Printable View
Alıntı: Originally Posted by cokısacı Saat 17 gibi ? ne bilem saatini beyaa..:)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt 2325 den . maşallah ..iyi yerden yakalamışsın.. sabah227 gösterir belki..
Alıntı: Originally Posted by keremalkm maşallah ..iyi yerden yakalamışsın.. sabah227 gösterir belki.. Acıkcası cesaretim yok ama siz iyi yerden yakaladınız. Paraları katlama şansınız yüksek
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Acıkcası cesaretim yok ama siz iyi yerden yakaladınız. Paraları katlama şansınız yüksek yok,katlama falan yok.. bugün kazanıyorsun ,yarın veriyorsun.. ortam bu... spot +1.40...vadeli +4.40 hesap LONG lehine değil,artık!
ne inadı bu? geçen seferde tek günde neredeyse 50bin puan aldık.
10 kontrat 2316 short + 5 kontrat 2349 extra short şimdiden zarara razıyım, teminat problemim yok :) 24 Mart son gün olmak üzere, taşımaya devam inşallah Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Acıkcası cesaretim yok ama siz iyi yerden yakaladınız. Paraları katlama şansınız yüksek
Alıntı: Originally Posted by manif ne inadı bu? geçen seferde tek günde neredeyse 50bin puan aldık. o alanların zararı 4 milyar TL.. giden gitti,biten bitti.. 50 bin alan 80.000 verdi..
ilk defa mi fişkartma goruyonuz,anlamadim noliiyy .