Sanırım bu anasınada böylece hakaret etmiş oluyor:seyt:
Printable View
Borsada KENTİ geçtik,KORDSAYA ne oluyor,40 tl olan hisse ne zaman 500 tl olmuş,üstelik hala tavanda,borsada bazı hisselerde inanılmaz hareketler oluyor:notr:
Ben çözemedim,tamam kıdemli neysede,bronz,gümüş,altın,pilatin üyede neyin,nesi...zaten Atletizmde Türkiyede bir bronz madalyam vardı:kmk:
Bravo sayın refaba bronz süper
Atletizm de madalyamız az
Hep güreş halter
Yalnız en kısa sürede 2200 msj yaz abi burayada
Hayali ücretlendirmeden kurtul:))
Altın üyeye terfi olun yani
Ya noolcak
Sanalda bile
Paye parayla
Viop -3.01%
Borsa 115'de eski hesaplan,%3.50 kayıp,sanırım bundan sonra bana gün doğdu,nede olsa satanlarınkini toplamak iyi oluyor,tabiki dibe oturanlar adına:wave:
ÖSYM, Küçükçekmece'deki Eşref Bitlis Anadolu Lisesi'nde 12 öğrencinin sınavdan 30 dakika erken çıkarıldığı iddiasıyla ilgili incelemesini tamamladı. ÖSYM yetkilileri 12 öğrencinin mağduriyetlerinin giderildiğini bildirdi.
Sterlin/TL > 9
Dolar/TL uzun süre 6,85 civarında yatay seyrettikten sonra iki gündür 6,98'i gören sert hareketler kaydetti. Bloomberg, kuru frenlemek için kamu bankalarının yaklaşık 2 milyar dolar sattığını aktardı. / Bloomberg
TBMM'de koronavirüs vaka sayısı 11'i milletvekili olmak üzere 43'e yükseldi. 11 milletvekilinden 4'ünün tedavisinin tamamlandığı, 7 vekilin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Son durum :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8255aa53d4.jpg
Yoğun bakım hasta sayısı
5 Haziran: 592
..
..
16 Temmuz: 1.213
17 Temmuz: 1.226
18 Temmuz: 1.231
19 Temmuz: 1.246
20 Temmuz: 1.243
21 Temmuz: 1.246
22 Temmuz: 1.244
23 Temmuz: 1.251
24 Temmuz: 1.248
25 Temmuz: 1.252
26 Temmuz: 1.249
27 Temmuz: 1.263
28 Temmuz: 1.280
Ben corono olmadım, etrafımda olanları gördüm...
İş yerinde olanlar, komşularda yakalananlar...
Tamamı ve hepsi düğün,merasim,cenaze gibi kalabalık ortama karışanlar...
Çok bir tedbire aslında gerek yok, sadece gerektiğinde maske takıp, mesafeye dikkat edip, ara sıra elini sabunlayana hiç bir şey olmuyor...
https://i.resimyukle.xyz/e79b9K.png
https://i.resimyukle.xyz/56HVO1.png
Bu ne demek.
Karaborsamı oluşuyor.
Merkez den yüksek alıyor büfeler.YTD.
RTÜK’ün Halk TV’ye verdiği 5 günlük ekran karartma cezasına ilişkin açılan davada Ankara 3. İdare Mahkemesi, cezanın yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Vergiyi alalım.
Şimdiye kadar niye almadık.
İnternet kanunumuz yasallaşmış.
Yaşasın Demokrasimize.
:)
Merkez bankası enflasyon raporu saat 10:30 ‘da merkez bankası başkanı tarafından açıklanacak
Sosyal medyaya ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
TBMM 1 Ekim 2020 Perşembe gününe kadar tatile girdi.
Uysal: Gelişmiş ülkelerde faiz indirim süreçleri durdu
Viop 30 < 1300
Uysal: Turizm gelirlerinde kısmi bir iyileşme bekliyoruz
Uysal:
- İşsizlik oranları artarken, işgücüne katılım oranındaki düşüş bu artışı sınırladı
- Tüketici enflasyonu ve çekirdeK enflasyon 2. çeyrekte Nisan tahminlerinin üzerinde gerçekleşti
- Tüketici enflasyonu 2.çeyrekte temel mal ve gıda grupları kaynakla olarak artış kaydetti
TCMB / Uysal : Temmuz ayında enflasyon beklentileri yıl sonu için artış kaydederken, orta vadeye yönelik olarak nispeten yatay seyretti
TCMB/Uysal:
- 2020 sonu için enflasyon tahmini %8.9
- 2021 sonu için enflasyon tahmini %6.2
Dinliyorum ama kimi dinliyorum anlayamadım!!!
Kendi bile pek inanmamış gibi...!!
TCMB Başkanı Uysal: Enflasyonun temmuz ayından başlayarak düşüş eğilimine gireceği öngörülmektedir.
Uysal: (Likidite adımlarının gözden geçirilmesi) Şu an için çok hızlı hareket etmeyi gerektirecek bir durum yok, şu anda piyasaları takip ediyoruz