9-10-11-12-13 önemsizdi de 14 mü kıymete bindi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
9-10-11-12-13 önemsizdi de 14 mü kıymete bindi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
İyi de faizler düşmüş algısı varken bankalar kredi veremiyor.Bir de merkez faizi 20 ye çekerse krediler şu andakinin üç dört puan üstüyle verilmeye başlanır.
2018 Eylül ayında 6,3503 aylık ortalama ile rekor kıran kur tam 18 düşük seyrettikten sonra aynı değere 2020 Mart ayında 6,3415 ile geldi.
Bu 18 ay boyunca TÜFE basit toplamda 20,65 geldi. Kümülatif 22 civarıdır diye kabaca alıyorum. Yani Ağustos kur krizinden sonraki 18 aylık dönem gibi kuru o yüzdelikte düşürseniz, 18 ay tutmayı başarsanız bile kabaca aylık 1.22 Tüfe gelecek demektir.
Yok mb yok faiz artirimi...
Fed in kesinlesen aciklamaya kalmis faiz artirimi sonrasi kur ziplamasini baskilayabildiniz diyelim.
Burada hic konusulmayan, esasen sonucu epeyce net olan ama sogumus bir konu, zarrap in davasi subat mart gibi bitmis sonuclanmis olacak deniyor.
O zaman 25b usd cezayi bu halk nasil odeyecek, kuru kim tutabilecek ?
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olmuş banka karlarına anlıyamadım konuyu.
Benim bildiğim bankalar kredileri batık yazamıyor,bilançoları morg gibi ölü kredilerle dolu.Ama hepsi canlı muamelesi görüyor,bildiğiniz zombi filmi çevriliyor orda,yaşayan ölülerin dönüşü falan diyebiliriz,sanırım george romero nun kült filmiydi:))))))))))