fx de cuma 18,30 dan itibaret yeni poz actırmadı bakalım gece poz acılacakmı
Printable View
fx de cuma 18,30 dan itibaret yeni poz actırmadı bakalım gece poz acılacakmı
Akbank
S: 6.9750
A: 6.2250
Garanti
S: 6.7
A: 6.2
USD AMERİKAN DOLARI 6.1302 7.2293
EUR EURO 6.9917 8.2532
deniz bank
İnanamıyorum
Şu an şoktayım
Sn DEVİR benim görüşlerine değer verdiğim teknik analizci (eliotçu) borsacılardan biri idi...
Artık kendisini tanıyamaz hale geldim...
Dolarcılar için kendi başlığında aynen şu ifadeleri kullanmış Sn DEVİR ,noktasına virgülüne dokunmadan paylaşıyorum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=1730&page=52
SN DEVİR den alıntı:
"Yine de şunun altını çizelim. Ana senaryo trend desteğinin yani 88-89 bölgesinin çalışması. Diğer yazdıklarım B planı. İnşallah olmaz. Hisse senediyle işi olmayıp parasının değerini korumak isteyen TC vatandaşı için pek çok alternatif var. Faize koysun, altın alsın, japon yeni alsın. Dolar alan pasaportunu iade edip cehennem olsun gitsin."
--
saygılar/başarılar
Önemli Not:Yukarıdaki gönderi ile iki başlık arasında fitne çıkarmak amaçlanmıştır :oleyo:
Bu husus dikkatlerden uzak tutulmalıdır...
saygılar/başarılar
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
Hyman G. Rickover
reis bir yandan döviz satın derken diger yandan cektigi rest le de dövizi roketliyor her resti döviz zengini yaratacak bu kadar kolay olmamalı bu kadar kolay para kazanmak beleş peynir fare kapanında olur sözünü hatırlatıyor
Amerika bronson ne olursa olsun artık resmen düşmanımızdır.İşin nezaket kısmı bitti sanırım.İyi de oldu.Bu devaulasyon bir müddet daha devam eder.E üretmeden bu kadar lüks manasızdı zaten.Bir müddet mercedes,bmw falan almayalım cep telefonu değiştirmeyelim,bu asalak inşaatçıları ve o sektörden gereksiz yere nemalanan onlarca sektör biraz daralsın.Hey allahım sen oku çalış et üç kuruş maaşa talim et adam bir arsa versin beş daire 2 dükkan alsın, al işte bir imza ile zengin olsun gitsin,emek vermeden çalışmadan havadan zenginlik olmamalıydı artık uzun süre de olmayacak.300 000 müteahit herhalde onun iki katı kadar da emlakçı,bunların yanlarında çalışanları falan nedir ya bu saçmalık.Biraz reel dünyaya dönelim.Sn bitpirenin bakıcı entry si için yazdıkları yerden göğe kadar doğru.Bir ev hanımı da bir zahmet 2 çocuğu bakıcısız büyütmeyi becersin,bu kadar zengin değiliz.
Sur yapı kampanya yapmış.Misal 300 000 lik ev seçtin 60 ay vade yapıyorsun her ay 5 bin ödüyorsun kefil yok,banka yok,faiz yok .Altan elmas misal 300 000 liran var faize yatır diyor.Gelen faizle evin taksitlerini öde bu arada evi kiraya da ver kirayı da al.60 ay sonra evin olur demiş.En son dumankaya fifty fifty evin yarısı sizden yarısı bizden kampanyası yaptığı gün ben batacaklarını anlamıştım:))))))Hey gidi sur yapı bedava peynir kapan da olur.Bu kadar cazip kampanya yapıyorsun da bir zahmet evin üstünde banka ipoteği var mı yok mu onu da deyiver hele :)))))))))) Valla aynı banker işine döndü bu işler aman çok dikkatli olun arkadaşlar,çarpılmayın giderayak.
ortamı germeyelim, bak 155'i ararun, bi kürtaj yaptırmadınız. ona göre...
Ben 20 yıla yaklaşan borsa ve forum hayatımda hep "DUYUMLARLA/SÖYLENTİLERLE/DEDİKODULARLA" mücadele etim...
Bu benim bir nevi misyonum...
Çünkü %99 u boş çıktı...
Soru1:Sen kimsin ki duyuyorsun?
Soru2:Sen bile duyduysan o duyummudur?
Arkadaşlar ne olur sizlere yalvarıyorum;DUYUMLARLA hareket etmeyin...Vakit ve nakit kaybedersiniz...
saygıla/başarılar
Bizleri buraya koymayacaksin kardeşim düne kadar buralardan nemalanip son bir kaç yıldır istedikleri olmayınca hirlayan güruhun küçük bir çizgi film karakterisin taşlar yerinden oynarken menfaati biten ve telaş içinde olup maskeli baloda oradan oraya koşan bir figursun bir gün o dolarlari sadece kenefte kullanacaksin ya da puronu yakarsin tabi bulabilirsen[emoji23][emoji23]Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla finansal piyasalar biraz da matematiktir.Normal veriler girilince dolar euro falan ne olacak belli oluyor.Şimdiye kadar su suni olarak önüne bariyer konarak farklı mecrada akıtıldı.Artık bu akıntıya bariyer, baraj falan dayanmaz su normal yatağında akacak.Direnilirse ordulu belediye başkanının durumuna düşülür.2x2=4 bizim memlekette uzun süre ya beş etti ya üç.Doğru cevap dörttür:)))))))))))))
Tiyatroları hazırlayan sizler dekorlariniz yerle bir olurken acı telaş içinde yüzünüzdeki korkuyu saklamak için o maskeleri takarsiniz ..Ama istedikleriniz size verilmeyince zamaninda esas usakligini yaptığınız USA bile seni kurtaramaz Che bozuntusu.....
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse şaka maka şu kanal istanbuldan kurtulduk ya ben ona seviniyorum.Kurtulduk di mi arkadaşlar :)))))))) Kurtulduk kurtulduk o kadar da değil.
Bu bilgi yanliş çıkarsa yaptiginiz seyin adı ne olur ?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabıt kurun artıları eksileri nelerdır nerde sabıt kura kactan gecılmelı
Bıst bu durımda ne olur
Hayırlısı..
Sn.Tengri Han başlığa henüz kısa zaman öncesinde geniş kapsamlı katılım sağlamanıza rağmen bu kısa zamanda kabül gördünüz ve konulara dahil oldunuz ve hatta sevildiniz.
Ancak , Sn.doctor bu başlığın sizden çok daha kıdemli ve sevilen bir üyesidir.
Dediği fısıltı doğrudur/yanlıştır bunu tartışmıyorum .
Bu başlıkta Sn.doctor'un yada bir başkasının bir yazısı ile pozisyon alacak adam varsa , hiç dolandırmadan söyleyeyim 'gerizekalıdır'. Net.
Şimdi bakın tekrar söylüyorum doğru yada yanlış , asılsız yada gerçek , Sn.doctor bir duyum paylaşmış.
Ciddiye almamak , en doğal hakkınızdır.
Ama vay efendim ben hurafe savaşçısıyım diye kendinizi ortaya atıp bu başlığın son derece kabül görmüş ve emektarı olan bir kişiye bu şekilde hayt huyt yapamazsınız.
Ha yapabilirsiniz aslında.
Ama bunu yaparsanız antipati toplarsınız.
Benim uzaktan gördüğüm kadarıyla bence böyle birisi değilsiniz.
Siz böyle yaparsanız doctor'un da tersi pistir o da hayt huyt la konuşur ve iş çirkinleşir.
Burada yazan her yazı sizi ikna etmek tatmin etmek zorunda değil.
Hoşunuza da gitmek zorunda değil. Ama bazen görmemek/duymamak , görmezden gelmek gerekir.
Yanlış anlamazsanız örneklendireceğim.
Misal şu sizin her iki mesajdan birinde '' bana inandıramazsınız , ben kül yutmam '' geyiğiniz bana çok çocukça ve bayat bir espri olarak geliyor.
E şimdi ben siz bunu her yazdığınızda bu lafınızdan paye çıkartıp size ileri geri mesaj mı yazayım ?
Görmüyorum / Duymuyorum. Sorun da kalmıyor.
Lütfen mesaj sonlarında yazdığınız mesajın gereği şekilde davranın ve forum üyelerinin fikir/duyum/görüşlerine saygılı olun.
Selamlar
Yine birkaç densiz ortalığı karıştırmak için gönderilmiş meyve veren ağacı taşlıyorlar hede başka kapıya marş marş. ..
Bu konuşmaya sabah 8 açar
Bu dille yangına körükle gidiliyor,yazık olacak
Farzdinki bu haber dogru çıksın artık işler eskisi gibi olmayacak abd ile sadece papaz olayı değil bir sürü sorun var ortada çözülecek gibi değil bütün isteklerin yerine getilmesi lazım o da çok zor günlük düşünmeyelim olayları onun için dolarda yükseliş kaçınılmaz.
Dün gece forumda küçük bir çocuk edasıyla konuşan espriler yapan gelmiş bugün höt höt yapıyor, tehdit ediyor, suçluyor.
Ne diyor anlamadım ben. B planı var devreye girecek dolar düşecek TL değerlenecek iyi bir insan olarak geldim uyarıyorum sizi mi diyor ?
Dolarını satıp mı gelmiş buraya yoksa hiç işi olmamış mı dolarla ? Hiç işi yoksa dolarla niye gelmiş buraya? Düzenin adamları.
Lafım alexogoldo ya.
Reis sanayicilere dedi bize bir şey demedi.Ben zaten gram altın alacağım sabah 9.01 de, sanırım sıkıntı olmaz di mi arkadaşlar,şahitsiniz üç gündür yazıyorum zaten dolar değil gram altın alacağım diye, sanmam ki sorun olsun.Zaten emekli adamım sanayi ile alakam arabam bozulunca arada uğramam dışında sıfır.O açıdan sanayici sayılmam ben.Bence sıkıntı yok,yarın alayım ben 9.01 de altınımı,bu iş sade bizle de bitmez,daha bir de dünyada işler karışacak ,zaman birikim zamanı :))))))))
Erdoğan: Bankalardan döviz alalım gibi yollara tevessül etmeyin. B ve C planını uygulamak zorunda kalırım
Tehlikeli sözler .. Ah reis ah ..
adam bunu daha yeni yazmışAlıntı:
Nakitte salak salak bekliyordum çok afedersiniz 100k lik ASELSAN aldım 25 ten 26.5 verdim 100k nin bir aylık itibarını kurtardım
pozisyonu bu, bu da konuşturur adamı..
dün gece kıkırdıyordu çünkü ona göre durum bu kadar vahim değildi.
jetonu anca düştü
şimdi saracak yer arıyor
git kim doları yükseltiyorsa ona sar uyanık..