bunların aklı fikri tokatçının şortunu indirmekte
gümüşte çekip aldılar şortu
sıra viopta
tabi o baktı yukarı gidiyor
yazamasada kapatmıştır:)
Printable View
bunların aklı fikri tokatçının şortunu indirmekte
gümüşte çekip aldılar şortu
sıra viopta
tabi o baktı yukarı gidiyor
yazamasada kapatmıştır:)
benim ağırlık püskevitçi reiste.
püskevit sektörü etkilenmez bu haberlerden sür dayıcım gidelim.
tanırmısın :)
faiz sebep enflasyon netice nin bedeli tokatlı bak Şimşek tv de dolar topluyoruz yabancı ilgisi diyor verme bakalım o faizi hangi yabancı bu kafayla gelecek.Para baronları kazandığı sürece yaptığın ekonomik hamleleri överler şuanda bozkurttun trade öyküsünde ÖĞME ve GÖTÜRME dönemindeyiz.:)
örnek mi istiyorsun bofa 6 ay içinde 8 rapor yayınlamış başka ülkede yok bizde işler piyasa sığ olduğundan bu yüzden paranın dik gelmesi bekleme paranın dini imanı olmaz savunduklarında öyle katladılar paraları .:)
10760 seviyesi 261,8 fibo. Bugün üstünde kapanışı pek sanmıyorum...
Ne yapıyoruz hala dikkatli olalım mı?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/siqq68s.png
Topiğin totoşu bizimn yazdığımız çizdiğimizi takip edip cuk kadar aklıyla bize laf çakmaya geliyor bak bunlarıda söyleyecen 2.40-2.45 dolardan beri bu hareketi yazdık çizdik bunları bildim diye yazmıyorum burada algı yaratmaya çalışanlar var iddialarını ispatlayamamış yediklerini yutanlar var.Yoksa herkes kendi cebine kazanıyor , herkes kazandığını yapsın biz teknik bakıyoruz şablonu kurarken yanına katalizör bulup oyunu kuruyoruz.
teknik olarak 3.35 bölgesine geldik 240 dk graflarda ortalamalar aşağıda kaldı cds ve haber kaynaklı geldik son 1 haftaki hareket pıst 100 buradan sonraki hareketine mola verip vermeyeceğine vıop tarafı karar verecek vade sonu olduğundan çuvalın durumuna bakıcaz kısa vade.
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
26d
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: % 25 kira artış sınırının devam etmemesi gerektiğini düşünüyorum.
düşünüyorsa emekliye temmuzda ne zam verecen ozaman