Bu maske sitesi banada şüpheli geldi. Fırsat bilip Bilgi arşivi yapiyo olabilirler. Tel isim adres mail TC no. Hepsi bir arada riskli gibi
Printable View
Bu maske sitesi banada şüpheli geldi. Fırsat bilip Bilgi arşivi yapiyo olabilirler. Tel isim adres mail TC no. Hepsi bir arada riskli gibi
Yayıldı her yere...İş te bu oluyor...Site güvenli mi güvensizmi bilemiyoruz.. Dağıtsın DEVLET belediye ile ÇOK MU ZOR...
Belki doğrudur ama yinede 1.40 kuruş için değmez
Belediye kapı kapı dolaşıp bu adrese 10 tane bıraktım dese daha mantıklı
Geçen kamu bankasına kredi için SMS attım bana dediki telefonunuzu kaydettik
İyide arkadaş bilgilerimi zaten yazdım size bu ne demek
şu demek yazdık bir kenara komşuyuz artık
#SONDAKİKA
PTT ücretsiz maske dağıtımına başlıyor.
https://t.co/O8H8WxD3Kh
Trt haberde verdi.
Site gerçek .
E-devletten kontrol yapılıp uyuşuyorsa gönderilecek maskeler .
20 yaş altı veya 65 yaş üstü yasak .
Yada sadece TC üretici programla sistemdeki TC yi girmesini önlemek amacıyla ad soyad ve doğum tarihi istemiş bu da doğru bence
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ptt ye ait bir websitesi ise neden whois bilgilerini gizlemisler . gercekten ptt ye ait bir websitesi ise neden siradan bir datacenter da barindiriyorlar . suan yogunlukdan dolayi kimse siparis veremez https://whois.domaintools.com/epttavm.com
https://whois.domaintools.com/ptt.gov.tr
abd de korona vakası inişe geçmeden dünya borsaları düzelmez...her yükseliş parayı kurtarma operasyonu olur...
bu can pazarının içinde borsalarda yükseliş beklemek çölde serap görmeye benzer...
bu sorun bir ülkenin değil dünyanın sorunu o yüzden pandemi dendi..
komşu yanarken senin iyi olman bişey ifade etmez..ekonomin yerinde sayar... sadece ölümlerin olmaz
Hadi Amerikada vaka sayisi inise gecti sonra ne olucak . butun dunya normal yasama mi donucek ? kontrol altina alinmadan gunluk yasamin normale donmesi kolaymi . butun onlemler kalksa sokaga cikma serbest olsa . 2. dalga geldi diyelim . bu 2 dalganin etkisi 1 dalgadan ne kadar buyuk olur ? onlemlerin devam etmesi halinde bir cok ulke ve sirket altindan kalkamaz . e ne olucak normal yasama donecegiz herkes islerine gidip gelicek 1 ekmek icin kendi canini yada cevrendeki insanlarin canini hicemi sayicaksin ?
COVID-19: MİTLER VE GERÇEKLER
GENEL DOĞAN ALPASLAN DEMİR tarafından4 NİSAN 2020
Tarım ürünlerinin ithalatından umudunuzu kesin ve önümüzdeki aylarda oluşacak bir kıtlığı engellemek için çiftçiyi mazot, tohum, traktör vb. araç ve gereçler konusunda desteklemek üzere geri ödemesiz veya faizsiz uzun vadeli kredi verin.
https://doganalpdemir.com/2020/04/04...-ve-gercekler/
Okumanızı tavsiye ederim..!!
italya-türkiye karşılaştırması (italya için 21 şubat türkiye için 17 mart 1. gün olarak hesaplanmıştır)
ölüm sayısı:
5.gün:10-21
10.gün:41-75
15.gün:197-214
16.gün:233-277
17.gün:366-356
18.gün:463-425
19.gün:631-501
20.gün:827-574
salgının gelişiminde ölüm sayısında iyi durumda olduğumuz söylenebilir, vaka sayısında ise salgının gelişmesinde hala dünya lideriyiz,
Klasik haftasonu çöküş hayalleri bittiyse piyasa gerçeği artı gap tahminlerini alalım
2300 riskli devam
İtalya ve İranda zirve ...........akabinde düşüş emareleri , Newyork da ha keza az da olsa ölüm sayıların da azalma var.sakin bir hafta sonu hafif yeşil bekliyorum .. devamı için vaka sayılarındaki azalma rakamlarının artarak gelmesi.Bizde ise 90 bin üzeri kalma ve 95.500 direncinin kırılması beklenebilir.Diğer ülkeler de hastalığa yakalananlarda ölüm oranı % 4-5 civarlarında ama sağlık bakanımızın açıklamalarına göre vaka sayısı ve ölen sayısı yüzdelik orantıyla hesaplandığın da ülkemiz de % 2 olarak bulunuyor.yani bu ülkemiz için gurur verecek bir rakam.keşke bir kişi dahi ölmese.Aslında sadece bu açıdan yurt dışından pozitif ayrışmamız lazım demek ki sağlık sektörü görevini iyi yapıyor.Benim tahminim Nisan Ayı sonu yaşam yavaş yavaş normale dönecektir.Vaka sayılarında azalma başlarsa MASKEMİ TAKARIM GÖREVİMİ YAPARIM sloganıyla normal yaşantıya dönülebilir.
Evet çöküşseviler felaket senaryolarınız bittiyse gerçeğe dönün artı gap tahmini verin lütfen
Devlet her şeyi sıfırlasa acaba nasıl olur
Siteyi sağlık bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı sözcüsü de paylaştı .
Hala inanmazsınız siz değil mi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Beleş diye hemen atlamayın...önce gerçekten ihtiyacı olanlar bir alsın...öğrenci, asgari ücretle çalışmak zorunda olan vs.
Herhalde 10-15 tl verip maske alabilir buradaki herkes...illa beleş de alacağım diyen varsa da iki hafta sonra alsın...sonuçta PTT nin de kargo dağıtım kapasitesi sınırlı..aşırı yığılma ile sistemi felç etmeyin.
Bence de bu kez GAP var...
Finansal sonuçlar üzerinde kıyamet kopmadan önce zıplamak için iyi zamanlama olabilir...
Petrol sabaha şu erteleme / iptal haberlerinin gerçekliğine göre çok aşırı tepki vermezse, yaklaşık 4.500-5.000 puanlık bir yükseliş bende bekliyorum bu hafta...
Tamamen tahmin tabiki...
Aynen öyle. Bu çakallar ne iş yapıyor bilen yok..Muhtarlık evime 100 m mesafede..Bir gün kapım çalmadı 12 yılda..
Hep ayak takamları bu muhtarlar..Bir gün iş yapayım milletin ayağına gideyim bir ihtiyacı var mı diye sormak yok.
Bu mevzu bitsin suratına sı..cam gidip. Oy verdik sana ne yaptın diye
+300 puan......birden fırladı.......
https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
Almanya bu işi nasıl başarıyor merak ediyorum. En az ölüm oranı, en çok iyileşme, yayılımı önleme. Adamlar her konuda mı başarılı olur ya. 600 küsur ölum var onlarda Türklerdir kesin
Yanlış bilgi .. Whois gizleme güvenlik için yapılan bir işlemdir , ePttAVM sitesi sıradan bir datacenter’de barındırılmıyor , Whois bileğisinde gördüğünüz cloudfare ddos gibi bir çok saldırıyı engellemek için kullanılır , site bu adresin DNS’lerine gider daha sonra asil sunucusuna yönlendirilir . EPttAVM.com güvenilir bir adrestir PTT ‘bin resmî alışveriş sitesidir . Ayrıca bu konuda iletişim başkanlığının açıklaması da var .
Yapacak bir şey yok
Bu %80 kuralı hemen hemen her meslek için geçerli neredeyse
Ben doktorum insan hayatı kurtarmak için
Yooo aslında kariyer ve parası için yapıyorum
Ben öğretmenim bilinçli bir nesil yetiştirmek için
Yooo 3 ay çalışmasamda maaş alıyorum ek dersler çok güzel
Ben hakimim adaleti savunup hak yedirtmemek için
Yooo önce fetullaha hizmet ettim milleti bitirdim şimdide şimdikine hizmet ediyorum kalanı bitirmek için
Vs.. Böyle gider
Herkes üstüne alınmasın söz meclisten dışarı herkes değil tabiiki
8-10 yıl önce böyle bir şeyi tahmin etmişler ve en kötüsünü düşünmüşler.
Haliyle tedbirini almışlar.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.