Ankara karadenize taşınmış bu sene orada kalacak galiba. Bugünkü yağışlar maalesef sele neden olmuştur. Tahmin ediyorum.
Printable View
Ankara karadenize taşınmış bu sene orada kalacak galiba. Bugünkü yağışlar maalesef sele neden olmuştur. Tahmin ediyorum.
Bunları kimler yaptı, kimler yapılmasına izin verildi?
1990 larda mıydı Hangi ülkede tam hatırlamıyorum. Bazen bir banka da mudilerinin vadeli hesaplarını faizsiz çeksin diye kendi bankası aleyhinde böyle söylentiler çıkarırdı.
Dolar uçacak, aman TL de kalmayın diye 2 yıldır millete KKM ile 100 bin dolara SIFIR faizle 3 ay sonra tekrar 100 bin dolar olarak geri ödenmedi mi?
Yurt dışında yüzde 12 eurobond ile borçlanmak yerine içeride yastık altındaki dolarlarla KKM ve SIFIR FAİZLE borçlanmak iyi iş...
Bir de dolara geri dönmek için makas yaptın mı tadından yenmez...
Tek sakıncası millet uyanınca fena olabilir.
Ancak Nebatiye güveniyorum. Ezan susmaz, bayrak inmez demişti en son.
https://tr.tradingview.com/symbols/USDTRY/
6 aylıkta son haftaya bakın...
Abovvv olmuş.
Bddk söylentiyi yayanlara işlem yapmıyorsa,
hiçbir anlamı yok..
Geçenlerde bir haber vardı. MB na normalde 1 TIR kağıt gelirken 2-3 TIR a çıkmış diye..
Temmuz daki en düşük memur zammından sonra 5-6 ya çıkabilir mi?
Şu yeni banknotlar bir an çıksın.
Yakınım 50 bin dolar bozduracaktı, döviz bürosu bazen 200 lük olmuyor, valiz getir demiş. İyi de o valizle bürodan çıktığında ne olacak? Akbabalar...
Bir de ne olur 500 lük, 1000 lik banknot ları büyük yapmasından. Cüzdana sığmıyor.
Bankacılık kaynakları bugün TCMB ile bankaların genel müdür yardımcılarının bir araya geleceğini, toplantıda genel değerlendirme yapılmasını beklediklerini söyledi-Haber Global
İroni gerçek ortaya karışık aslında dediklerim.
Yani reyizin memleketin varlıklarını satarak maaşları ödediği gibi bir gerçek var. Bu yöntemden vaz geçilecek değil.
Vatandaş da bunu onayladığını sandıkta belli etti. Etmedi mi?
Daha önce başka bir twitte bahsedilmişti. Bilmemkim amca evini mültecilere kiraya veriyor, sayesinde para kazanıyor, bu yüzden mültecilerin gitmesini istemez diye. Aynı şekilde mültecileri ucuz iş gücü olarak kullanan işverenler de mültecilerin gitmesini istemiyor.
Bunlar ironi değil, gerçek.
Çoğunluk da mültecilerin gönderilmesini onaylamadı sandıkta.
Ne olacak başka? Ümit reyizin dediklerinin hepsi bir bir gerçekleşecek sonuç olarak. Ne demiş Botaş ile THY sırada... bunlar özelleştirilen ilk devlet kurumları değil.
Koskoca Tekel'i, TT'yi 3 kuruşa vermediler mi? Kalan varlıkları satmalarına kim engel olacak?
Onlar da bitince limanlar var, köprüler, ormanlar, göller hepsi sırada merak etmeyin :kahkah:
İster ironi olarak ister gerçek olarak anlayın. Reyiz bu işi halledecek.
O kadar.