Printable View
Alıntı: Originally Posted by mert45 122400 ,5. Long 122400 Long 123500 Flat 1100 pointi bi cebe atalım.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Allah'ım ya hayırlısı olsun umarım kötü olmaz düzelir işler . Long dedim diye ülke krize girecek . Ben bu borsada yokum ya :whistling: Alıntı: Originally Posted by CahilCuhela Oturup ağlacam ne oluyo ? :drunk: ooolum batırdın bizi :he: otur ağla :he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 122400 Long 123500 Flat 1100 pointi bi cebe atalım.:kahkah: Vee her zaman olduğu gibi ben satar satmaz 500 point gitti ..124000 :yahoo:
evet gençler ben bayrama kadar kendime kitap okuma tatili veriyorum. hepinize bol kazançlar akşamları gelir mert'i ve cahili kızdırır giderim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 ooolum batırdın bizi :he: otur ağla :he: :Sad: :Sad: :Sad: :Sad: :drunk:
Alıntı: Originally Posted by mert45 122400 Long 123500 Flat 1100 pointi bi cebe atalım.:kahkah: abi bu ne ya hep kazan hep kazan maşallah. sonunda alacan tekneyi. :kahkah::kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by harputlu23 evet gençler ben bayrama kadar kendime kitap okuma tatili veriyorum. hepinize bol kazançlar akşamları gelir mert'i ve cahili kızdırır giderim :kahkah: Ben yoga yapan adamım ya yogi yim yani hiç bi şeye kızmam :kahkah: CahilCuhela da kızmaz ama ağlayabilir :he: Senin kitap okuyacağına da kimse inanmaz :dvr::dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Ben yoga yapan adamım ya yogi yim yani hiç bi şeye kızmam :kahkah: CahilCuhela da kızmaz ama ağlayabilir :he: Senin kitap okuyacağına da kimse inanmaz :dvr::dvr::dvr: :bravo::kahkah: