Ee tabii :one: grafikler ve pozisyonları saymıyoss di mi :dvr:
Printable View
Garan Temmuz vade bu sabah tavan görmüş.
Şu haberin gazına atladılar heralde
BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alım programının azami 1 milyar euroluk son aşamasına 1 Temmuz'da başlıyor. Banka bu programla birlikte toplamda sermayenin yüzde 10'una tekabül eden azami 3,5 milyar euroluk hisse geri alımı yapmış olacak.
Sen dün de benim hatrıma 278000 den bi şort açtıydın ama sonra sildin yazıyı :one: keşke tutsaydın ..1 kontratta bile yaklaşık 3bin ..kaç Doktor maaaşı :kahkah:
Çok renkliyim de mi ,neşeliyim de.. çok da çekiciyim haa ama :)
Krüpiye ile gelişecek hadiseleri sana annatırm sonra :dvr:
ben sabah gelir yazarım çizerim hepsi orada , sen yaparsın sabah akşam aynı muhabbet 100 kişinin olduğu yerde 2-3 kişi seni muhatap alıyor cvp veriyor .Ben ilk önce muhatap almadım sende biliyorsun laf soktuğunu sanıyorsun ya millete :)laf sokarsam yara verir şuanda takılıyorum sadece o kıvama geldiğimde sokar lafaımı geçereim sende rahat o.
Diğer konu sana daha önce dediğim gibi okuduğunu anlamamaya başlamışın bu yüzdende ben unutmam diyip herşeye atlıyorsun , memedi seviyorsan pankart aç veya ona yaz bana ne yazıyorsun.Ben ona neden laf söylediğimi o biliyor sen okuduğunu anlamadıysan ben ne yapayım git ona sor.Bu saatten sonra işine bak buradan herşey yazılıyor biraz ayardan çıktığında yönetim uyarıyor senin öyle bir misyonun yok , uyraıcaksa yönetim uyaracak RAHAT OLMA işine bak bundan sonra.