Bu bizim açımızdan ne gibi etkileri olur ?
Printable View
Günün referans faizi 19.25 olmuş
TI1 4 günlük MK 19.17
15 milyonluk TCD rekor kırarken içerisinde % 60 hisse ağırlığı olan 165 milyonluk TCI ve % 82 hisse ağırlığı olan 44 milyonluk TKF'nin yerlerde sürünmesi enteresan bir şey. Geride yazmış olduğum T+1 valör mevzusunu TCI ve TKF'deki hisselerin teminatlarıyla çeviriyorlar muhtemelen. Bu iki fonda olanlar ne düşünüyor acaba son yaşananlar hakkında merak ediyorum.
Nerede hata yaptım bulmam gerek. Teşekkürler.
Edit: 365 ile carpmayi unutup, çıkan değeri 4'e bolmeden yazmışım. Ama zaten 4 günlük derken toplam 4 günlük yazmaktı amacım. Yani sorun şu ki , sayıyı 365 ile çarpmayı unutmuşum.
Tekrar teşekkürler sn zaftra ve admustafa hocam.
TCD'nin değeri belli oluyor mu akşam? Uzak kaldım bu ara forumdan, güncelleyin bir beni. Herkes borsaya mı giriyor nedir, Tacirler falan?
Yfv çökmüş durumda bir haftalık performansı yerlerde pazartesi satmak şart oldu.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz sulo dan gelecek haberi bekliyoruz.
bugün t+1 fonların emri pazartesiye kalacağından haftasonu'nu yakmamak adına IST aldım
geçen cuma 21.17 yapmış bunu 3'e mi bölüyoruz?
hergün %17 den repoyu beğenmiyorum 2 puan üstü olsun derken pazartesi 21'i 4'e mi böleceğiz?
Henuz aciklanmamis. Gecen hafta 21:30 gibi yazmisim umarim o saate kadar aciklar.
YFV Brut MK: 88.47 (4 Gunluk)
Fiyat: 0.017075
Gunluk 22 . En yuksek mevduatin cok az ustu.elinize saglik
Onbinde 5.72 ortalama deger getirmis.neyse pazartesi alacagim fon belli, daha dogrusu carsamba diyelim
okt fiyati 0.023348 di yenisi ne oldu acaba ? rica etsem bakabilen olur mu?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tcd kac hacilarim
GPG %0.21 kesin mi acaba ? Net fiyatı görebilen oldu mu ?
Bu TEB kadar dandik banka yoktur. TEFAS Fon alış emri giriyorsun, valörü beklerken bazen PPF almıyor uyanıklar. Farketmezsen geçiriyorlar. Farkedersen de sistem hatası diyip para iadesi yapıyorlar.
Koskoca bankanın müşteri düdükleme yöntemine bakın. Buna tenezzül ediyorlar.
gedik yatırımda hesabımdan her ay mkk saklama ücreti olarak 45 lira
üstüne mkk bakım ücreti olarak da 1.5 lira alınıyor
bunu sorduğumda "bizle alakası yok bu ücreti merkezi kayıt kuruluşu alıyor" diyorlar
mkk her yatırımcıdan böyle bir ücret alıyor mu?
Ist fonu ekside gözüküyor mkkdan baktığımda :(