Keske herkes sizin gibi profosyenel olsa,en buyuk sorunumuz oy verdigimiz kisinin yanlisinida gorsek oy vermeye devam.
Printable View
Japonya da oy kullanabilmek için, en az lise mezunu olman gerekiyor.
Erdoğan: Yargının vereceği karar İmamoğlu'nun önünü kesebilir
19:00 19.06.2019
Sputnik
Bu gece gelirse fed den son bir soytarilikla
Dolar son kez dusup hizla 7 uzeri yolculugu bekliyorum
Malum sahis iyice şaşırdı istanbula kayyum aticam diyor acik acik
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Trabzon Araklı'da yaşanan sele ilişkin olarak açıklama yaptı. 3 kişinin yaşamını yitirdiğini, 7 kişinin de kayıp olduğunu belirten Pakdemirli, "Yani sel, taşkın ve heyelanla ilgili saat 12 civarında uyarılarımızı yaptık ama en nihayetinde bu işler Allah'ın işi. Nerede ne olacağını da bilemiyorsunuz" dedi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...ah_in_isi.html
Bu yöneticilerle işimiz Allaha kaldı desenize...
ben size kendi düşündüğüm oy sistemini anlatayım, kimine faşizanca gelebilir
oy çarpanınız için eğitim durumunuzun her seviyede ayrı bir katsayısı olmalıdır
lakin yüksek öğretimde eğitim seviyenizin yanında okulunuzun dünyadaki sıralaması dikkate alınmalı
yoksa iktidar her yandaşını prof. yapmaya başlar tabii branşlar için de ayrı bir katsayı öngörülebilir
ilaveten verdiğiniz gelir verginizin de bir çarpanı olmalı, ülkeye maddi katkınızdan ötürü
örneğin ali koçun vb. gibi birinin oyu bir kaç yüz oya eşit olabilir
tabii bu olay sandıkla olmaz çünkü kişinin kimliği kolayca tespit edilebilir seçim elektronik ortamda olmalı..
Eğitim+vergi = Oy çarpanı, her birey oy kullaniyor, hic de faşizanca degil bence.
İmamoğlu galibiyeti konuşuluyor hep anketlerde. Peki bu anketler İmamoğlu seçmenini rehavete sürükleyip tatilden dönmemesine sebebiyet verdirmekse amaç?
Peki ya milyonali kazanırsa? Piyasaların hali ne olur?
İmamoğlu kazandı, yine bir bahane bulup kayyum atarlarsa ne olur?
İmamoğlu kazandı diye kabul edip kenara mı çekilirler sizce?
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam çoban degil ki ona da raziyim, bildiğin b. fabrikasi, ömründe bir b. yememis, oy kullanıyor!
Sitmisim ben, böyle demokrasiyi!
Liyakat'in olmadığı sistemlerin devam etmesi için, oy veren kesimin eğitimsiz, sorgulamayan kişilerden oluşması gerekiyor.
Demokrasi deyince: Bir sistem tüm aptalca dayanaklarına karşın devam ediyor hatta ideal olarak kabul ettirilebiliyorsa, kurucusu olan güçlüler o sistemden sonuna kadar yararlanıyor demektir...
bugün imamoglu na sisi diyerek hakaten artık zırvalamanın da ötesine geçti
biri yunan der biri rum bir tek arap sisi olmadıgı kalmıştı
rezaletin daniskası çirkefligin finali
hiç bir şekilde ne sesini ne sıfatını görmeye tahammülüm kalmadı
secilecek ve kayyum atayacak öylemi hadi bakalım yiyorsa meydan burda
bi dakka , şimdi izmail kamuya açık bir alanda herkeşin görebileceği bir yerde Ekrem Bey ile görüşmüş... bunda ne var anlayamadım.
İzmail 'in açıklamalarını okuyun , Binali bey ile de telefonda görüşmüş ... kamuya açık alanda gizli görüşme mi olur ?
niye otele gitmiş izmail çünkü https://odatv.com/kucukkayanin-otel-...-18061939.html
Fed saat 21 de mi?
Sabit kaldo
Bazı finans kuruluşlarının bugünki Fed kararına yönelik beklentilerini özetleyeyim:
Bank of America: Oransal bir değişiklikten ziyade, ifade bazlı bir değişiklik bekleniyor.
Goldman Sachs: Bir değişiklik beklenmiyor. İndirim için gerekli ortamın oluşmadığı düşünülüyor.
Deutsche Bank: İndirim süpriz olarak değerlendirilmiş. Fed den daha global açıklamalar bekleniyor.
Barclays: Fed in indirim için hazır olmadığı düşünülüyor. G20 zirvesine kadar beklemede kalacağı ifade edilmiş. Ama ifadelerinde bir değişikliğe gidip "sabırlı" olma yerine " esnek" olma ifadesi eklenmesi bekleniyor.
J.P. Morgan: Değişiklik beklenmiyor
UBS: Yakın zamanda bir indirim beklenmiyor
Morgan Stanley: Değişiklik beklenmiyor fakat geleceğe yönelik mesaj bekleniyor indirim konusunda
https://www.google.com/amp/s/www.cnb...c-meeting.html
5.7929 vurdu çekti.
krt televiziyasında Özdağ ( soyisim ) , Ümit ( isim ) çok sert konuştu Suriyeliler ile ilgili ...
ne oldu şimdi sabit bıraktı ama düşüyor açıklamayı mı bekliyorlar.
Artması lazım bu seviyelerden. Art lan artık art delirtme beni [emoji37]
Fed sabit tuttu 5.80 altina dustu
Valla ABD borsaları powel i bekliyor...Hafif artida.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 üye faiz indirimi için çok ısrar etmiş. Akıllı olun 0.25 puan indirin demiş. Kulak asmamışlar.
Ökte döktürüyor.
Öyle iyi gelişme böyle harika gelişme.
FED açıklamadan önce de 5.76 tahmin verdi.
Michel Platini kırmızı çizgimizdir ...
şen olasın ürgüp dumanın tütmez
kıratım acemi konağı tutmaz