https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Yönetimin şifresi bu...
Printable View
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Yönetimin şifresi bu...
Parti grubunda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Kendi payıma konuşuyorum, görev düşsün koşa koşa cepheye gider, mevziye girerim. Allah nasip eder şehit olur, gazi olurum. Kanımın son damlasına kadar vuruşur, son takatime kadar mücadele ederim" dedi.
Cepheye gitme ihtimali zerre kadar bile olmayan insanların, güvenli evlerinden ve sıcak koltuklarından Mehmetçiğe destek vermesi beni çok duygulandırıyor.
Lüks arabasının sıcak koltuğunda "ölürüm Türkiyem" diye müzik çalarak tur atan milliyetçi (!) kardeşim.
Sana da helal olsun bu yollar.
Çin'den dünyaya yayılan ve Avrupa'yı da çevreleyen koronavirüs, henüz Türkiye'ye uğramadı. Uzmanlar, virüsten korunmanın en etkin yolunun hijyen olduğunu belirtirken, 2015 yılında Avrupa genelinde yapılan hijyen araştırması, Türkiye'nin çarpıcı farkını ortaya koydu.
Ankete göre tuvaletten sonra ellerini en az yıkayanlar Hollandalılar. Hollandalıların sadece yüzde 50'si tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkıyor. Bu oranı yüzde 57 ile Kovid-19'un Avrupa'daki merkez üssü İtalya takip ediyor.
Tuvaletten sonra ellerini yıkama alışkanlığının en yoğun görüldüğü ülke ise yüzde 96 oranla Bosna Hersek.
El yıkama alışkanlığının en yaygın görüldüğü ikinci ülke ise yüzde 94 oranla Türkiye. Bu iki ülkede de henüz Kovid-19 vakasına rastlanmaması ise dikkat çekiyor.
Başının üzerinden kurşunlar geçmemiş ıslık çalarak. Kulakları çınlamamış. Akşam eve dönüp dönemeyeceğini bilmeden sarılmamış çocuğuna. Hangi anın ölümden önceki son dakikası olduğunu düşünerek yaşamamış.
Hatta ve hatta doğru düzgün askerlik yapmayı bile çok görmüş bu millete .
Ama akşam Suriye 'yi alıyorlar sabah Rusya 'yı. Klavye başında Osmanlı 'yı kuruyorlar.
Türkiye'de corona virüs vakasını kim belirleyecek ve de duyuracak?
Devletin ve de devletin izin verdiği alanda ticaret yapan sağlık kurumları değil mi?
Tutup da hastanın ya da yakınının ya da vatandaşın böyle bir şeyi belirlemesi söz konusu bile değil...
Peki bu kaynaklar corona virüsü görseler bile bildirmezlerse ne olur?
Türkiye'de corona virüs görülmemiş olur...
Bu kadar basit.
Askerlikte en kafayı yediğimiz an, bizi hem de bir takım olarak (yalnız başına değil) sulh zamanında, gece dağın başında bıraktıkları zamandı...Hadi bakalım sabaha kadar içgüdülerinizle, gözlemlerinizle, yolunuzu ve de askeri üssü bulun dediler...Bulamadık.
Güneydoğuda ilan edilmemiş bir fiili savaşta, dağın başında bir gece nöbet tutsunlar.
Sonra konuşsunlar bakalım.
Yok öyle.
Sizin sülaleden bir çocuk, market soymaya kalkıyor, yüzüne gözüne bulaştırdığı yetmemiş gibi bir Market çalışanını da öldürüyor.
Ve gelip sizin evde saklanıyor.
Market çalışanın sülalesi polis ile birlikte eve geliyor.
Ne yaparsınız .?
1-) Sülaleden de olsa gencimizi polise teslim ederiz.
2-) Olay kan davasına dönmüştür der genci teslim etmez,
içimizde genci teslim etmeye kalkanı da aile içinde aforoz eder, bir güzel döveriz..
Dün TV de biri ikinci şıkkı öyle bir savundu ki, adındaki Dr. ünvanının ona hiç bir şey katmadığını gördüm. Yazık ki yalnız da değil.
Haberin can alıcı noktası şurası:
"NG has been weighing exiting from Turkey as President Recep Tayyip Erdogan’s administration exerts its control over the banking industry, pushing commercial lenders to extend more credit to aid economic growth, while forcing the companies to cut the number and size of fees. A potential deal would follow a move by Italy’s UniCredit SpA to cut its stake in Yapi ve Kredi Bankasi AS as part of its strategy to divest non-strategic assets."
Bankanın, Erdoğan yönetiminin bankacılık sektöründeki kontrolu artırması ve kredi verilmesi yönünde yaptığı baskı...
Halkı savaşa ikna etmek için Hatay lafı geçmeye başladı.
Sayın Rxpu,ben kafayı yiyeceğim,az kaldı,yahu eldeki 3 kuruş birikimi zor koruyorum,çoğunluğunda öyle olduğunu düşünüyorum,açıklanan enflasyon rakamı ile benim markette hissettiğim arasında dağlar var,birde buraya özellikle belli zamanlarda gelip,insanlara türlü ahlaksız yakıştırmalar yapan karakter yoksunları var,bence bu dolar mevduatını bunlar arttırıyor,bizim tek derdimiz elimizdekini korumak,onların ise cukkaladıkları vergisiz kazancı çoğaltmak olmalı..:vk:
Ben de meslek olarak mal bildirimine tabiyim...
BU bildirim senin bildirmene bağlı...:)
Ha...Yarın "nereden buldun"a yer açmak istiyorsan hayali dolar gösterirsin yastık altında...
Yok deveyi hamuduyla yuttuysan, mal bildiriminde bir şey göstermezsin...
Kim bulacaksa bulsun...
O kadar...
Not: Reis de mal bildirimine tabi yanılmıyorsam...Hadi git de bul...:)
https://youtu.be/18Up_N03qU4
Malûm 4 günden beri mültecilere takmış durumdayım, en sonunda bu videoyu buldum, sopayı yiyen dönmüş Yunanistandan.
150 Bin kişi geçmiş pehh... karadan geçen 150 kişi bile yok, Bora beyin 4 milyar ağaç diktik gidin sayın dediği gibi, gidin sayın 150 bin kişiyi sınırı geçen...
Yeni dünya düzeni eldeki varlıkları korumayı zorlaştıracak şekilde tasarlanıyor.
Oluşturulan enflasyon ve bilinçli parasal transfer mekanizmaları ile hane halklarından para kara dehlizlere doğru akıtılıyor.
Dünyada çok fazla sayıda insan var. Bu insanların çok büyük bölümü yaratılan bu enflasyonist-borçlanma sistemi sayesinde borçlandırılarak hayatta tutuluyor.
Zira enflasyon ve aşırı parasal genişlemeler olmasaydı dünyanın büyük bir kısmı borçlanmaya devam edemeyecekti.
Zaten ödeyemeyecekleri bir borcu daha da arttırmak için parasal genişleme kullanılıyor.
Enflasyon dünyadaki en büyük ahlaksızlıklardan biridir.
Temizliği anlamak için Amerika'ya gitmeye gerek yok.
Kıyaslayarak temizlik olmaz...
Ben bizim pisliğimizi biliyorum.
El yıkamakla bile temizlik olmaz. Hijyen bir bütündür...
Neyse...
Abdest alan tüm temizliğin o olduğunu sanır...
Bir dikkatle bakın.
Tamamen törensel bir olay olduğunu görürsünüz. Ama temiz denilebilir mi?
Arabın temizlik anlayışı der geçerim. O kadar.
Sokak ortasına büyük abdestini yap.. Taşla temizlen çek git...:)
Çelişki var mı?
Çelişki, bir mantıki altyapı ister...
O yoksa çelişki de yoktur...
https://scontent.fsaw1-6.fna.fbcdn.n...37&oe=5E969E0B
teknik olarak 6,10-6,15 bekliyor çizenler sonrasında 6,4x lere yolculuk ytd
ama ben 1 yıldır bekliyorum 2021 sonuna kadar beklemeye devam :D
ne olur belirsiz fakat bizim ekonomiyi hiç bişey etkilemiyor bu kadar olumsuz habere rağmen nerelerdeyiz
Bu ne şimdi?