Aman hocam kiskanmasinlar yeter artik hep nazar degmesinden bu haldeyiz [emoji43]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bahsettigin ulkeler hep sanayi devriminden nasiplenmis ve bilim ureten ulkeler arabistan haric, kimi büyük buhran gecirmis, kimi yiyecek ekmek bulamamis, sonunda bilim uretmis ve yanınada promosyon madeni kaynak gelmiş :)
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz su halimizle piyangodan para cikarsa dahada duseriz emin ol :)
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merkez Bankası yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği yürürlükten kaldırılmış ama yerine yeni bir şey getirilmemiş.
Yurtdisina seyahat edenlere onerim
REVOLUT ya da TRANSFERWISE kart almalari. Cok rahat edersiniz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum yanlış düşünüyorsun .Ülkelerin zengin olması için illa bilim üretmesi gerekmiyor .Katar gibi bir ülkenin kralı acaba Türkiyeye gelirde hangi şirketi alır ,nereye yatırım yapar diyoruz .
Burda parayı iyi kullanıp kullanmadığına bakmak lazım .Araplar biliyorlar petrol bitecek parayı turizme yatırıyor gidiyor ilerde para edecek global şirketlere ortak oluyorlar .Araplardan daha zeki bir toplumuz .Bizde petrol vs olsa biz çok daha iyisini yaparız .
Katarda kişi bası gelir 80 bin dolar ..bilimmiş ,üretimmiş kimin umrunda ..
İzlediğimiz digiturk,finansbank
Bindiğiniz golf yani wv in yüzde 20 si katarlıların
Money talks
Emniyet Genel Müdürlüğü: 12.01.2019 Cumartesi günü ulusal çapta yayın yapan bir televizyon kanalının ana haber bülteninde, Önce dövdü, sonra bıçakladı konulu haber görüntüsünün 5 şahıs tarafından kurgulandığı tespit edilmiştir. Ayrıntılı Bilgi İçin;
https://www.egm.gov.tr/Haberler/Sayf...mas%C4%B1.aspx
Demokrasi varoldgu sürece ülkemizden yapısal reform beklememek gerekir çünkü reform yapanı bir sonraki seçimde halk sandığa gömer. Halk olarak hepimiz hem çok refah içinde yaşayalım hem de bu refah için hiç bedel ödemeyelim kafasındayız.
Bunun şu veya bu iktidarla alakası yoktur oy kaygısı taşıyan hiç bir yönetici yapılması gerekenleri yapamaz.
Oy kaygısı taşımayan yöneticilerin da sorunu şu, seni kuzey kore de yapabilir güney kore de yapabilir ve seçme şansınız yok :)
bu konu ile ilgili çok yazdım yine tartışma olmasın diye fazla detaya girmeyeceğim ! acı reçeteyi kabul etmeden japonya olmak istiyoruz ! hangi ideolojiye sahip olursa olsun kimse bunu kabul etmek istemiyor ! Umarım omega06 nın temennisi gerçekleşir de petrol kralı oluruz :)
gelişmiş batı ülkeleri kimseyi sömürmez.
sanayileri için petrol yanlış ülkede çıkmıştır.petrol ülkesine giderler yanlışı düzeltirler
Fabrikaları satış yöntemi ile özeleştiriyoruz, borçları devir alıp kamulaştırıyoruz.
Çelişki var burada! Demis prof. Veysel ulusoy
Garantinin aidati 105tl biliyorum..300tl cok yüksek americanexpress olmasın o??
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Miles and smiles platinum ve amex. Toplam 300 tl. Yillik aidati hak edecek bir kart degil. Normal harcamalardan neredeyse hic mil kazanilmiyor. Zaten kazandiginiz millerde pek bir ise yaramiyor.
Arastirdim biraz Yapikredi Adios hosuma gitti. Belki ona basvururum.
15 gun icinde iade edilir dedi mt. Insallah ederlerde bir daha aramak zorunda kalmam.
Ben muhendis degilim ki.
Sigorta sektorundeyim. Hayvanlari sigortaliyoruz [emoji3]
Adios da eskidendi artık numarası kalmadı. Diğerlerinden belki daha iyidir onu bilmem de yüksek miktarlar harcıyorum eskiden senede 1 uçak bileti garanti gelirdi şimdi çok zor, 2 senede veya 3 senede 1 ancak...
Pizzacı Ankara'da bir avm ye italyan ustası olan italya da yediğiniz pizzaların aynısını yapan bir pizzacı açılmıştı 1 sene ancak dayandı kapandı gitti. Bence fiyatları da pizzaları da nefisti ama bizim halk italyan piyasasını sevmiyor Amerikan pizza gidiyor. Dolayısıyla new york metrosunda dilim pizza satan dayıların iş modelini getirip dayasan çok acayip gidebilir ama onun dışında pek umut yok bence pizza işinde. Bir de tüm pizzacilar aynı pizzayı satıyor o da ilginç. Lahmacun ve kuşbaşılı kaşarlı diye iki gerçek de var tabi...
Bu konuda tamamen haklisiniz. Bizim halkimiz ornegin pizzaya ketcap mayonez sikiyorlar ama bunu italya da yapsan kufur eder adamlar.
Bende zaten riskli gordugum icin cok fazla uzerine dusmedim. Hele adana da yapmak cok zor.
Evet adios icin oyle diyorlar. Valla adam gibi bir kart bulamadim ona yaniyorum.