak sınırlardan da isteyen elini kolunu sallayarak geçti yıllarca.. dunyanın en fazla mülteci barındıran ülkesi şu anda Türkiye.. evet.. ülke idare etmek yerine kendi siyasi hedefleri için çalışanlar yıllardır toplanan vergileri çarçur ettiler.. oysa güvenliğimizi sağlamak için sınırlar tam kontrol altında olmalıydı.. sen kapıyı açarsan herkes gelir..