Bugün akşam seansı olmayacak. Son dakikalarda hızlı işlemler olabilir
Printable View
Bugün akşam seansı olmayacak. Son dakikalarda hızlı işlemler olabilir
Borsa çetesi shortçuları dolandırmaya devam ediyor.
Dingonun ahırına döndü burası. Bugün artı olan başka borsa yok.
Butun baba hisseler yine eksi
800 1000 fk li balonlar yine tavan
sıfır atılacak en azından böyle düşecek kendimizi avuturuz..
zamanı gelince torunlara anlatırız 135,000 den shortu bir açtım...
endeks kendini 1.350 de buld diye :he:
Hisselerden de atilcak mi sifir halkbank -0.4 den başlar isleme :d
Yesil dev hulk
1 aydır 133-136 arasında kafa buluyor...arada ufak tefek dikdörtgen bölge dışına çıkıp heyecan yaptırıyor sonra yine içeride git-gel...
https://i.hizliresim.com/6qdb8F.png
1 ay oldu aynı yerde duruyor borsa
yabancı iki haftadır tkfende fena satıyor...
her kademeye veriyorlar...
alıcı geldikçe çakıyorlar.
şirketle ilgili kötü bir haber gelebilir.
19 dan 16,50 ye düşmüş.
Makasi kapatti namuzsuz. Aslinda bekliyordum boyle agresif bir hareketi ama geregini yapamadim
Stoplar çalıştı galiba 1000 puan yukari aldilar 5 dakikada
Bereket versin
https://i.hizliresim.com/Y5305b.jpg
TAVHL Konsolide 2020/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1.066.1760.00
oha naptınız olum bu kadar zarar edecek.
cin çarpmışa dönmüş.
Geçen sene 26 liraydı namızsız. Çok alıp satardım. Ama şu ara terse düşürüyor. Yabancı satışı uzun süredir var. Taahhüt şirketi sonuçta ihale falan da alamadı. Personel sayısı çok sürekli zarar yazıyor.
Ama çok sert hareket eder. 2 günde 1 ayda aldığını geri de verebilir. Bilanço da açıklanınca zaten fiyatlanma bitmiş olur.
Rasyoları ucuz hala.
İyi izleyen doğru zamanda giren iyi para kazanabilir.
X30 kapamış.
İŞ yatırımın sabah camları yükseltip kapa haber gönderdikten sonra satması neticesinde bugün de zarar ettik elhamdülillah.
https://i.hizliresim.com/ClvHq6.png
yeni endex sözleşmesi nasıl olacak lütfen biri söyleyebilir mi örnek'le bi türlü anlayamadım şimdi endex 135.600 kapadı pazartesiden itibaren 1356 mi olacak fiyat adımı 0.25 diyar halen 1356.50 olduğu zaman 500 puan mı olacak eski sisteme göre 1 kontrat üzerinden örnek verirseniz çok sevinirim :=) şimdiden teşekkür ederim kalın kafama sokamadım bi türlü :)
TAVHL yolcu garantileri dışında yer hizmetleri, yeme içme, duty free, reklamlar vs para kazanıyordu, yolcu garanti parası o kadar güvenlik görevlisi, operatör check in görevlisi vs yetmemiş olabilir. Müdürlerin direktörlerin özel otolarına da vergiyi artırmıştı hükümet, Audi vs arabalara biniyorlardı oradan da darbe gelmiştir. Kendi yerinde bedavaya oturuyordu genel müdürlük Vadi İstanbul diye bir yere gitmiş olması lazım. Tabi bilançoyu incelerler, yoğun uçuşlar başlamadan toparlanması zor olabilir.
Senetlerin çoğu alıştan kapatmış.
Daha doğrusu 30 'un 4 danesi hariç.
Yani saklı bir pirim var gibi içinde.
SISE'de sermaye 3,064 milyara çıkacakmış. İŞ Bankası'nın alt şirketlerde payı yok SISE'de 1,553 milyar TL payı var şu an %69,05
3,064*0,50 = 1,532 milyar eder.
Yani %50 altına inmemek için 21 milyon lottan fazla satmaması lazım, yoksa birleşmeyi sabote etme amacı oluşur.
Pasta paylasacak kimse yok mu arkadaşlar
ABD Çin Huston konsolosluğu için casusluk ve bilgi hırsızlığı merkezi demiş kapatmış.
1960 larda UFO lardan bilgi alıyoruz diye Rusya'yı kızıştırıyorlarmış. Bilgi kaynakları kesildiği an yeni bilgi üretmeleri zorlaşabilir.
Suç abd nin abi
Geçmişte bi yazı okuduydum
Şöyle ki
Tüm icatları philips yaptı parayı ise japonlar kaptı diye ama kaynak istersen nerden buluyum be
Çok eski hikaye bu
Bunu örnek alıp abd nin salt Çinli değil çekik gözlüyü ülkeye göçmen almaması lazımdı
Al abi Türk ü
Bak 70 yıldır almanyalardayız daha bi toplu iğne ucu teknolojisi afirikliyemedik
O da bizim ayıbımız
İşin gırgırını boşver de
Bu sarı ırk acayip bi kafaları var
Hiç kafa yormadan Zenginlik işte
Mesela chip fabrikasına çekik gözlüyü temizlikçi aldın kadroya asgari ucret
Adam elektronik profesörü esasta
Yaaaa
Nerde teknoloci
Adam çoktaaan götürmüş
Ya bu nsa men es ey herşeyi okuyo ama tıss