Bana göre canlının hatta bir kayanın bile bir kaderi var ama bunun dinsel anlamda bir kaderle alakasi yok
Printable View
Bana göre canlının hatta bir kayanın bile bir kaderi var ama bunun dinsel anlamda bir kaderle alakasi yok
Deprem fonunda 25 milyar varmış (gerçekten varsa çoğu varlık fonunun çünkü ve muhtemelen tuhaf yerlere yatırılmıştır) yabancı sigortalardan faydalanılacak rakam 113 milyarmış
Herşeyi kader diyerek konuşanlar hiçbir iş yapmayan zavallılardır. Suçu Allaha yıkmanın kendini sıyırmanın adı kaderdir.
Memnun olmadığına dair bu iktidara şu ana
kadar dokunan somut hiç bir şey yok..
Olan her şeyden kazançlı çıkmasını biliyorlar..
son duyduğum ise İblisin görevi bıraktığı..
AKP varken benim bu görevi hakkıyla yapmam imkansız, demiş..
Tanrı nın kimde yana olduğu konusunda İBLİS bile şüphe etmeye başlamış..
(Yani acayip sorular, düşünceler.. Bitmiyor)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devletin yaptığı kendi binalar .. hastaneler çöküyor 7 lik depremde. Kamu binalar falanda.
Sen diyorsun deprem fonu. Yok öyle bi fon onu ancak doları baskilayip birilerine ucuz dolar almak için kullanılan milletin vergileri
https://twitter.com/gazetesozcu/stat...wcqgd8d0w&s=08
Tam araştıramadım ama sanırım geçen sene ağustos ayında yapılan bi konuşma olduğu söyleniyor
Eğer bi yanlışlık yoksa ve adam bunu o tarihte söylüyırsa
Haşa Allah mı bu adam bize kaderimizi söylüyor. Kaderimizi haber veriyor.
Tuhaf bi durum yok mu
Herşeyi kadere bağlayanlar dediğim gibi suçu Allah a yıkma derdinde olan zavallılardır.
Sen önlemini alıcan sonra kader diyecen başganım otobanda son surat kaptırmış gelen bir tır var ve sen önüne atlıyacam diyorsun bense atlama ölürsün diyorum önlemini al kenarda dur diyorum. Sen ise ısrar ederek kaderse olur diyip tırın önüne atlıyorsun.
İstanbulda da büyük bir deprem bekleniyor diyorlar