Gas BİDON u çarpmış :)
Printable View
Belkim faayıss gölgede galcek...
DU BAKALIN!...
https://i.hizliresim.com/DoplSs.png
Ay sonunu böyle geçer + endeks+BIDEN+vade sonu vs vs ona göre vaziyet alın.
Bugun fed in konuşması daha önem arz edecek.
Gorkmayin bisey olmaz....beklentimiz gerçekleşti...163 altı kapanış olmamalı.. hadi eşnetelim 162 500..
Bir çiçekle yaz gelmiyor işte kchol e tavan da çeksen endeks dusmek isterse düşüyor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu100 xu030 ve viop sırası ile 0.30 0.60 0.80 düşmüşler..
Komik...
froto umursamamış tavan bile bozmamış..
Ki 1 sene önce 70 80 tl olan bir hisse..
Çoğu hisse nin umurunda değil bu tip seans içi düşüşler..
all hands on deck derler..
durum o..
LONG ları bozmadım..
Biraz daha aşşa gelirse double yapmayı düşünüyorum..
Yarın öbür gün hiç bişi olmamış gibi gerisin geri alırlar..
haaa biden o lafı bizim kine ederse çarşı çok pis karışır..
Ne var ne yoksa satıp short a dönmek lazım o zaman işte..
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN MÜTHİŞ İDDİA !.... LİG ONAYLANMAYABİLİR | DERECE #1
https://www.youtube.com/watch?v=ne5aZ2FTO14&t=11s
VOB 110 bin, Garan 5 lira altını bekliyorum duble çek. Oradan ne var ne yoksa, kredi, mredi, mümkünse sağ böbreği de satıp (bazen ağrıyor elden çıksın) garana gireceğük. Yeni yeni zirvelere, yukarılara çok yukarılara bu kez. İnşallah, maşallah hocam.
anlatmaya gerek yok. gürüyosunuz:)
https://www.youtube.com/watch?v=mTLuFU6CnYY
Tuz koktu pala. Sal gitsin artık
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yurtdışı eksiye geçti ama bizimkisi kendi kafasına göre takılıyor.
onlar artıda iken ekside kaldı ve ayak uydurmadı. Şimdi aşağı köklemesi gerekirken direnç gösteriyor.ilginç.
bist çoğu zaman öncüdür bunu eskiden beri unutmadık. bu nedenle sanki yurt dışı da kapanışa kadar artıya geçecek.
Tospa hocam,ne yaptın ,bir paket sigara 15-20 tl.O fiyatlar olmaz,olmamalı.Sonuçta bi marka değeri var.Bence endeksin düşecek yeri yok.Bir karton sigara fiyatına (EREGLİ-kardemir hariç hepsi tabanda yıllardır ve kaç deval yediler ,ne badireler atlattılar.) endeks 30 al daha nereye düşsün.
ilginç haber. tepelerde kalın kalın kırmızı barlar.
https://tr.investing.com/news/stock-...kseldi-2113016
Birazdan makas artıya geçebilir.....
Biden:
-Putin, seçimlere müdahalede bulunma girişiminin bedelini ödeyecek
-Putin, seçimlere müdahalede bulunma girişiminin bedelini ödeyecek. Putin'in bir katil olduğunu düşünüyorum
BAŞGAN sert başlamış.Bize de sert konuşmasında...
Şu borsa da 3-5 tane SASAnın speği gibi adam olsa şimdi bizim piyasa en az 600-700 bindi.Paragöz arkadaşın kulağı çınlasın bende bu SASAnın speğni alkışlıyorum,helal olsun doğuran anaya.
Sayın gundwane ...çok büyük bir beğeni ile takip ediyorum sizi :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5234769
BUGÜN shortçu düşmanı,longcu dostu FED toplantısı var..
TRILC ha bile kap atıyor anlaşma yaptık diye.. Dur Bi yapma, Bi tavan çöz, bizde alalım, sonra yaparsın anlaşmalarını ya...
Bi şöyle kağıdım olmadı arkadaş ne spotta ne de viop ta
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben orasını bilmem abi temel analiz cahiliyim ben. Defter değeri, ederi, borcu, harcı, bilançosu, arsası, tarlası vb hiç bilmem, anlamamda. Anlayan abiler var işin kurdu olanlar burada. Benim beklentim o yönde tamamı ile teknik analiz bakarak. Şaşar mı şaşar tabi gaybı yalnız Allah bilir. Ama şaşsa da yolunu biraz kaybetse de o dediğim yerlere hareket kısa vadede başlayacak gibi.Çok fazla zamanı yok. İşlem de hızlı olacak yıldırım hızında. Benim planım o yönde. Tarihsel döngüye gireceğiz oradan uzun soluklu ralli.
En kötü plan plansızlıktan iyidir. Sonuçta ben bekleyecem sen kazanacaksın, ben kaybedecem, biri kazanacak, ben kazanacağım biri kaybedecek. Yoksa nasıl oluşacak piyasa.
Aman diyorum..bana göre poz alma..
Biz kendi kendimize bişiler yapıyoruz.
Şubat vade sonunda biçtiler bizi de..
Zirvelerden 15.000 e yakın basmasını nisan vade yi en tepeden kapamak isteyen için fırsat olsun diye yapmışlardır diye düşündüğümden devamlı LONG kovalıyorum..
Yoksa ortada fol yok yumurta yoktu..
Zaten 3 günde gerisin geri sardı..
Bu akşam FED var..1630 lardan LONG ları double yapasım var ama ..
Geçen sefer yaptık bizi uzattılar sonra..
O yüzde eldekiler ile devam..
anlatmaya gerek yok. pala 8.78 çevresinde dolanıp duruyor gürüyosunuz... anlatmaya gerek yok gürüyosunuz:):)
1628 lonk madem :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim bu FORDun tavan olayından anladığım;Dünya orta vade de eksi faize gidecek(İMF DE GEÇENLER DE ANLAYANA Bİ SAZ ÇALDI) .uzun vade de Temettü verebilecek hisselere yoğun talep oluşacak.
Sorma ya, 100 veriyoruz sonra 10 - 10 alarak zarar çıkarcaz diye kıvranıyoruz..
Şuna bak, 100 TL ye kadar bozmaz bu tavanı bu hızla, milyon dolarlık anlaşmalar ve ha bile kap haberleri.... Ah ah... Bi kap da benim aldığım kağıda düşse ya ben alınca
Yabancı için olabilir de, yeni yerlide temettü kafası yok bence, şekil 1a enkai. Kağıt sürünüyor, ki her sene hem bedelsiz hem temettü veren kağıt... TRKCM misali... Özledim trakyalımı ya... 1000 şişe 1 TRKCM etmiyor mübarek
Sn gundwane,size katılıyorum,ben de öyle olacağına inanıyorum ama sn Bozkurt gibi ben de düşündüğüm tersi olacak(hep öyle oldu)diye temettü hissesi aldım.Hayırlısı.