Bilmiyorum bir tane holdingte şu anekdotu duymuştum .
2 tane Hintli yazılımcı gelmiş .
Patron muhasebeye telefon edip 2 daire alın şirketin 1 km civarında hemen demiş .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bilmiyorum bir tane holdingte şu anekdotu duymuştum .
2 tane Hintli yazılımcı gelmiş .
Patron muhasebeye telefon edip 2 daire alın şirketin 1 km civarında hemen demiş .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Demirbank çok ahh aldı battı gitti ohh olsun dedim. Gsm hatlarının ihalesi yapılıyordu turkcell telsim 6-7 firma daha var ihalede. Herkes çekildi turkcell telsim ve demirbank kaldı, sonra demirbank mola aldı o sırada genel müdürdü sanırım canlı yayında ihaleye devam edeceğiz dedi hisseler tavan. Sonra mola bitti ihale basladığı ilk turda demirbank temsilcisi daha yüksek teklif vermiyoruz demez mi... hisseler bu sefer dibe gitti. Allah ta belalarını verrdi
Gelir yaklaşımından gitsek
Emekliler
Memurlar
Menkul portföy geliri ile geçinenler
Kira geliri ile geçinenler
Gelirleri çok azalmadı,
Esnaf en büyük darbeyi aldı, ciro yapamadığı halde giderleri çoğunlukla devam etti.
Çin’e her türlü yaptırımı desteklerim. Bizim -yaşarsak- hayatımızdan 6 ayı çaldılar. Ekonomik bedellerle belki bir yıl daha gidecek. Bunun hesabını bizimkilerde sormalı. Bildikleri halde gizledikleri, önlem almadıkları için sorumlular. Bedelini ödemeliler.
Ha ödemezlerse iki seçenek arasında çin malı olmayanı seçer bireysel tepkimi koyarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sazelinin kankisi Sin Cin Pin cuku cukuyu tuttun oglum. Sizi o Asya Pasifik e gommezsek bize de Sarularin Trump demesinler.
AVM işi ölür çoğu hastahane, özel okul, üniversite vs olabilir. Ofis işi de sakat. Paylaşımlı ofis yaygınlaşıyor.
TV de uzman apartman katında iş yapanlar var onlar yasaklanmalı diyordu, çok fazla boş yer varmış ayrıca yenileri geliyormuş.
Dün resim koymuştum. 2019 rakamları var.
https://i.hizliresim.com/f2Ixei.jpg
TV'de tanıtım filmlerinde Vako Vagon diye bir firma sahibi konuşuyordu, adam vagon fabrikası kurmuş ihracat da yapıyormuş. Güzel bir iş. Yolcu vagonu, metro seti nispeten daha fazla teknik bilgi gerektirir ama işi ilerletirse onu da yapabilir çocukları.
Yük vagonu işi zor değil, ama işçilik çok olunca maliyet avantajı var demek.
https://www.vako.com.tr/
TV'de TIRSAN, Fraufhauf, Krone videoları da vardı onlar oldukça ileri teknoloji sayılır. Aynı şekilde vagon üretirlerse kaliteli olabilir.
Merhaba. Viopta gün sonu hesapta tutulan kontratlar için aracı kurum herhangi bir ücret talep ediyor mu? Hesapta kontrat tutmanin herhangi bir masrafi var mi? Kusura bakmayın forumda cevabını aradım bulamadım.
Bazı sorular vardır kimseye soramazsın çünkü sorsan senin ne işin var burada derler diye korkar insan al işte böyle bir soru daha saklama %3 taşıma %5 bekletme %6 durdurma %8 bırakıp gibi yapıp bırakmamaya da yaptığın işlem kadar komisyon alınıyor
Yok kardeş hiç bir şey almazlar.
İşlem açma işlem kapama başka da bir şey yok
Affına sığınarak yazdım kusura bakmayasın
Bak şimdi
Biliyorum dedim ama
Sadece
Seni seviyorum demeyi biliyorum
O dillerde yoksa başka bir şey vallaha da billahada bilmem yani
Ayrıca
İngilizceden nefret ediyorum
Elin gavurun un dilinden banane ben bilerek öğrenmemeye çalışıyorum
Bizim fıstık gibi dilimiz var
Yazıldığı gibi yazılan okunan anlama gelen tek dil
Al işte ingilizce
Bir anlamı
One yazılışı
Van okunuşu
Bu ne la bir kelime 3 dil öğreti bana
Bizde öylemi
Bir dedimi
Hep bir başka bir şey yok 😁
Hic bir ülke Cin'den direk corona zarari telafisi diye bir sey isteyemez.
Eger böyle bir seye kalkisirsa bati dünyasi, dünyanin geri kalani da bati dünyasindan küresel isinma zarari ister, Cin dahil.
Küresel isinmadan sorumlu tutulan CO2'nin gectigimiz 100 yil icerisinde %80'i bati dünyasi tarafindan salinmistir.
Her ülke bir yerden bir sey cikarir tazminat istemek icin.
Bu sorunu Cin'in önüne gecmek/durdurmak icin kullanacaklardir dibine kadar, ama öyle corona tazminati olarak degil.
Zaten yapmak isteklerini (kapali olarak yaptiklarini) artik acik acik yapacaklar.
160 olsa olsa ilk taksit olur. Kac trilyon dolardi bunlarin seysi, neydi o tahvildeki parasi. 3 trilyon falan zaar. İcunden masraflari alip kalani iade ederik. Optum Sin Pin byes
Hilary arvadi da Bidene destegini aciktan vermis. Tek care Trump Reis o vakit.